Interiør, fargemagi og lageglede

Interiør, fargemagi og lageglede

mandag 31. oktober 2011

Skumle mørke timer....

                    En liten stemingsrapport fra Kaspara-huset, der vi har sluppet fem fryktinngytende gutter ut i  mørket med et lønnlig håp om godsaker i bøttene. Klokka kvart på fem benket vi oss rundt langbordet, og på meyen sto innbakte pølser med masse ost inni, brus og popcorn. Kjekt å få noe som ikke er søtt i magene før sukkerinntaket ruller på.
I skrivende stund sitter far i huset og jeg ved hver vår datamaskin på arbeidsrommet og løper ned når det ringer på og får funnet fram noe smakelig til andre håpefulle.
Etter hvert kommer nok delegasjonen vår tilbake og intar lillestuas gode hjørnesofa, klare for litt film, godis og mineralvann. Drømmedagen for ungene er et faktum!

GLAD OG GRØSSEN HALLOWEEN TIL DEG!

søndag 30. oktober 2011

Forberedelser

                         Far i huset og jeg har  som mange andre av edel årgang ikke vokst opp med Halloween som fenomen og er vel ikke ærlig talt de mest ihuga fan av denne amerikanske skikken. MEN... med Gutta Boys i hus som nærmest har fått Halloween inn med morsmelken og gleder deg vilt og hemingsløst kan vi jo ikke være sidrumpa og negative. I dag har gutta og far i huset hulet ut et gresskar, mens jeg googlet meg fram til oppskrift på syltet gresskar og gikk i gang med koking av oppskjærte gresskarbiter i eddik med masse sukker og ingefær. Som barn husker jeg godt at tante Reidun som hadde drivhus og en mann med grønne fingre kom med gresskar til oss hvert år som mamma syltet. Vi brukte den syltede gresskaren til kjøttkaker og  stekte røkte pølser for eksempel og det var på en måte litt tyttebær-erstatning; friskt og litt søtlig.

Her er oppskriften:

1 kg gresskar
4 dl eddik
750 g sukker
40 g hel frisk ingefær

Kok opp eddik, sukker og ingefær (jeg måtte bruke malt ingefær og det funket det også)
La gresskar-terningene koke seg blanke og møre i laken.
Fyll terningene på glass/krukke og la laken koke videre i ca. 15 min. til den er tyktflytende. Hell laken også opp i glasset. Avkjøles og sett på lokk.
Det står faktisk att laken skal kokes opp igjen etter en uke og at ingefær da taes ut og deretter helles på glass igjen.
Jeg smakte på den jeg hadde laget og synes den allerede var god jeg.. så jeg tror ikke jeg driver med en så langdryg prosedyre, utålmodig som jeg er...

Nå skal det dekkes til Halloween-frokost rundt langbordet og i morgen ettermiddag kommer noen kompiser av gutta hit på litt mat før de skal skremme nabolaget.

FLOTT NY UKE TIL DEG OG UÆHHHH!

fredag 28. oktober 2011

Herlig helg til deg!

 

         


                       Ukas beste dag er her, og  det skal nytes med god mat og vin rundt langbordet og deretter kos i lillestua med Idol på skjermen. I vinduene og på bordene er det levende lys, og på peisen er det fyr.
Far i huset er inne i sluttspurten av "perioden sin" og jobber lange, lange kvelder og helger, men på fredagskvelden tar han fri. Ungene jubler over å se han og sitter nesten opp på han i hjørne-Ektorpen.

Som du ser på bildet er det full sving på jule-lagefronten og tirsdag 1.november blir det blant annet kremmerhus av retrostoffer og kremmerhus laget av gamle broderte duker i nettbutikken pluss mye annet.

HA EN HERLIG FREDAG!

torsdag 27. oktober 2011

Reinsdyr kledd for vinteren og hjemmekjær fugl
     

                   Hva med å huse en frossen Rudolf i vinter-Norge? Kanskje ikke det er nok med strikket ull-hals?
Dette gøyale reinsdyrhodet måtte jeg  ta bilde av på Nr. 9 i dag, da jeg hadde tatt på meg et lite foto-oppdrag for storesøsteren min som sjelden vifter med kamera.
Dette italienske reinsdyrhodet kommer med og uten strikket hals  og i ulike fargekombinasjoner og prisene ligger rundt 400-550 kr.
Fint fuglehus var også på plass i butikken med en hjemmekjær fugl på pinnen.

