torsdag 15. mai 2014

Herlig gardenparty på MaxboPå selve fredsdagen 8.mai flyttet Kristin med bloggen Kikkis Planet og jeg inn på Maxbo på Vækerø (ligger langs Drammensveien ikke langt unna Oslo sentrum)  med våre medbrakte lass og til verdens hyggeligste og mest kreative og inspirerende Maxbojenter. Her er fra venstre ; Hanne, Anette, Laila og Monica. (Sistnevnte kjenner sikkert mange igjen som bloggeren bak flotte Mollys Bubble)
Sammen med herlige Live bak bloggen Lidyll, hadde Kristin og jeg blitt spurt om vi ville lage en liten styling til kveldens gardenparty, og det ville vi selvfølgelig veldig gjerne. Veldig morsomt å bli spurt og få denne gøyale utfordringen!
I utgangspunktet trenger absolutt ikke Maxbo-jentene stylinghjelp. De er så utrolig dyktige på å lage de lekreste stilleben og tablåer. Man blir virkelig inspirert når man rusler rundt i det store lokalet til Maxbo som rommer en super interiøravdeling også.
Her har de brukt Jotuns vår og sommerfarger 2014 på tre stoler (Fra venstre stol i fargene  Bliss, Butterfly og Punch. ) Veggen er malt i Fusion. Var det ikke lekkert?
Kjøper man for eksempel en prøveboks av hver av disse malingene, kan man ha mye moro!!!
Når det er sagt; jeg har gjort det og gleder meg til å male flere småting.Lekre ting å se overalt! Jeg kom hjem med en NYT-kopp, som den livsnyteren jeg er. "Nyt" er mitt favorittord nummer en. Lekre marmorfliser får man også handlet på Maxbo, og prisen var slettes ikke stiv.


Maxbo-jentene hadde pyntet så flott,og det var stående bufet med den lekreste småmat for øyet og for gangen.
Så lekker bordpynt;: marmorvase (fåes kjøpt på Maxbo) med trepinner som har fått de lekreste 2014 fargeprøver fra Jotun på seg. Brikken er et utklipp fra tapet.
Vi fikk servert to flotte powerpoint-foredrag fra to fine damer nemlig den svenske tapetdesigneren Hanna Wendelbo som lager de vakreste blomstertapeter og velkjente Lisbeth Larsen som er trendinformator og fargesjef for Jotun.
Først ut var Lisbeth Larsen og man kan bare lene seg tilbake og lytte til den inspirerende ordflommen krydret med humor og hennes rungende karakteristiske latter.
Hun snakket om den berømmelige  tidsklemma, våre fylte hverdager og lengselen etter mer ro i tilværelsen. Om ønsket om å sykle og lage langsom mat som å sette en sudeig til heving, rolige sysler som en motvekt til det travle liv så mange lever.Dette gjenspeiler seg også i interiørtrendene.
Hanna Wendelbo fortalte om bestemorens herbarium som hun fant. Blomstene bestemoren møysommelig hadde tørket og skrevet med sirlig skrift opplysninger om ved siden av er nå blitt tapet. Fint å høre  historien bak hvordan en av hennes tapeter ble skapt.


Stylingen til oss tre interiørbloggere; fra venste min, deretter Kikkis Planet og med tapet Lidyll.
Bildet er lånt fra Nib. Kameraet mitt er i streik for tiden....
Stylingen til Kristin med bloggen Kikkis Planet. Det var så tøft med den dype blågrønne fargen fra Jotun som heter; Fusion. Kristin hadde malt et par bord i toner som var lekre til veggfargen og på Maxbo fant hun til og med grill som matchet!

Søte Live med bloggen Lidyll hadde brukt tapet designet av Hanna Wendelbo for Borge(.http://borge.no )Den nydelige  gamle bidermeierstolen hadde fått en omgang med Bliss og på gulvet sto mange morsomme grønne vekster i små vaser.


