Interiør, fargemagi og lageglede

Interiør, fargemagi og lageglede

tirsdag 31. januar 2012

Et lite streif av tangerine??                Da jeg var innom bruktbutikken Slappen her om dagen, ble jeg stående å  titte fortapt på fire glade asjetter.  Tangerine svirret det inni meg... tangerine, tangerine, tangerine. Akkurat som et lite barn som smaker på et nytt spennede ord og lar seg fascinere. Tangerine; for meg gir det assosiasjoner til en sydende basar  i f.eks. Tanger i Marokko eller bilder av en vakker stillehavsøy omgitt av azurblått hav.
Tangerine er årets hotteste farge i følge Pantone som er kjent for sitt fargekodesystem. Tangerine Tango er året 2012`s farge med stor F. Vil den slå i gjennom denne oransjefargen med mye dybde i???
For egen del befinner jo en slik farge seg på mitt fargekart. Jeg har alltid vært glad i oransjetoner. Selv synes jeg denne tangerine-tonen er nydelig til lys rosa.
Jeg vet ikke hva du synes men jeg følte asjettene fra Slappen hadde denne tangerine oransjetonen og frydet meg litt over akkurat det.
Da de nyervervede asjettene sto på stuebordet og minstemann kom fra skolen utbrøt han;" Sååååå fine!"
Han ønsket umiddelbart å ta dem i bruk, så da er vi i alle fall to her hjemme som kommer til å legge brødskiva på en tangerine drøm.
Hvordan er det med deg? Er dette en farge du kommer til å ta i bruk tro?

LUN GOD KVELD TIL DEG!  I DAG BITER DET I NESA UTE!

mandag 30. januar 2012

De siste brukttfunn
                      Mine siste bruktfunn er denne herlige krakken med røde bein som jeg forelsket meg hals over hodet i samt den glade prikkete boksen. Krakken ble jeg 400 kroner fattigere av og den finfine boksen kostet en femtilapp.
Noen ganger er det som enkelte ting bare roper på en, og med disse tingene var det nok slik.
"Ta oss med, ta oss med!" og slik ble det....

FIN SENKVELD TIL DEG!

søndag 29. januar 2012

Sosial helg    
                  En fin helg er tilbakelagt, og den har inneholdt mye sosialt; livlig skravling og mye godt i magen.
Lørdag var vi rett oppe i gata hos mitt tantebarn (datter av Nr.9-eieren) Der feiret vi minstesønnens 2-årsdag hvor  et ellevilt bursdagbarn med jevne mellomrom hoiet i med kraftig bryggersjauerrøst "Skip O`hoi!"  Jeg fikk føle meg særdeles ettertraktet og populær for 2-åringen hoiet også "Lilla!" (det kalte jeg meg selv som barn og nærmeste familie kaller meg det enda) ustanselig. Jeg måtte fly og gjemme meg bak dører og lignende for den skrekkinngydende Kaptein Sabeltann var stadig på ferde.              Forlatt bord og gjester som allerede er på vi tilbake til nabobyen Tønsberg. Herlige Anne med bloggen Hapel samt Hapelmann og tre utrolig skjønne Hapeldøtre har vært her på middag i dag. Blogging fører mye med seg og involverer også ektemenn og barn i blant. Vi koset oss stort med Hapel-klanen hos oss i ettermiddag/kveld. Gutta Boys fikk oppleve tre feiende flotte jenter i hus, minstejenta kledd i lekreste rosa prinsessekjole til og med. De to største Hapel-jentene ga gutta en real kamp i tennis Wii-spill, og det var så morsomt å se ungene ha det artig sammen. Hapelmannen og Kasparamannen hadde heller ingen problemer med å finne tonen og Kasparamannen dro til og med Hapelmannen med på omvisning i alle rom også den sinnsykt rotete kjelleren. (Far i huset da, var DET nødvendig???)

