Interiør, fargemagi og lageglede

Interiør, fargemagi og lageglede

lørdag 31. mars 2012

Utestuen på påskens to-do-liste og fint bruktfunn

Solstråler har varmet hvalfangerbyen i dag til tross for litt kjølig vind. Med utestua som levegg har vi fått drukket utekaffe og myst mot sola og tenkt oppussing av utestua. Da vi flyttet inn i Kasparahuset for ti år siden, var panelveggen i utestua 90-talls-blå. I dag ti år etter er den fremdeles like blå. Kanskje er det sjømannsdatter-genet i meg som har kunnet leve med den sterke blåfargen og fått meg til å tenke på livet på bøljan den blå og sporadisk oppvekst på et tankskip med blått vann så langt øyet kunne se og flyvefisk som dukke-erstatning. (Vi tørket og stoppet ut flyvefisken og jeg strikket klær til dem)
Men nå har vi bestemt oss! Med unger som farter av gårde til fotballbanen med niste og drikke i ryggsekken har far i huset og jeg fått mer tid. Vi har fått tid til å legge mer merke til omgivelsene ( og å pusse opp)  enn før, da ungene var mindre og det var tut og kjør og vi var bleieskiftarbeidere.(savner det litt også)
Vi har funnet ut at vi maler utestua lysegrå innvendig på alt panel. Det passer fint til det røffe  skifergulvet,  det gråhvite taket og den ene veggen med hvit mur.
Kanskje var det Selina Lakes bok også som satte fart på oppussingsplanene...
Et bilde av utestua i boka fikk meg formelig til å hoppe av forskrekkelse i sofaen; ER DEN SÅÅÅÅ BLÅ??
Vi skal ha en hjemme-påske i år og kanskje klarer vi å oppgradere utestua i løpet av fridagene selvfølgelig med gode, lange kaffepauser med helfull Steltonkanne. Er været fint synes sikkert ungene det er fint å grille pølser i peisen i utestua også. Trampolinen er også kommer opp, så det er hopp og sprett i hagen om dagene, når beina ikke løper etter en rund lærkule.

Kan den oppmerksomme leser se mitt siste bruktfunn på to av bildene?
Her om dagen fant jeg nemlig et fint gammelt lavt  spisebord med to skuffer i bruktbutikken. Jeg måtte bare slå til med en gang, for jeg fikk en ubehagelig følelse av at dette bordet ikke ville stå der, om jeg hadde is i magen og ventet til ettermiddagen. Så her ble det handling uten far i husets velsignelse. Han har nemlig sterke meninger om hva som er fint eller ei, og heldigvis ble han svært fornøyd med det nye bordet. Min antagelse om potensielle kunder som ville stikke av med trebordet  var nok helt korrekt, for jeg  fanget opp mye mumling om bordet av andre kunder, som ergret seg over at de var akkurat litt sent ute. 950 kroner betalte jeg for den nyanskafne.  Vi har tenkt til å kappe litt på beinlengden og bruke det som salongbord. Nå er bena malt i en slags grønnblåfarge og bordflaten er i tre.
Vi avventer til stuegulvene er malt lysegrå i juni (antageligvis) med å se hvordan bordet blir værende.

ØNSKER DEG EN GLAD PALMEHELG!

onsdag 28. mars 2012

Vår-stunt av Hapel og KasparaHapel-Anne og jeg vår-rydder for tiden, siden vi begge har en tendens til å bringe litt for mange fine bruktting med hjem. 
LØRDAG 14.APRIL MELLOM 11-16
i  HANS AMUNDSENSGATE 1, SANDEFJORD
fyller vi derfor utestua i Kaspara-hagen med frodige og flotte ting for salg.
Her vil du blant annet kunne finne;
småmøbler, gammelt porselen, kopper og kar, Wiinblad, opalglass, plansjer, en meter av ulike retrotapeter, fine barnebøker, håndarbeidsbøker, kanskje noen vintagekjoler, innrammede trykk,  kirkelysestaker,
retro-spisebrikker og mye mer.
Det er også mulig å handle Kaspara-produkter fra nettbutikken.
Collagen over viser noen smakebiter av ting som selges denne dagen.
Vi må presisere at dette ikke er et loppemarked, men det vil også finnes et rikholdig 30-kroners bord, så det skulle være noe å handle for alle.
Det er noe eget å se og kjenne på tingene kontra netthandel.
Dessuten slipper man jo porto!
Sandefjord har mange interiørbutikker og har også fått en stor gjenbruksbutikk nylig.
Hvorfor ikke ta en venninne-tur til Hvalfangerbyen, rusle rundt i Sandefjords gater, tråle butikker og gå på skattejakt i utestua i Kaspara-hagen?
Jeg kan være behjelpelig med liste over interiørbutikker med adresser i Sandefjord for utenbysfolk.
Det er selvbetjening med kaffe og en kakebit til en tier og mulighet for å slappe av i en hagestol før man haster videre.
Ting som skal selges og det vises smakebiter av på bloggene, kan dessverre ikke reserveres i forkant ei heller sendes.
Vi kjører værforbehold. Om det skulle bøtte ned utsetter vi happeningen en uke.
Velkommen!

