Interiør, fargemagi og lageglede

Interiør, fargemagi og lageglede

tirsdag 12. februar 2013

OY, OY....., jeg liker den!
Farger og materialer jeg liker.......
Oransje er definitivt en JA-farge hos meg.
 
 Ikke så rart kanskje at den grafiske puten fra  Oy Oy  flyttet inn på lørdag etter en handelslekkasje til naboby Tønsberg og butikken 13. Denne og andre Oy Oy-puter  kan også kjøpes på www.fjeldborg.no

SUPER TIRSDAG TIL DEG!

10 kommentarer:

 1. Så lekker så lekker;) Grattis!
  Her spares det til vi skal på familiebesøk & shopping i Tønsberg første helga i mars;)

  Herlig dag til deg;)

  -malla-

  SvarSlett
 2. Alt er bare nydelig og fresht! Blir alltid glad av å titte innom deg :)
  Jeg vil også ha Le creuset gryte!!! Vil haaaaa ;D
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei nå har jeg nettopp lest det rykende ferske innlegget fra boligpluss med herlige bilder fra spisestuen din! Jeg så forsiden og bare tenkte "det MÅ jo være fra Kaspara bloggen". Fineste forsiden på lenge!! Tror jeg må klippe det ut å få det opp på et "moodboard" eller hva det nå heter for det var virkelig noen artige ting du har laget og satt i stand der altså:O)! Morro! Klem fra Iren :0)

  SvarSlett
 4. Orange and mint go so well together! :)

  SvarSlett
 5. WO0oo0OW!!
  DEN var fin hos deg, den!
  Grattis meg ny energipute:)
  Ha en fin kveld Kaspara,
  KLEM <3

  SvarSlett
 6. Hei skjønne deg:)
  Idag fekk eg Boligpluss i posten og der inni bladet synest eg at eg såg noken kjente bilder og det var jo hos deg,så gøy å lese og sjå bilder fra heimen din:)knallbra repotasje.!
  Elsker bildene dine med alle dine herlige fargeklatter,blir glad av å titte innom deg,hihi du får lære meg til å få inn litt meir farger,er så nøytral at det ikkje er måte på:)

  Ein fin fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Hei igjen! Nei så rart! Da har jeg lest den ferdige reportasjen før deg. Hadde jeg vært naboen din eller bodd i området skulle du fått det av meg! Jeg hadde vært fra meg av utålmodighet var jeg deg nå men godt du holder ut noen dager til *hihi*. Men jeg kan si at det er en utrolig koselig reportasje med veldig inspirerende, flotte bilder som du kan være veeeldig stolt over:). Gled deg:)!

  Så koselig du likte " korall bildet" mitt på NIB denne måneden:). koooselig:)! Ha en fin kveld:O)!

  SvarSlett
 8. Hei fine fine du!:)

  Passer jo perfekt inn hos deg!!
  HERLIG!

  ...nå har jeg sett flere steder at det er bilder fra deg i siste boligpluss...og jeg gleeeeeeeder meg sååååå til å se! Hurra for deg!*smile*

  Forresten fallt jeg ganske så pladask for den mintgrønne lampa di også!
  Utrolig flott!

  Sender deg en stoooooor go`klem jeg, fine du:)

  SvarSlett
 9. God onsdag, Kaspara! Skjønner godt at du falt for den puten. Fjeldborg har så mye fint, skulle gjerne handlet litt derfra snart. Nå sparer vi for øvrig til Københavntur i mai. Skulle gjerne smakt på de fastelavensbollene.. Mm.. Du har blitt en mester på å lage collagebilder. Blir så inspirert av deg, altså! En fin dag til deg.

  SvarSlett
 10. HERLIGE farver hos deg! Blir i godt humør av å komme på besøk her inne. Liker godt farver hos andre, men her hos meg må det være i små doser. Jobber med så mye farver hver dag at jeg må ha et sted å "hvile" øynene mine når dagen er over. Så får jeg heller glede meg over mye farver hos ditt deilige hjem!

  Glad dag til deg!

  AW

  SvarSlett