Ny uke er her snart. Håper du får en finfin ukestart!

torsdag 26. januar 2012

Hay-kalender i hus og et knippe inspirasjon


Så er den i hus Hay-kalenderen jeg har ønsket meg så lenge. Synes den er så utrolig grafisk fin og selv om den ikke akkurat er superbillig, kan den brukes år etter år.
Kjekt med en storesøster som tråler land og strand rundt etter interiørgodbiter og med radar for lillesøsters ønskeliste over ting som ikke er å oppdrive i Sandefjord.
"Jeg har handlet med Hay-kalenderen til deg, er du fortsatt interessert?"
Nå må jeg finne et fint sted å henge den.
Cirkelkaffe-plakaten har jeg ikke i hus, men jeg liker den og den kan kjøpes billig på http://www.plakatforretningen.dk/
En av mine store favorittblogger er Vintage som Johanna Flykt med yrke inredningsstylist driver.
Det er nok bilder som dette som fester seg til harddisken min og fikk meg til å ønske Hay-kalenderen....
Her kommer flere favorittbilder fra bloggen Vintage som jeg regner med mange av dere kjenner til fra før av.


Lekent, boblende og vakkert!
Elsker disse bildene!
Kom ann, jenter! Nå strikker vi vårhabitten en dag! Tykke pinner og litt restegarn, så er det gjort i en fei.Aj, aj aj..... drømmelampa mi!!! Det som troner øverst på ønskelisten min er en gammel Christian  Dell sort sakselampe. De er å få tak i på Lauritz.com med jevne mellomrom. Neste gang vi farer til Danmark skal jeg sjekke ut Lauritz et par uker før avreise. (Hmmm, kanskje vi må slutte med å være impuls-reisere..)
Far i huset; det er SLUTT på at stiger står i garasjen!!!!
Denne varianten har vi eksakt maken til i garasjen, og flere husker kanskje jeg snek den inn i huset en dag.


Nå er kommentarproblemene borte etter flere uker med trøbbel med å svare anonyme lesere etter at jeg først hadde lagt ut kommentaren og å få kommentert hos en del andre bloggere. Jippi!

HA EN GØYAL HELG!


onsdag 25. januar 2012

Lunsj hos Hapel-Anne


I dag har jeg spist lunsj i verdens mest sjarmerende hjem igjen, nemlig hos Anne med bloggen Hapel.
Håper du kjenner husets stemning og frodighet gjennom bildene. Jeg elsker å sitte ved langbordet til Anne, drikke kruttsterk kaffe, spise gode oster på grovt brød og skravle med Anne med stor intensistet.
Jeg har ikke lenger oversikt over hvor mange ganger Anne og jeg har truffet hverandre, men vi ble kjent via bloggingen i mai. Det er veldig trivelig å ha ei Tønsberg-venninne, for Vestfoldbyene ligger jo som perler på en snor, og jeg har alltid beveget meg mye mellom dem.
De gangene jeg har vært hos Anne har hun vært helt forferdet over at hun glemmer å tenne stearinlys på bordet, men med all pratingen vår er det trivielle ting som glemmes.
Anne og jeg har mye felles; vi har noenlunde samme yrkesbakgrunn, har enda forholdsvis små barn som skal hit og dit på fritidsaktiviteter og en travel hverdag.  Vi MÅ ha adrenalin-kick gjennom loppemarkeder og bruktbutikker med jevnlige mellomrom, liker søm, fikse på gamle saker og se mulighetene i dem. Vi simpelthen elsker sterk kaffe og spennende oster og er like taletrengte og små-impulsive.
Annes og mine veier hadde sannsynligvis aldri møttes hadde det ikke vært for bloggingen. Utrolig mye gøyalt skjer i kjølevann av nettopp den!

HA EN FIN KVELD!
tirsdag 24. januar 2012

Klistregøy og nytt nett
        Washi-tapeèn gjør at det endelig kommer opp familiegallerier her og der. Jeg har alltid hatt dårlig samvittighet for at vi har hatt få fotografier opphengt. Ville gjerne hatt unger som smilte skøyeraktig til meg fra veggen.  Ikke har jeg vært så glad i fotografier rammet pent inn i rammer, så  Washi-tape litt tilfeldig og skjødesløst passer bedre inn her.
Ungene synes det er stas når de ser gamle og nye  bilder av seg selv på veggen og de kommer stadig og spør om de kan "låne" litt washi-tape. Det kan de selvsagt!

Her om dagen sydde jeg et nytt nett i sennepsgult og sart rosa. Skulle nesten tro jeg hadde tapeten ved siden av i hodet da jeg lagde det....