Titt innom Anne også da, og se hennes innlegg!


Og så helt til slutt;
nysydde retrostoff-fugler har flakset inn i nettbutikken.

HA EN STRÅLENDE KVELD!

søndag 25. mars 2012

Vel overstått!               Gjestene er gått, oppvasken er ekspedert, det velsmakende tapasbordet er havnet i sultne mager, kaker er sendt med blide gjester hjem, mens små  kakesmuler under langbordet fremdeles  vitner om yrende selskapsliv en gang i nær fortid.
En strålende fornøyd 90-åring satt i bil hjem sent i går kveld; en bil som var lastet opp med spennende pakker og et  bugnende  blomsterhav. Kvelden var så absolutt vellykket, og bursdagsbarnet var iført en lekker krone under hele bursdagsfesten. Gullkronen i stoff var tjuvlånt av et barnebarn (min yngste sønn). Minstemann var alltid så glad i å kle seg ut i yngre dager, og denne fine kronen ble en gang handlet i Legoland.
Kronen brukte hun også på fredag som var dagen da hun forlot åttiårene. Hjemme hos seg selv med tunge praktfulle stilmøbler som kulisser,  så hun ut som dronningen av det britiske emperiet... så nobel!
Nå hviler en deilig avspenthet og glad  lettelse over Kasparahuset over at feiringen i går ble så fin og at julbilanten var så henrykt.
Tusen takk for så mange, mange søte kommentarer om mamma og hennes nitti år! Hun er nok ikke helt der at hun har egen pc og følger med på nettet, men jeg sa at jeg hadde skrevet om henne og lagt ut et fint bilde og at mange hadde skrevet så flott om henne. "Ja, på denne bloggen..ja" sa hun.

Nå gleder jeg meg til å ha tid for søm og lage opp nye varer til nettbutikken, klippe til stoffpakker, besøke blogger, drive med hagearbeid og den slags.  Mammas bursdag har vært det altomfattende siste uke.

ØNSKER DERE ALLE EN SOLFYLT, GLAD NY UKE!

fredag 23. mars 2012

90 unge år!


Hipp hurra for min 90- årige mamma i dag!  Utrolig nok fyller min super-generøse ( tror ikke det er mulig å bli rausere jeg)  smilende, mega-stae, dynamiske, omsorgsfulle,
dramatiske og høyst levende mamma 90 år i dag!
Vi ; min storesøster og jeg startet dagen med frokost hos mamma. Jeg hadde smørt et stort fristende  smørbrødfat og søsteren min hadde handlet marsipankake hos bakemester  Halvorsen. Med flagg og ikledd rød badehette (jeg) og en rutete morsom sixpence (storesøster) ringte vi på mammas dør halv ni til morgen i dag. Hun åpnet smilende og lekkert antrukket til tross for tidlig morgen.
Mamma er damen som sminker seg når hun skal hente posten nemlig. Den dagen hun slutter med det, tror jeg det hele er over.
Så ble det smørbrødspising, kakeinntak  og lystig prat  rundt et koselig dekket salongbord.
Dagen skal feires her hjemme i Kasparahuset med 17 gjester i morgen kveld, men litt kos på selve dagen hører jo også med.
Snart skal gutta og jeg ned på en liten kveldstur til jubilanten. Vi har med oss pizza av lettvint variant; Grandiosas hjemmelagede  samt  en ny pizza med nachos og tacofyll etter guttas ønske.
I morgen har vi bestilt tapas, for slikt elsker 90-åringen.
Sola har strålet i hele dag, og det er viktig for dagens jubilant; da har man oppført seg fint i året som er tilbakelagt!


