torsdag 28. november 2013

Stjerneranker igjen på lager

Nå finnes igjen den sarte stjerneranken laget av gamle boksider og en alldeles nydelig nudefarget gammel tapet i bittelille nettbutikken.  Noen husker sikkert disse fra i fjor.


Herlige Marthe med den nydelige bloggen Marsipan og smilefjes er den den mest ivrige brukeren av
Kaspara-stjerneranke. Hele året rundt har hun pyntet med en slik en, og her kommer et bilde  fra Marthes utrolige sjarmfulle hjem på Stryn. Kanskje får du øye på stjerneranken også. Selv har jeg en hengende i et vindu og en på et gammelt skap nå.Marthe er også nominert til Vixen Bloggawards i år, og jeg heier litt ekstra på Marthe som jeg har møtt flere ganger.(Gå inn fra Marthes blogg og se semifinalistene, så mange flinke! )  Første gang vi møttes var her hjemme hos meg i Sandefjord. Da var Marthe høygravid og vi hadde en fornøyelig dag med bruktbutikkbesøk og andre butikker, kos i utestua og ikke minst;  jeg kjørte en hvinende Marthe FEM ganger rundt Hvalfangstmonumentet. (Nyttig lærdom fra min fargerike og elleville sjømannspappa) 

                                                   HA EN SPINNVILL AFTEN, FOLKENS!

7 kommentarer:

 1. Lyder spændende, men har du et link til Marthes blog?

  SvarSlett
  Svar
  1. marsipanogsmilefjes.blogspot.no

   Slett
  2. Heisan Christina
   Der dukket det opp en hjelpsom anonym leser, ellers kommer du inn på Marthes blogg ved å trykke på navnet Marthe (der det er nevnt første gang) eller Marsipan og smilefjes.
   Ha en fin kveld både Christina og anonym leser!

   Slett
 2. Hei! Stilig å klippe ut stjerner fra gamle boksider! Veldig dekorativt. Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 3. Liker stjernerankene dine kjempegodt. Ser at du har vært veldig effektiv med symaskinen og med klippekunst i det siste. Mye fint i nettbutikken din! Ellers nydelige bilder fra deg som alltid.
  Heier også på Marthe...
  Ønsker deg en fin fredag og god helg!

  SvarSlett
 4. Haha, jeg LER når jeg tenker på mitt første møte med deg og Sandefjord! Fantastisk å bli kjørt fem ganger rundt og rundt og rundt hvalfangermonumentet! Det glemmer jeg aldri. Og det er en god latter altså, en skikkelig gladlatter:-)

  Jeg regnet med at du skjønte at du bare måtte forsyne deg med bilder fra bloggen, jeg rakk bare ikke svare i går. Hadde besøk, bakte og klargjorde til besøk som kommer i dag. Trodde kanskje jeg skulle jobbe som vikarlærer i dag, så jeg måtte ordne mest mulig i går. Men så fik jeg plutselig en bonusfridag, så da har det blitt litt ekstra pusling hjemme. Deilig:-)

  Jeg er så glad i alle Kasparatingene mine! Mange har jeg fremme året rundt, noen gjemme jeg til adventstida, sånn som kremmerhusene, julestrømpene til jentene mine og tapettrærne. Er så glad i alt sammen! Tror det er litt Kaspara i alle rom her;-)

  Nå skal jeg ut å finne litt mose. Tenkte jeg skulle lage en liten adventsdekorasjon i et gammelt vaskefat;-) Vi får nå se hva det blir til.

  Ha en strålende fredag, din favorittdag! Tenker dere skal kose dere i Ektorpen med The Voice og familiekos.

  Og TUSEN TAKK for at du nevner meg og Vixen, det blir satt skikkelig stor pris på!!

  Varme, glade smil og klemmer fra Marthe

  SvarSlett