HA EN FLOTT KVELD!

onsdag 26. oktober 2011

Også på en onsdag da!!!!!
                                Jeg satt rolig og leste Sandefjords Blad og et morsomt gammelt Alle Kvinner (handlet på Fretex i Bergen) med kaffekoppen i handa, da jeg oppdaget DET!!!
LOPPEMARKED PÅ EN ONDAG HER I BYEN!!!!!
Jeg må innrømme at jeg fin-innstilte blikket og trakk avisa nærmere øynene. Jeg har da visserlig begynt å se litt dårligere den senere tid. Jeg leste den lille annonsen grundig og sikkert tre ganger; JO, helt rikitg. På Solvang eldresenter slo de til med loppis på lillelørdags formiddag, og jeg hadde anledning til å gå.
Ikke alle har det en vanlig onsdag. Ville jeg få hele loppesirkuset for meg selv???
Vel, noen andre hadde da også fått med seg den oppsiktsvekkende nyheten og var på plass.
Med meg hjem ble; tre supermorsomme barnehengere fra 70-tallet, hvit opalinskål, fin munkeform  som jeg skal pusse og henge bånd i og fire asjetter av Turi Design, merket Daisy.
Ikke overveldenede mye, men gøye ting for meg.

Småregn og ruskevær her i hvalfangerbyen i dag. Vender tilbake til symaskinen og alle retro-julestrømpene som trenger hempe.
GLAD DAG TIL DEG!

tirsdag 25. oktober 2011

Og stoffpakker går til........
      Tusen takk for alle kommentarer på forrige innlegg, tydeligvis mange retrostoffglade og observante lesere jeg har.
De aller fleste tippet riktig nemlig at jeg spiste lunsj hos superkoselige Anne med bloggen Hapel.
Noen gjettet på Ingrid (Fjeldborg), andre på pensjonert blogger Kardemomme. Nøttekskrika var også et  alternativ. Ikke dumme forslag i det hele tatt, herlige hjem har de alle!

Så har da minstemann og jeg skrevet opp navn og tall på hvert navn og trukket vinnere, mens storebror var på fotballtrening.
Mens vi holdt på så vi at følgertallet tippet over på 900 følgere, og da dobler vi antall vinnere for å småfeire litt i pur begeistring.
 
RETROSTOFFVINNERNE BLE:

Anemarte    med bloggen (Revestreker)

Trine /  med bloggen Høytrykk

Bloggløse Hildegunn Ø

Bloggløse Kristina 


Flott om dere sender meg en mail  på kaspregn@online.no med adressen deres, så dumper det snart ned en stoffpakke i postkassa!


FIN SENKVELD TIL DERE ALLE!

mandag 24. oktober 2011

Hvor spiste jeg lunsjen min i dag tro ??????                   
                I dag hadde jeg et ærend i Tønsberg, og da benyttet jeg anledningen til å svippe innom ei herlig bloggdame og et like herlig hjem som oser av sjarm.
Vi satt ved langbordet og spiste gode oster, nydelig brød , druer og spennende søtsaker fra små unike  butikker.  (egentlig burde vi melde flytting til Frankrike for et år eller to..., osteelskere som vi er...)
Vi hadde halvannen time sammen, og tiden fløy. Det er SÅ mye å snakke om for to pratesyke damer...

HVEM SPISTE JEG LUNSJ MED I DAG DA TRO???????
JEG DELER UT EN STOFFPAKKE MED  10 ASSORTERTE RETROSTOFFER TIL TO AV DERE SOM KOMMER MED RETT SVAR.
FRIST FOR EN KOMMENTAR MED SVAR (som ikke legges ut før vinnerne av denne lille spørrekonkurransen er over selvfølgelig....)  ER I MORGEN TIRSDAG KL. 18
DET ER SELVFØLGELIG LOV FOR BÅDE BLOGGERE OG BLOGGLØSE Å  DELTA!
(Har du ikke blogg oppgi mailadresse)


HA EN FINFIN MANDAG!

lørdag 22. oktober 2011

Fiiin lørdagskveld     Ungene overnattet hos en god kompis, og vi var bedt til koselige mennesker. Første stopp var her hos naboene. Jeg liker den ujålete stilen med  store steiner fra naturen, lang benk som bord, skinn, skolestoler og høy stearinlys-faktor.
                       Vi  beveget oss videre til et annet herlig par vi aldri har vært hos før, og jeg tror jeg ble så oppslukt av den fantastiske maten, den gedigne prismekronen, høyden under taket og de trivelige  menneskene at jeg glemte å leke hobby-fotograf.
Tusen takk for en herlig høstkveld  til vertskapet!