ØNSKER ALLE FINE LESERE SOM TITTER INNOM EN GLAD HELG!

torsdag 22. mars 2012

Fugler av gamle retro-tapeter
Jeg har funnet fram de fineste solgule/oransje gamle retrotapetene mine og laget fulger til å henge på grener. Jeg elsker kvistpynt, synes det gjør så mye ut av seg. Plukke inn noen kvister, dekorere og vips så har man fin pynt på bordet eller i vinduet eller oppe på et skap i en flott krukke.
Jeg skal pynte med slike fugler mange steder i påske.
Om du fikk lyst til å  pynte på samme måte og ikke har tilgang til retrotapeter eller simpethen ikke tid, har jeg lagt inn flere pakker av 5 stk. i nettbutikken.


Når det gjelder stoff-fuglene har jeg et problem, og det er faktisk kroklisser. Var i Tønsberg hvor jeg pleier å  handle kroklisser i går (finnes ikke gammelrosa kroklisser i Sandefjord..) men shoppingsenteret Farmandstredet er under ombygging og min kjære butikk Syskrinet var for tiden ikke der.
Vel, turen var ikke forgjeves. Jeg fikk handlet gaver til den kommende nitti-åring, og med i bilen hjem ble også det hvite bordet på bildet. En hundrelapp kostet det, og jeg er veldig fornøyd med nykomlingen.

Nå burde jeg engentlig sittet og skrevet på talen til mamma. I morgen er selve 90-årsdagen, men det er lørdag familien skal feire henne her i Kaspara-huset. Så fort dette innlegget er postet skal jeg dukke ned i papirene mine og rime-leksikon igjen. Visste du at det fantes rime-leksikon? Jeg har en gammel arvet utgave og den er uunværlig når jeg skriver sanger og taler på rim. Jeg har sikkert skrevet nærmere  150 sanger/taler på rim i mitt liv.  I lærerjobben min var jeg fast sangskriver når kollegaer fylte runde tall og 7.klasser skulle ha avskjedssanger osv. i mange år.Jeg synger som en kråke ( og var fritatt for å undervise i musikk)  men hører sangene inni meg. Jeg var ikke så nøye på det og sang i vei med alle klassene jeg hadde. Fikk ofte høre små spøkefulle kommentarer (som ikke var ondsinnede) om at jeg vel ikke akkurat var født med en gullstrupe.

HA EN STRÅLENDE DAG OM DU ER EN SANGFUGL ELLER EI!
onsdag 21. mars 2012

LIKER:
Jeg liker; sort stol fra Hay (minner om den fine Mademoiselle-stolen) og herlig sengetøy også fra Hay.
Gammel Sort  Dell-sakselampe troner øverst på ønskelisten min og To do-wallsticker fra Ferm living står på innkjøpslisten.
Pappelina-plastmatten har jeg i bakhodet og tenker kjøkken når vi får malt gulvet der mørkegrått.
Noen knallrosa innslag mot det sorte synes jeg frisker så fint opp.
Hva likte du best av disse tingene tro?


tirsdag 20. mars 2012

Ny veske-vinnerSIDEN DEN ANONYME  VINNEREN AV NETTET ALDRI MELDTE SEG, HAR JEG FORETATT NY TREKNING PÅ DETTE.
VINNEREN BLE DA:
Gratulerer!

Siden Sølvi har egen blogg, skal jeg nok få tak i henne slik at vesken endelig får et nytt hjem.

HA EN GOD SENKVELD DERE SOM TITTER INNOM!
søndag 18. mars 2012

Påskeglade retrofugler 
Litt ny påskepynt er koselig, så noen påskeglade fugler har sett dagens lys i Kaspara-huset.
Jeg har flatvatt mellom stofflagene, så det skal bli litt mer hold i dem, og med knapper og kroklisser blir det en liten enkel påskepynt.
Kommer nok til å legge ut noen i nettbutikken også, for jeg er visst angrepet av et lite fugle-kick akkurat nå.
Vi har startet nedlandingen på denne uka, og uka vi går inn i blir en uke med 90-årskalas-forberedelser.
Min gamle søte mamma blir 90 år fredag, og lørdag feires den store dagen her i Kaspara-huset.
Det er bare å krysse fingre for at man holder koken like sterkt som mamma i årene framover, så skal dere se jeg blogger langt inn i alderdommen!
Kanskje hopper Kaspara fram på bloggen som åttiåring i nysydd ellevill retrokjole, hvem vet?
Man kan gjerne være litt gal og impulsiv, tenker jeg.