HA EN ELLEVILL TIRSDAG!
    

mandag 23. januar 2012

To nykomlinger, koselig lunsj og snart mer opprydding
                     Her er to nykomlinger i Kasparahuset. Det ene er den fine hvite "strikkede" vasen handlet på "Rått og sanselig" i Larvik. Den andre er den grå &-puten fra Kremmerhuset. Liker begge to!
               I dag har Heidi med den sjarmerende, velskrevede bloggen Portofritt drukket te og spist ostebrød her. Heidi og jeg har møtt hverandre flere ganger, men det var gjennom bloggingen vi ble kjent. Heidi = grønt, tenker jeg, og hun hadde sett seg ut den grønne Jac Jacobsen-lampen jeg hadde til salgs. Den får et fint hjem hos Heidi. Veldig koselig å se deg igjen, Heidi!
                Jeg rydder og jeg rydder, og står høyt i kurs hos far i huset om dagene. Er det noe han liker godt er det orden og systemer. Vi er enige om at han skal finne seg en pedantisk kone i sitt neste liv som alltid vil ha huset ship shape.
Siden opprydding pågår enda vil jeg legge ut en ny runde med bruktskatter på bloggen snart, små og store ting. Dette er mye lettere for meg å legge det ut her enn på Finn, og jeg tror jeg treffer det rette klientellet perfekt. Vi får det ryddigere og noen av leserne får seg nye glade skatter.                                Har du husket på å lage engler i snøen??????
Minstemann ville ha med mamma`n ut i går på aking og engle-laging. Sofaen var myk og god, men heldigvis svarte jeg "Jippi, klart vi skal lage engler i snøen!" Jeg har laget altfor lite engler i snøen de siste årene!
Det er ganske fint å ligge og se opp på himmelen og være omgitt av hvit vakker snø.

HA EN ENGLEVIFTENDE KVELD!

lørdag 21. januar 2012

Kaspara rydder og selgerHer rydder vi i kjelleren om dagene, for Gutta Boys store ønske er at kjellerstua skal pusses opp slik at de kan fylle den med kompiser, x-boksen og gedigen flatskjerm på veggen.
For at vi skal få litt fortgang i oppussingen må vi rydde opp i kaotiske kjellerstua som nå fungerer som lagringsplass for møbler og ymse ting. Det har en tendens til å komme litt for mye inn i hus (altfor mye sier far i huset med trykk på altfor)
Vi har solgt litt ting som ungene er godt lei på Finn. no, men nå fant jeg ut at jeg vil gi leserne mine første sjansen til disse tingene.
Forutsetningene for å handle noen av tingene er at du kan hente det du handler her i Sandefjord, og at tingene kan hentes i løpet av et par uker.
Er du interessert i noen av tingene er det bare å sende en mail til: kaspregn@online.no

Her kommer prisliste:

Grønn Jac Jacobsen stålampe (liten bulk i skjermen påpeker far i huset. Jeg har ikke lagt merke til det.) Pris: 300 kr.  SOLGT
Lys Louis Poulsen lampeskjerm (uten pæreholder)  Pris. 350 kr,   SOLGT
Hvitt veggskap: 150 kr.   SOLGT
Malt kommode (tidligere teak) i sjøgrønn farge med sjablong 100 kr.  SOLGT
Nydelig skoleplansje med rådyr. Den svenske kunstneren Nils Tiren har laget bildet. Har sett maken gå på auksjon for 700 kr. Pris:  500 kr.   SOLGT
Skoleplansje av ape: 400 kr.
Skoleplansje av horndyr (er litt revet i det ene hjørnet) Pris: 300 kr.
Blå sukkerboks: 60 kr.     SOLGT
Lilla og isblå små hyller: 50 kr. stykket   SOLGT
Nydelig tapetsert tinghylle i isblått. Pris: 200 kr.   SOLGT
Tapetsert tinghylle for fotballglade barn: 70 kr.
4 herlige Daisy-asjetter fra Turi Design Pris: 200 kr.  SOLGT
Frodig gardinlengde(henger over rød stol)  (har en til) 80 kr. stykket (fin til skjørt ol.)
Vatteppe med ferskenfarget bunn:  200  kr.   SOLGT
Vatteppe; gult med hvite blomster. Tykt, lekkert og veldig godt holdt. Pris: 400 kr.   SOLGT
Gult på gult, vatteppe. Pris: 200 kr.     SOLGT
Frodig  rød/rosa/hvitt teppe med røde blomster (er glatt) Pris: 150 kr.
2 røde stålrørsstoler. Nydelig rødfarge!  70 pr.stk.   SOLGT
Lyserosa stor bestemorskjerm. Pris: 50  kr.
skolemateriell- hode Pris: 120 kr.  SOLGT
Hvit lampefot  ( til bord) med utrolig morsom lampeskjerm i fersken Pris: 150 kr.
Knallgul stilig taklampe Pris; 150 kr.  RESERVERT
Den herligste kaffekanne med røde retroblomster. Merke: Kahla-tysk  Pris: 130 kr.
Nydelig kremfarget sausenebb fra Stavanger flint       130 kr.
4  vakre  fruktasjetter fra Porsgrunn Porselen Pris: 200 kr.
Morsom knallgul bordlampe fra det glade 70-tall vil jeg tro. Mangler gul knott på snoren.
Pris: 200 kr.   SOLGT
Stort Andy Warhol-bilde av Marlyn Monroe. 103 cm * 103 cm. Pris: 1500 kr. (samme som vi handlet det for på Finn for noen år siden)