Glad søndag til dere alle!

torsdag 20. oktober 2011

Nr.9, Håndverkeren og bryllupsdag                                                                                                                                                                                                        
   Fikk vært en liten snartur innom storesøsters interiørbutikk Nr. 9 her i Sandefjord i dag.
Kjekt å ha sniklånt yngstemanns pocket-kamera slik at jeg kunne knipse noen bilder i farta! På øverste bilde ser du disse Sonny Angels-dukkene som så mange er hektet på, eksklusiv meg. (jeg er jo guttemamma jeg..)  Man kan som sagt ringe søsteren min på dette nummeret;   98 49 17 48,   og så sender hun de gjerne land og strand rundt.
Nytt siden sist var noen fine skolestoler og de herlige fjølene fra Isak som kommer i en like herlig pose.                   Pledd fra Hay var blant nyhetene og så var de morsomme franske fuglelampene tilbake.

     Skrivemaskiner er blitt klenodier alt! På loftet har jeg pappas gamle skrivemaskin. Jeg ser han så tydelig for meg sittende og kaldrøke på kontoret ombord på de store hundretusen tonners tankskipene.  (han hadde aldri fyr på sigaretten, satt bare med en Winston uten filter i munnen)
Farvel Nr. 9 for denne gang!                                     Så gikk turen til koselige Håndverkeren som ligger vegg i vegg med Nr. 9
Der hadde min gode venninne Nøtteskrika og jeg avtale om en liten kaffekopp sammen. Vi måtte benytte anledningen av at hun skulle i et møte i "min" by.  Nøtteskrika har bloggen Stilleben og her om dagen skrev hun om hvordan kallenavnet nøtteskrika ble til. Min gode venninne kunne aldri vært en grå kråkefugl men en fargerik nøtteskrike som prater på inn og utpust, gestikulerer og sprudler mer enn noen.
Endelig fikk jeg gitt henne en liten bursdagsgave på etterskudd også..
Håndverkeren er et sjarmerende sted å sette seg ned for en ekstra god kopp kaffe og kanskje en fristende muffins. Her er det staselig gamle møbler av alle slag og kaffe for selv den mest kresne.
                        Etter den forfriskende timen med min verbale og energifulle venninne var det duket for nok ei sprek dame, nemlig mamma som nærmer seg nitti år. (jeg var en veldig attpåklatt)
Det er nesten utrolig at hun ble hofte-operert siste dag i august, der hun farer av gårde med rullatoren. Nå kan hun på ny handle inn matvarer selv, har mye mindre smerter og livskvaliteten er betraktelig forbedret.
Hun har alltid vært en propell og som yngstemann sa "mamma, bestemor prater HELE tiden"
I dag hadde mamma bryllupsdag, men hennes gode halvdel lever jo dessverre ikke lengre. Mamma liker å feire og derfor måtte selvfølgelig bryllupsdagen hennes markeres. Det ble handlet rosa roser til pappas grav, for han elsket roser. Mamma elsker våren, så hun måtte selvfølgelig få en stor bukett tulipaner.
Giftemålet mellom mamma og pappa foregikk i Brooklyn i New York. Pappa var jo som nevnt tidligere sjømann og mamma ble mønstret på som messejente. Det ble noen harde turer i starten hvor hun hang over rekka og "matet fiskene". Etter hvert forsvant heldigvis sjøsyken og hun kunne begynne å nyte sjømannslivet i den grad det er mulig  i heten uten air-condition og med  kravlende kakkerlakker langs beina.
Mamma og pappa var en super match forøvrig. Pappa forgudet mamma og hver søndag var det han som laget frokosten i alle år. Husker han som åttiåring pleide å plukke den vakreste rosen i hagen og satte foran tallerkenen hennes. Han brettet opp skjorte-ermer og  braste egg  og bacon og ropte opp til annen etasje "dronningen min kan stige ned til nydelig frokost!" Dette var helt vanlig prosedyre.
I dag ble mamma servert taco, for det elsker hun. Selv hadde hun bakt en favoritt til ungene nemlig krydderkake, og den hadde hun med opp til Kaspara-huset. Håper jeg kan være like sprek om jeg noensinne skulle oppleve å bli 90 år!