HA EN FORNØYELIG NY UKE!
lørdag 17. mars 2012

Stille i huset

                           Far i huset er på butikkrunde, Gutta Boys tumler på fotballbanen, og jeg lytter til stillheten, nyter en Steltonkanne full av sterk kaffe og klipper i  glade retrostoffer i påskefylte valører.
Jeg tror aldri jeg kan kjede meg så lenge jeg har en symaskin, morsomme stoffer, en pc og god kaffe.
Et av de fæleste uttrykk jeg vet om er "å slå i hjel litt tid".  Tiden her og nå er jo det vikigste vi har!
I en bok om livsfilosofi jeg leste her om dagen sto følgende ord til ettertanke ; " Betrakt livet som en dødelig sykdom, for hvis du gjør det, vil du leve med fryd og lidenskap, slik det bør leves!
                           I går hadde jeg fire fantastiske damer på lunsj. Det var Hapel-Anne, Wilhelmine, Fjeldborg-Ingrid og min kjære venninne fra før bloggverdens inntreden som nå  har bloggen Stilleben. Latteren trillet i Kasparahuset og fem bloggdamer hadde smilet på lur konstant. En super innledning til helgen var det!
Gutta Boys kjente igjen de ulike bloggdamene da de kom hjem fra skolen. Mest fornøyd er de med at lunsjbesøk av snakkesalige bloggdamer betyr brus på bordet, fristende kaker (datteren til Wilhelmine hadde laget de mest lekre muffins til oss, muligens er det politisk  korrekt å kalle det cupcakes i bloggverden..) og annet velsmakende for sultne skolemager.
Tusen takk for et forfriskende besøk, glade damer! Dere er bare herlige!

SÅ ØNSKER JEG ALLE SOM TITTER INNOM EN SUPER LØRDAG!

onsdag 14. mars 2012

"Påske hos Kaspara" i nettbutikken   

 


                                         Påsken har begynt å snike seg inn i nettbutikken min. Selvfølgelig måtte det bli eggevarmere i år også! Jeg ble selv så glad når jeg dekket påskefrokostbord  med disse små fargeklattene i fjor. (og man kan jo utmerket bruke dem ellers i året også!)
Mer påskerelaterte ting kommer gradvis inn i nettbutikken framover.

ÈTTERLYSNING:
Jeg sitter med to ting fra mitt blogglotteri hvor vinnerne ikke har meldt seg.
Det er KAJA MATHILDE som vant det blå nettet og TULLEFRANS som vant bestikket.
Dersom jeg ikke hører fra dere innen lørdag, trekker jeg  nye vinnere på disse tingene.


HA EN FLOTT LILLE-LØRDAG!

mandag 12. mars 2012

Fjeldborg- Ingrid som utsendt reporter i Kaspara-huset                                                    I dag har superflinke Ingrid som står bak en av mine favorittblogger; Fjeldborg vært her og intervjuet meg og tatt bilder på syrommet. Bakgrunnen for besøket var at Ingrid skulle  lage en artikkel til Vestfold Blad om medvirkning i Selina Lakes bok "Homespun style". Vi er jo sterkt representert fra Vestfold i den boka, foruten Ingrid og meg selv er Jeanette (Fryd & Design) oppvokst i Sandefjord men nå utflyttet.
Fjerde norske blogger er Tove med "Lykke og Lykkeliten"  som representerer Telemark hvor nå også Jeanette har bostedsadresse.
Jeg har truffet Ingrid  flere ganger før, og det er alltid veldig fint å se henne. Det er få pinlige pauser for å si det sånn, praten går uanstrengt og det er tusen ting å prate om.
Etter at Ingrid hadde intervjuet meg rundt deltakelsen i boka, tok vi en spisepause med te og salat og enda mer prating før Ingrid ga seg i kast med å fotografere på syrommet og Kaspara måtte posere med glade 70-tallsdynetrekk og hoppe rundt i hjemmesydd forkle.

Tusen takk for en utrolig trivelig dag, Ingrid! Gleder meg til å se bildene dine og lese artikkelen i fine Vestfold Blad som dumper ned i postkassene sammen med Sandefjords Blad en gang i uke her hjemme.

