mandag 13. juni 2016

Sommer, sommer, sommer




























Jeg har alltid vært en sommerjente, så er juni også måneden jeg kom til verden for ganske så mange år siden. Nå oser det av sommer her i hvalfangerbyen! Vi spiser alle middager i hagen, enten under en stor hvit parasoll eller lunt inne i utestua.
Vi har badminton-turneringer (har satt opp nett), fotball-triksing, dartkonkurranser og driver hagearbeid til langt på kveld. Litt EM-fotball må vi også se. Vi er jo en ihuga fotballfamilie. Jeg er like tussete som mine tre menn og sitter og følger intenst med på kampene.



























Så har jeg en tømmerhogger av en mann. Han har nemlig alene felt et stort gammelt grantre som ikke virket helt friskt med bare en enkel, gammel sag. Vi har motorsag, men siden det var søndag og vi prøver å ikke sjenere andre med høylydt støy slike dager, ble det god gammeldags sag. Godt økonom-kontormannen kan vise seg fra en praktisk kroppsarbeider-side.


 

   








                




              
                                                                         Konfirmasjonsfesten er over, men de hvite lampene fra Clas Ohlson
 får fortsatt henge i taket i utestua. De er humørspredere synes jeg. I neste blogginnlegg skal jeg lage en liste over hva jeg serverte på konfirmasjonsdagen og samtidig legge ved noen enkle oppskrifter.

NYT SOMMERDAGENE!



9 kommentarer:

  1. Så härliga sommarbilder! Alltid lika inspirerande att kika in till dig...
    Ha en fin fredag!
    Kram från Titti

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Titti
      Tusen takk for koselig hilsen! Så hyggelig å høre at du kan finne inspirasjon her inne. Nå er det deilige, solfylte dager, ingenting er som sommer! Gode dager til deg!
      Klem fra Kaspara

      Slett
  2. Herlige solfylte bilder fra Sommerfjord :) God helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei anonym
      Tusen takk for det! Ja, nå er Sandefjord blitt Sommerfjord. Tipper du kanskje kjenner denne byen litt. Glade sommerdager til deg i eller utenfor Sommerfjord. Klem fra Kaspara

      Slett
  3. It is wonderful to live life outdoors. In summer, more so. Do you have a house and a beautiful garden of white, with flowers and greenery.
    An Unforgettable Summer!
    Warm regards, Mia

    SvarSlett
    Svar
    1. Thank you so much; Mia!!!! Have a wonderful summer!!
      Warm regards Kaspara

      Slett
  4. Hei Kaspara. For en herlig blogg du har, er ofte innom og finner mye inspirasjon hos deg. Har selv en konfirmant i September og vil lage de fine vimplene du viste frem. Kommer det mer tips rundt konfirmasjon ? Skjønner det tar masse tid, og ikke alltid tiden strekker til. Riktig god sommer videre☀️☀️

    SvarSlett
    Svar
    1. Heisan Anonym
      Tusen takk for fine ord! Min intensjon er jo å lage noen flere innlegg med konfirmasjonsideer. Så gøy at du skal lage vimplene! Jeg har et nesten ferdiglaget innlegg med litt bufet`-ideer blant annet. Skal prøve å få ferdiggjort det og lagt det ut i denne uken. Ha glade sommerdager og stort til lykke med konfirmasjonen i september! Det var en virkelig koselig dag her, og vi gleder oss alt til neste juni og yngstemanns konfirmasjon. Klem fra Kaspara

      Slett
  5. Hei igjen. Så hyggelig med flere innlegg rundt konfirmasjon, skal bli spennende. Hyggelig å holde på med forberedelser også. Må bare få begynt på talen snart så det ikke blir et hasteprodukt på slutten. Det man ikke er god på blir fort en utsettelsespost🙃🙃. Gøy at du hat konfirmant igjen allerede neste år, kos deg med det 😊😊😊. God sommer☀️

    SvarSlett