HA EN SPRETTEN KVELD!

tirsdag 18. oktober 2011

Med jul i sikte i det fjerne.....


              Det er leeenge til jul, så len deg tilbake og slapp av, kjære leser!
Tenkte alikevel jeg skulle fortelle at jeg er i full sving med å sy juleting her hjemme til både nettbutikken og Kaspara-huset. Fra 1.november og fram til jul vil du finne rubrikken "Jul hos Kaspara" i den lille nettbutikken min. Her vil det bugne av glade juleting og jeg kan fornøyd registrere, at jeg har fått sydd opp mye forskjellig alt som etter hvert skal fotograferes og ta turen inn i netbutikken.Noe godt å spise er forøvrig:Hjemmebakte rundstykker med havsalt på og eplemos fra hagen!
Blandingen av søtt og salt er så nydelig!
Har du forresten besøkt den fine matbloggen Marias salt og søtt?

RUNDSTYKKER:
Bak rundstykker av 6 del vann/lettmelk (halvt om halvt)
ca. 100 smeltet smør
1 pakke gjør
2 ts sukker
2 ts salt
Mel så mye at det blir deig
Pensle med egg og strø på godt med havsalt
Forheves 1 time
Etterheves 1/2 time
Ovnen på 200 grader


EPLEMOS
Kok eplebiter i vann til de er myke og møre
Slå av vannet og mos eplene. Tilsett litt sukker.


Til slutt:
Tusen, tusen takk for alle søte, morsomme og herlige kommentarer!
Det gjør meg usannsynlig glad!

lørdag 15. oktober 2011

Ferdige nymalte hyller og lovende ny blogg


                          I dag morges etter frokost kom den ferdigmalte loppehyllen og melhyllene fra Ikea opp på kjøkkenet.
Jeg er simpelthen såååå fornøyd, for dette frigjorde mye plass i skap og skuffer. I det jeg kaller "melhyller" har sukker, pasta, ris, kokos, havregryn, frokostblanding og mye annet fått plass. Disse tingene har ofte ligget i poser som revner og resultatet har vært søl og rot i skapene. Nå blir det andre boller!
Melhyllene og loppehylla har ulike fargekoder. Loppehylla er sterkere i fargen, men nyanseforskjellen kommer ikke så sterkt fram som jeg hadde forventet.
Selv synes jeg slike aqua-toner er så flott til sort.

Her har du kodene forresten:

Loppehylle :      S0520.B50G
Ikea melhyller :  S0530-B50G

Så vil jeg introdusere en ny blogg for dere. Den  heter Innendørs.
Sjekk det flotte åpningsbildet blogginnehaveren har!
Det gjorde meg nysgjerrig, så her vil jeg følge med!
Ønsk Ida velkommen da vel!

GLAD LØRDAG TIL DERE ALLE!

torsdag 13. oktober 2011

Sydagens frukter     


                                        Det ble en sy-forkle-dag i dag, og jeg har akkurat lagt ut to rosa/brune forkler, to i blåtoner og et koselig barneforkle i nettbutikken.
Ble så glad da jeg snublet over et John Blund-stoff  for en ukes tid siden. Jeg kommer nok til å bruke det i både oppbevaringsposer og sengetepper etterhvert. Nå ble det brukt i et lite mini-forkle.
Minstemann har vært tålmodig og fotografert mamma`n med forkler. Han lurte på om det var mulig med en liten belønning i form av brus senere på kvelden, siden storebroren er på skoledisco og nok slurper i seg kullsyreholdig drikke. Søknaden ble innvilget på stedet.
Nå er jammen meg kveldene blitt mørke. I hagen hører jeg barnelatter og prat, men jeg ser ikke denne treer-banden som mest sannsynlig er på trampolinen.
Gleder meg til å krølle meg i sofaen med tekoppen!

FINFIN KVELD TIL DEG!

onsdag 12. oktober 2011

Sydag i sikte!


              I morgen skal symaskinen få dure fra morgen til kveld. Det står bare SY på timeplanen og jeg gleder meg! Full steltonkanne, glade, frodige stoffer og  litt musikk i bakgrunnen.

I morgen ettermiddag/kveld blir det lagt ut flere forkler i nettbutikken i nye farger.