HA EN FIN ETTERMIDDAG OG KVELD ALLE SAMMEN!

søndag 11. mars 2012

Opprydding og utekaffe

   
 
                                                                            For en solrik herlig søndag! For min del har den bestått av en litt kjedelig men nødvendig del; rydding på syrommet. Får koselig og fint besøk der i morgen, så da kan ikke hybelkaniner virvle og bordflatene være overfylte. Ser du det superfine stoffet på hengeren med blå retroblomster? Det er det siste skjørtet eller kjolen jeg holder på å sy. Har ikke helt bestemt meg om det blir det ene eller det andre. Stoffet har vært en fin duk funnet på loppemarked.
Den andre tingen jeg har foretatt meg i dag som var langt mer lystbetont var kaffe og varme nybakte ostehorn ute i hagen. Det var vår første utekaffe i år, og det var deilig å kjenne solstrålene mot kinnet. Det ble så lunt og godt når vi trakk oss bare bittelitt på utsiden av utestua. Utestua gir le for vind og blåst.
Far i huset og jeg får stadig mer egentid, siden gutta tilbringer timesvis på fotballbanen, derfor er det dekket til to ved bordet. Litt rart (men naturlig) at gutta farter av gårde og vips så sitter vi to der litt forvirret og ørlite grann slukøret. Det føles  jo som vi gikk og dro på tvillingvognen i går....mens gutta sa "Hei" til hele verden.
Gutta Boys er forøvrig ikke tvillinger for dem  som ikke måtte ha fått det med seg. Det er "hele" 14 måneder mellom dem.
På tide å hive seg over middagslaging og kalle troppene hjem etter hvert!

HA EN KOSELIG HELG-AVSLUTNING!

lørdag 10. mars 2012

Luftige og porøse jarlsberghorn

                 
                                                                                          Jeg skal dele en alldeles nydelig oppskrift med dere på horn. Hornene inneholder Cottage Cheese noe som gjør de himmelsk luftige og porøse samt jarlsberost som setter god ostesmak i dem.
Ungene mine er helt tussete etter disse, og de fungerer også utmerket som matpakkemat og turmat. Gutta Boys tilbringer timesvis på fotballbanen og noen slike i ryggsekken gjør susen!
Ellers er de nydelige sammen med en kopp varm te. Jeg serverte slike med te som kveldsmat til en god venninne her om dagen sammen med druer, oppskjærte pærer og noen gode oster.
Man kan jo også putte skinkebiter i dem.


Her er oppskriften;

KASPARAS UIMOTSTÅELIGE JARLSBERGHORN

100 g meierismør
4 dl melk
1 pk. gjær
2 dl Cottage Cheese
200 g revet Jarlsberg (den gir litt mer smak enn for eksempel Norvegia)
1/2 ts salt
ca. 600 g mel

Smelt smøret. Tilsett melken og rør ut gjæren i lunken væske. Tilsett Cottage Cheese, ost og salt og rør inn hvetemel. Lag til deig og la den heve ca. tre kvarter
Elt deigen og del den i tre deler. Kjevle hver del til en runding og skjær 8 snipper. Rull sammen til horn. Etterhev en halv time. Pensle med egg og legg på rikelig med revet Jarlsbergost.
Stekes ved 225 grader i 10-15 minutter.
Kan fryses, men best om de da varmes litt før servering.
LYKKE TIL!


OG PÅ "EN DOSE RETRO" FINNER DU  (KANSKJE) NYE UIMOTSTÅELIGE RETRO-STOFFPAKKER:          
                   TIL SLUTT:
Tusen takk for utrolig mange kommentarer og innspill på forrige innlegg "Collage-lek"! Blir superglad, for kommentarer er som bensin til blogg-motoren!
Her skal vi slappe av hjemme i kveld hele familien, spise god mat og se på programmer som "Hver gang vi møtes" og "Mesterenes mester". Det liker vi godt alle sammen.

HA EN SPRUDLENDE KVELD!

torsdag 8. mars 2012

Collage-lek

                                                                          COLLAGE 1
                                                                     


                                                                         COLLAGE 2


COLLAGE 3COLLAGE 4COLLAGE 5
COLLAGE  6

Fra den dagen (for ganske lenge siden nå) da jeg lærte hvordan man kan lage collager med Picasa som verktøy, ble jeg rett og slett overlykkelig. Jeg elsker å sitte og lage slike collager, det er jo nesten som å lage et lite lappeteppe! Følelsen av å sette sammen de fargene og formene som føles rett (for en selv) er  berusende synes jeg.
Bilder man har sett fra før opptrer på en måte  annerledes sammen med andre bilder, og det hele føles nytt.
Dessuten føler jeg det klargjør for meg hva jeg egentlig liker interiømessig. Farger og materialevalg trer liksom bedre frem.
For meg er collage nr. 1 og 2 de jeg liker best.
Hvilken kan du like best tro?  (jeg er ser at flere er svært beslektede... )

Rufsevær, hvitt fremmed-element på bakken og grått i hvalfangerbyen i dag, men trivelig inne!