I dag er Sandefjord farget hvit og vi våknet av en hvinende gutt" Det er fullt av snø ute!"
Det har vært høy bolle og kakao-faktor her i dag, og det er vakkert å se ut vinduet. Snøen er ganske våt, så det har ikke vært den store lek i snøen. Minstemann drømmer om kveldsturer på ski i Runarløypa med hodelykter på; et fint minne fra fjorårets vinter. Om det kommer mer snø, slik at vi får oppfylt drømmen hans gjenstår å se...
 HERLIG LØRDAG TIL DEG!

onsdag 18. januar 2012

Arkitektlampe opp fra kjellerens dyp

                   På helgetur i Danmark for et års tid siden  fant jeg to høyreiste arkitektlamper i en bruktbutikk til 20 kr. stykket. Jeg har hilst på dem nede i kjelleren i blant, for jeg synes de er riktig fine, men så langt hadde jeg ikke funnet noe plass til dem.
Siden den sorte  Jieledelampen som dere har sett stå på denne skjenken egentlig bare var på på luftetur dit i julen og har et annet sted den kler godt å stå, var spørsmålet; hva slags lampe skal  nå stå på skjenken?  Da er det ideelt å ha lampepark i kjelleren. Å være askeladd har unektelig sine fordeler!
Det stripete pleddet/duken som henger over stolen er fra ferietur i Tunisia. Er så glad i det!   Dessuten er det kjekt å ha sin egen kopp; kaffestjeling vil man jo ikke ha noe av!

Jeg sliter fremdeles med å legge igjen kommentarer hos noen av dere, men ikke alle.
Har derfor flere ubesvarte spørmål liggende og velger å svare noen her;

Til Janne:  Denne melhyllen fra Ikea som jeg kaller den, er dessverre ikke lengre i salg på Ikea. Fryktelig dumt!!!
Til An Margritt og Anonym som ville handle den jordfargede vesken:   Den ble gitt bort i vertinnegave da jeg var på mammafest. Det kommer flere jordfargede vesker til salgs i den lille nettbutikken etter hvert.
Til Barbro:  det var bare superhyggelig at du lånte et bilde fra bloggen som du fant inspirerende!

HA EN ARTG DAG, GODTFOLK!

mandag 16. januar 2012

Små bruktskatter

Da jeg var en svipptur innom bruktbutikken Slappen i dag, ropte to asjetter og to kopper med skål på meg fra de velfylte hyllene. Blikket ble dratt mot det lilla/hvite serviset og da jeg kikket under asjetten, oppdaget jeg at det faktisk var fra Egersund. Har aldri sett dette før, har du?  Siden jeg er usannsynlig svak for lilla gikk bena av seg selv mot kassadisken, og jeg punget ut med 150 kr.  Fra før av har jeg to stripete Egersund-asjetter som i grunnen passet de nye supert. Da kan jeg dekke på bordet til hele familien, for Gutta Boys er enda ikke de store kaffedrikkerne.
Med hjem fra Slappen ble også et oransje perlekjede (40 kr.)  samt sukkerskålen fra Egersund  i sort/lilla/hvitt. (40 kr.) Har faktisk fløtemuggen fra før av så det passet jo fint. Jeg er så glad i sort og lilla sammen, så også her ble fristelsen for stor..
Herlig med litt fristelser i blant...