HA EN BEHAGELIG ONSDAGSKVELD!

tirsdag 11. oktober 2011

Gullkjole, gulrotkake og gresselig grei gladjente

     

                                         I dag hadde søte Anne med den super-sjarmerende bloggen Hapel et ærend i Sandefjord, så da fikk vi til en lunsj sammen igjen. Vi hadde ikke så lang tid, men vi snakker begge på inn og utpust og dobbelt så fort som andre (om vi vil) så det gikk helt greit.
Anne ville også handle den flotte skolestolen med røde bein og den vakre gullkjolen som jeg har hatt til salgs i nettbutikken foruten om et par hjerter til.
Bare se hvor fin Anne ble i gullkjolen fra England;
                                        Nå er det bare å vente på galla-invitasjoner, Anne!
Disse bildene er typisk Anne; glad, livlig, sprudlende og flott. Tiden fløy men med høyt snakketempo klarte vi komme i havn. Takk for en livfull lunsj, Anne! Alltid fantastisk koselig å møte deg.

OG til dere andre med;
tusen takk for alle hyggelige kommentarer som jeg setter veldig, veldig pris på.
Ha en nydelig kveld!

mandag 10. oktober 2011

Maling av hyller og far i huset gjør tidenes loppekupp
                     Jeg maler småmøbler for tiden. Nede i kjelleren lever små loppemøbler sitt eget liv og venter på den store bli-ny-prosessen. I dag har den ene hylla fra Gjennestad loppmarked fått seg ny farge, samt   to fine melhyller fra Ikea. Å male disse melhyllene gjør jeg etter inspirasjon fra Ingrid med den flotte bloggen Fjeldborg. Mener hun har malt en lik melhylle i syrin.
Opprinnelig hadde jeg tenkt til å ha melhyllene på syrommet til kantebånd, engelske blonder, trådsneller, nåler osv.  men fant ut at behovet for mer hyller og skuffer var størst på kjøkkenet.
Vi skal montere de to melhyllene over hverandre og ha loppehyllen over eller under.
Det er en nyanse-forskjell på fargen på melhyllene og den andre loppehyllen, men den framkommer visst ikke noe særlig  på disse bildene.Det er visst noe jeg har glemt å fortelle dere. På loppemarkedet i Stokkehallen gjorde far i huset et riktig loppekupp som sto til ti i stil! Jeg hadde bladd meg gjennom tekstilene og far i huset som lampeansvarlig utsending hadde pløyd gjennom lampeavdelingen. Litt slukøret kunne ingen av oss vise til de store varp og tok en runde hver for oss i den velfylte hallen. Ti minutter senere kommer far i huset ruslende med et bredt glis. Et øyeblikk trodde  jeg  at det gikk en smule rundt i mitt oppspilte loppehode, der jeg storøyd skuer en Louis Poulsen arbeidslampe av det største slaget i far i husets hand.
Han hadde jo akkurat forlatt lampeavdelingen med et skuldertrekk.....
Under en trapp hadde han så oppdaget denne Louis Poulsen-godbiten. Den hadde blitt lagt der for og skrotes fortalte loppemarkeds-medarbeideren og far i huset betalte en tier.
Dette er maken til lampene vi hentet i Danmark bare med enda mer industrielt preg med sin sorte grove ledning og med litt mer slitasje,  virkelig en gammel arbeidslampe dette.
Nå tror jeg sannelig snart jeg får forespørseler om utleie av loppe-jegeren min med radarblikket...

Ellers skal jeg nå i kveld legge ut to nye forkler i nettbutikken.

HA EN HERLIG MANDAGSKVELD!

søndag 9. oktober 2011

Det kan også Uten Silo brukes som....     
                 I KK` s  finfine julemagasin som jeg har fått i hus, var det bilde av Uten Silo (det morsomme hvite oppbevaringssystemet vi har)  Her hadde Uten Silo blitt brukt som en adventskalender med påsatte tall. I en av boksene på min Uten Silo ser dere klistremerketall og tja... får jeg tid  kanskje Uten Silo blir en liten adventskalender for far i huset. Har ofte tenkt at han også skulle hatt en kalender når jeg har laget i stand småguttas hjemmesydde kalender.
Nå er det ikke 24 små bokser på Uten Silo, men noen av boksene er romslige og kan huse mer enn en pakke.
Vel, det er lenge til jul...... og jeg er slettes ikke i julemodus om noen skulle undres. Det var bare KK som satte tankene litt i sving.
Siden far i huset alldeles ikke dropper innom bloggen her, kunne  jeg også dele den lille tanken som slo meg med dere.