Og her er min egen styling med bakgrunnsfarge Bliss fra Jotuns vår og sommerfarger 2014. Jeg hadde brukt hagens Rhodedendronblader og laget bladranker eller kanskje vi skal kalle det en vimpel anno 2014 med botanisk vri...? (Husker dere retrovimplene jeg sydde for noen år tilbake...?)
Ellers har stylingen noen kinesiske elementer også; parasoll og små bilder som jeg handlet i Kina sommeren 2000. Jeg valgte å bruke grønne vekster fra hagen, brudeslør  og meloner som annen botanisk kost. Synes det grønne gjør den sarte, vakre Bliss godt. Hadde jeg brukt rosa blomster, ville det kanskje ende opp litt vel sukkersøtt var min tanke.
For meg var det også veldig viktig med noen små sorte elementer.  De sorte prikkene på puta (fra Søstrene Grene), det sorthvite pleddet og de sorte boksavene på bildene skulle stramme inn inntrykket litt.
Bildet er forøvrig frekt og freidig lånt fra Nib.  (http://norskeinteriorblogger.no)


Det er alltid utrolig koselig å treffe igjen gamle kjente bloggfjes! I forsamlingen her er det Tone, Designhund, Trine- Høytrykk og Stine med bloggen Stines hjem  jeg hadde møtt tidligere.


Vel hjemme igjen, kunne man hygge seg med en utrolig koselig goodiebag med de fineste ting fra Maxbo.
Veldig gøy!Tusen tusen takk til Maxbo-jentene på Vækerø ( jeg er med i fanklubben deres!)  og flinke Nib-jenter  for et utrolig fint arrangement!
Og til dere andre; Maxbo storsenter er så utrolig mye mer enn plank og dører!!!
Ikke noe problem å gå berserk i interiøravdelingen her på Vækerø!


8 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg også lyst til å dra på Maxbo! Så mye fint det var der. Likte spesielt godt koppen med Nyt og med spørsmålstegn. Men kanskje ikke så rart siden jeg er litt "koppejente" :-) Litt vittig også, for jeg så bildet av stylingen din på Nib, før jeg så innlegget ditt, og så tenkte jeg "så typisk Kaspara" det var... Og så var det du som hadde laget det! :-D Ha en fin 17. mai!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Mia
   Så koselig å høre fra deg!!! Du burde absolutt ta turen til Maxbo! Koppene er supre, og det enda flere fine der også. Likte godt en JA-kopp også jeg.
   Så stylingen var veldig meg, he,he.... ja, jeg skjønner du sier det. Morsomt at du tenkte på meg, da du så bildet!
   Ønsker deg en finfin 17.mai og gode vårdager! Stor klem fra Kaspara

   Slett
 2. Ser ut som en fantastisk koselig dag! :) Og stylingen din var bare superfin! :)
  Håper du får en fin 17 mai sammen med familien din! :) Her har jeg to skjorter igjen å stryke, og en kake å lage før jeg er klar til den store dagen! ;)
  klem til deg

  SvarSlett
 3. Så gøy det ser ut! Og ja, veldig Kaspara over din styling, men det ville jo vært rart om det ikke var det:)

  SvarSlett
 4. Hei Kaspara! Herlig innlegg og fin stylet som alltid. Den blissfargen er nydelig. Jeg har tenkt å male en gammel kommode i den fargen, det vil passe bra inn på Sun sitt rom. Skulle så gjerne ha vært med den kvelden, vel, håper det byr seg anledning en annen gang. Ha en fin helg i bunadstas m. m. Klem fra M

  SvarSlett
 5. Så fint innlegg fra en fantastisk kveld :-) Det var så gøy å endelig få møte deg, og dere tre hadde laget noen faktastisk fine stylinger :-) Fortsatt fin dag til deg!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 6. Hei og hå:0)!! Eeeendelig har jeg fått meg en iPad som gjør som jeg vil og lar meg kommentere blogger her i dag:) har prøvd om og om igjen med den gamle pc'n å legge igjen kommentarer hos deg uten å lykkes men nå gikk det:)! Så morro du stylet på maxbo:)! Lekkert! Klem fra Neri :)

  SvarSlett