ØNSKER DEG EN BOBLENDE OG MORSOM UKE!
lørdag 14. januar 2012

En elefant kom marsjerende og washi-tape vimpel


              Jeg koser meg med mine nye skoleplansjer, og mens det i jula bodde en kamel på veggen er den nå erstattet med min favorittplansje nemlig;  en elefant.
På bordet (som jeg fant i en grøft på vei til Tønsberg) står Kaj Bojesen-elefanten; så her kommer det vitterlig to elefanter masjerende.
Merker at jeg synes det er godt med noen rolige hjørner uten for mye fargesirkus akkurat nå etter at julens stæsj på ny har innfunnet seg på loftet. Men fargeelskere; fortvil ikke! Det kommer alldeles ikke til å bli så lite fargesterke bilder som det er i dag framover.
SÅ et tips til washi-tape-frelste; det er enkelt og moro å lage mini-vimpler med washi-tapen. Ideen fikk jeg i den superfine butikken "Rått og sanselig" i Larvik. Bare brett en bit washi-tape over en hyssingbit og klipp deretter spiss (eller kanskje ønsker du simpelthen bare små firkanter, hvem vet..)

Til gardintrapp-entusiastene; gardintrappa er atter tilbake i garasjen, men far i huset ble en smule varm i blikket av den. Den hadde nemlig tilhørt hans fine farfar. Kanskje ved neste korsvei....

Så en ting; jeg sliter litt med litt tekniske problemer for tiden. Det er noen det er vanskelig å få lagt igjen kommentar hos nå om dagene, og jeg hører noen andre sliter med det samme. Håper det er forbigående..


HA EN SUPER LØRDAGSKVELD!

fredag 13. januar 2012

Venter på spetakkel.......

 


                      Jeg har vært i garasjen i dag og hentet inn den gamle og i mine øyne vakre gardintrappa. Jeg synes det er sjarmerende med de hvite malingsflekkene og spor av levd liv. Helst ville jeg hatt den i spisestua, men jeg tror den bare er på gjestevisitt foreløpig. Jeg vet om en som absolutt ikke vil se skjønnheten i en gammel, malingsflekket stige og det er far i huset. Tror han vil rive seg i håret  over at Kaspara har gitt den husrom, og true med å melde flytting om ikke slikt skrammel settes tilbake i garasjen.
Vel, jeg er ingen krigshisser, og liker best fred og fordragelighet... så jeg må nok belage meg på at stigen går ut. Der går liksom grensen for verdens flinkeste bruktlampe-finner; nemlig far i huset.

MEN.. i juni (antageligvis )blir gulvene i stuene malt enten hvite eller grå, og vi kommer sikkert til å flytte litt rundt på ting.... kanskje en sjarmfull stige får oppholdstillatelse da...
Forøvrig er jeg ingen interiør-diktator, så om folkene rundt meg får alvorlige problemer med å leve med ting, setter jeg ikke alt på spill for å få mitt gjennom.


  Hvordan er det med deg? Kan du se skjønnheten i denne gamle stigen tro ....?

Ellers er nettet på bildet sydd i dag. Jeg er i sving med mange nett, og flere av dem er i rosabrune toner.
Jeg liker den kombinasjonen.
I kveld skal jeg på mammafest. En mamma i klassen til minstemann har invitert alle mamma`ene.  Superkoselig! Vi tar med litt mat hver alle sammen, slik at det ikke skal være så vanskelig å dra i gang slike stunt igjen.

HA EN HERLIG, SOLFYLT HELG!

onsdag 11. januar 2012

Fornemmelse for vår.....
       Allerede i januar pleier jeg så smått å få vårfornemmelser, vi er liksom kommet over på den "riktige" siden. I går ble et vårlig nett sydd, og jeg har rotet i saftige grønne stoffer ispedd litt blåturkis.
Gutta tar igjen på joggesko etter at vi kan se langt etter det siste snøfallet. Kjekt, da blir det ikke morgen-diskuasjoner om joggesko kontra vinterstøvler. En hver forelder må jo skjønne at å spille fotball i friminuttene på skolen med vinterstøvler er umulig!
Ellers er ikke soverommet vårt så ofte farget grønt, men det store saftige sengeteppet funnet på loppis er da ganske fint og må prøves i blant.