FIN TORSDAG TIL DEG!
onsdag 7. mars 2012

Og vinnerene er.......              
       Man skjønner da at dette skal bli en lampe, ikke sant?
                             Og såååå fin ble den! Tar av meg hatten for deg, Elin!

               De fine heklede glassbrikkene er fra Elin med bloggen Fragmenter. Sammen med god (og oppspist) appelsinsjokolade fikk jeg dette i posten, fordi jeg gjettet rett på et prosjekt hun hadde startet opp på. Hun viste oss starten på det som skulle bli en lampe.

SÅ; GUTTA HAR TRUKKET UT FEM VINNERE I LOTTERIET MITT :
(Tusen takk til dere alle som la igjen kommentarer og koselige ord!!!)

Stort grattis til: 
Grytekluter:      Marlene med bloggen Inspirert


Blått nett:    Anonyme Kaja Mathilde


Blå tapet:   Ranveig- (Hran.. tror ikke hun har blogg)


Gult tapet:  blogger Mine fiiine

Bestikk:   Tullefrans

Trenger adressene deres! Send mail til  kaspregn@online.no
så kommer gevinstene snart i postkassa!

Skulle selvfølgelig gjerne delt ut gevinster i øst og vest, men det går flere tog, og til dere som ikke vant denne gang; kanskje neste gang.....

FIN DAG TIL DEG!

mandag 5. mars 2012

Fin ny uke til deg!


 
           
                     Ny uke, nye muligheter!
Jeg har sydd flere skjørt den siste tiden, og det er så vanvittig morsomt å skape sine egne klær!
Må gardere meg med mine små mannlige fotografer en dag de kommer hjem  fra skolen, slik at jeg får knipset noen bilder til bloggen. Kanskje det får bli slik; en  hel vaffelplate for hvert tiende bilde....
De roper ikke et overdøvende "Yes" for foto-oppdrag, men de er så greie at de gjør det og de får masse skryt og anerkjennelse underveis.
Så liker de vafler da...
Forresten; det er lagt ut en del nye stoffpakker på "En dose retro".

HA EN STRÅLENDE KVELD OG NY UKE!

lørdag 3. mars 2012

Flott nytt dansk interiørblad!


                    


        Da vi var i Danmark kom jeg over dette nye interiørbladet og tenkte med en gang dette LIKER jeg. Da vi var tilbake i gamlelandet viste det seg jo at Narvesen også har tatt inn dette fine bladet. Prøveutgaven kostet bare 29 danske kroner forøvrig. For meg har bladet akkurat passe miks mellom ny design og gjenbruk, mellom mykt og hardt, feminint og røft. Skal jeg sammenligne med andre interiørblad kommer jeg personlig kanskje nærmest Elle Interiør. (eller heter det ikke nå Elle Decoration i norsk utgave også...)
Jeg elsker reporartasjer av type "Dette tror vi på i 2012".  Ikke av den grunn at DET skal diktere min innredning, men det er morsomt og interessant å se hvilke tanker som rører seg i tiden. I dette bladet gjør  fire profilerte interiørfolk sine tanker om dette.
 Det er Mette Hjort Hay (medeier og ansvarlig for accessories hos Hay, Rikke Høgh (eier av den fantastisk Høgh Interieur i Hjørring og Aalborg) , Tine Kjeldsen (eier av Tine K) samt Leif Sigersen (bestyrer av Rabens Atelier)
Felles for dem alle for hva de tror på i 2012 er:
DEN PERSONLIGE STIL

Jeg synes Mette Hjort Hay sier det så flott og befriende:

Helt klart den personlig stil. Alt er tillat og det gjelder å vise hvem man er og hvor man kommer fra. Altså et miks av souvenirs, arvegjenstander, tegninger, foto og design. Den personlige stil er en hyllest til det uperfekte. det er morsomt og inspirerende når vi innreder ulikt og uhøytidelig.

EN FEIENDE FLOTT LØRDAG ØNSKES DEG!

fredag 2. mars 2012

Blogg-anbefaling og fin helg til deg!

 

 Disse bildene faller jeg totalt for. De er hentet fra bloggen:

Damen bak denne bloggen er vokst opp i Sverige men er nå bosatt i Paris.
Ta en titt da vel!

Ønsker deg også en nydelig helg!