En høstferie synger på siste vers og i morgen ringer atter skoleklokkene i Sandefjord inn 8.30
Det er bare å stille alles husets iltre vekkerklokker!

HA EN LUN SØNDAGSKVELD!

fredag 7. oktober 2011

Glad fredag til deg!       Mellom pizzalaging, hekling og prating med Gutta Boys svinger jeg innom bloggen og ønsker dere alle en nydelig fredagskveld. Snart er det Idol i lillestua og senkede skuldre.
         Ingenting er som fredag!

torsdag 6. oktober 2011

Alenetid = sytid     
                   Da bestefaren og kjæresten hans ba med Gutta Boys og kompisen på bowling utløste det egentid på mor i huset. Beina løp av seg selv opp trappene og inn på syrommet og klargjorde et par nye forkler.  Disse er lagt ut i nettbutikken. Har et par til  på gang, men de mangler snorer og en lomme hver.
Gutta er en smule oppgitt når jeg kommer heseblesende med fotoapparatet midt i fotballsparkingen og bønnfaller dem om forkle-fotografering. Jeg appellerer til deres dyktighet og at de må være litt far-i-huset-stedfortedere for meg i disse dager.  Far i huset sitter nemlig  fordypet i statsbudsjettet som er framlagt i dag og kan alldeles ikke være stunt-fotograf.

Noe helt annet; fikk et spørsmål fra en leser i dag om disse Sunny Angles-dukkene søsteren min selger på Nr.9 Hun har flust med dukker i butikken, og selv om hun ikke driver nettbutikk er hun villig til å sende disse land og strand rundt. De er så små og lette og sånn sett kjekke å sende.
Hennes telefonnummer er: 98491748

HA EN SUPER TORSDAG!

onsdag 5. oktober 2011

Barnebursdag i Kasparahuset     Fornøyd 9-åring, litt slitne men veldig fornøyde foreldre, mette mager, rotete kjøkken, høy ballongfaktor,
overnattingsgjest og en litt salig, rolig stemning ligger over huset.
Et ulest KK`s julemagasin ligger og venter på meg, varm kaffe på Steltonkanna og fyr i peisen.
Det er alltid spennende med guttekalas i huset og stikkord for dette kalaset var; taco på menyen, musikk-quiz (delt inn i treer-grupper), litt frilek ute i hagen, kaker på bordet og jakt etter godteposer gjemt i huset.

Nå skal jeg si natta til tre små menn samlet på et gutterom.

GOD SENKVELD TIL DEG!

søndag 2. oktober 2011

Lørdagens loppefangst
             Noen få ting ble med hjem fra loppemarkedet på Gjennestad planteskole lørdag. Jeg liker så godt dette markedet  som avholdes i et stort drivhus. Det bugner av lopper, og ofte synes jeg det er mye fint å finne på  møbelfronten.  Etter å ha konstantert at de glade retro-sengetøy glitret med sitt fravær, konsentrerte jeg meg om små-møbler. Storveis fornøyd er jeg med den nærmest petroleumsfargede svingstolen med hjul som jeg betalte 50 kroner for. Den er i skrivende stund plassert på data/syrommet. Den applauderte også far i huset for, og DET er det slettes ikke alltid han gjør.
Den oransje lampen lyste mot meg på lang avstand. Jeg så det var en person som hadde løftet den opp og tenkte "der var jeg litt sen". Plutselig der jeg trekker blikket litt oppover for å skue den heldige finner, ser jeg en smilende far i huset. Det er HAN som holder lampen opp, godt oppdratt som han er.
Han er lampeansvarlig utsending på loppemarkeder og har ved flere anledninger vist stor foretaksomhet og godt blikk for godbiter.
To små hyller ble også med hjem, særlig likte jeg den blå som antageligvis skal innta kjøkkenet.

Regner pisker mot ruta her. Vi har akkurat kommet hjem fra kino etter å ha sett den siste koselige Knerten-filmen. Nå skal jeg finne fram heklenål og slå meg ned i sofaen sammen med gutta.

HA EN GOD AVSLUTNING PÅ UKA!