FINFIN DAG TIL DEG!


Lillesøster påvirker ørlite grann.......

                Her er støresøsteren min (Hun som eier interiørbutikken Nr.9) og lille Kaspara for mange år siden. Som dere ser er aldersforskjellen ganske stor, og det var bare oss to. Hele 15 år gikk det før mamma la seg inn  på fødeavdelingen igjen etter hun ble mamma for første gang. I starten av graviditeten kunne hun ikke fatte hva som var galt med henne, men noe var det. Hun var sliten, varm og kald om hverandre, småkvalm. At hun som hadde passert 40 for noen små år siden skulle være gravid var ikke i tankene hennes. Hun fikk med seg lillesøsteren sin til legen og ble servert den store sjokkmeldingen. Neste utfordring var å fortelle det til sine foreldre, av en eller annen grunn kviet nygravide mamma seg for nettopp det, og kanskje ikke uten grunn. Hun tok med seg søsteren sin for å servere nyheten. De fikk omsider kommet inn på temaet; vektøkning. "Synes du ikke Synnøve har lagt på seg litt i det siste" sa lillesøsteren henvendt mot min mormor som var en særdeles myndig dame. "Nei" svarer mormor bestemt. "Men du skjønner hun skal ha en liten" forteller lillesøsteren på ny henvendt til mormor. "DU BURDE SKAMME DEG; GAMLE MENNESKE!" ropte min mormor oppskaket til mamma som var helt på gråten. "Men, Mina, dette er da bare koselig" repliserte morfar. Etter litt betenkningstid var det koselig også for mormor.
Så ble det slik at mamma og pappa fikk en attpåklatt og interiørsøsteren min en lillesøster som hun var med å bestemme navnet på. Vi bodde selvfølgelig ikke så mange årene under samme tak, siden hun alt var 15 år da jeg så dagens lys en junimorgen. Noe barnepass ble det alikevel på henne i blant, og hun husker særlig at hun hadde meg med på bussturer da jeg var ganske liten, hvilket var et mareritt. Jeg var så høyrøstet og stilte spørsmål om alle passasjerene "Øs, ( = søster) hvorfor er den damenså  tykk?"  "Øs, hvorfor har ikke den mannen noe hår på midten av hodet?"
Tør påstå at jeg har fått mer fintfølelse og takt og tone med årene, heldigvis!

Så over til 2012 og tenk i blant kan lillesøster påvirke interiørbutikk-søsteren ørlite grann.
DET KOMMER WASHI-TAPE I MANGE FARGER OG MØNSTRE PÅ NR.9 SNART!
Jeg har i alle fall gjort mitt for å påvirke henne her.. "Washi-tape da, hva med washi-tape?"

SÅ har jeg påvirket henne til å handle noe jeg selv kjøpte før jul nemlig det fine tre-fatet fra Kremmerhuset til 220 kr. Ser det er flere i bloggland som har oppdaget nettopp dette og ikke kunnet stå for det.                        Og i går da interiør-søsteren min spiste lunsj her hos meg, stirret og stirret hun på Marimekko-fatet samt den herlige lille treskålen designet av John Dick og handlet i kjelleren på House of Oslo. Hun elsket denne kombinasjonen og jeg måtte sette skålen på Marimekko-fatet, for hun ble simpelthen ikke mett av disse to tingene sammen. Gærne søstre! Vi vokste opp med en mamma og pappa som likte ALT. ALT var fint! De blandet allle mulige stilarter og var storveis fornøyde. Hvordan kunne de få to døtre som er så til de grader oppslukt av interiør og design og vet så inderlig godt hva de liker og ikke liker...?
Storesøsteren min har nok lagt Marimekkofatet og treskålen på hardisken sin.
Hun  simpelthen elsker å kjøre bil, så det er nok bare  snakk om timer før hun raser ned i kjelleretasjen på House of Oslo og "hermer" etter lillesøstra for en gang skyld. Hun er nemlig allergisk for retrosengetøy fra 70-tallet, siden hun som småbarnsmamma ikke lå i annet enn storblomstrete dynetrekk på det glade 70-tall. Hun fikk dosen kan man si...

HA EN FORNØYELIG DAG!