torsdag 9. oktober 2014

Supert tips
Denne geniale ideen er ikke suget av eget bryst, men begeistret adoptert fra Kamille Ideer. . En
oppslagstavle av en gråpapir-rull tredd inn på røff hyssing er en sååå tøff ide, synes jeg. Jeg elsker slike superlette tips, gjort på 2 minutter.


Du er ser det nok; jeg elsker tre og naturlige materialer for tiden. Fargepaletten har roet seg en del fra min elleville retroflørt, men jeg er slettes ikke allergisk overfor farger. Jeg bruker fremdeles nude, korall, lyslilla og en dæsj blågrønt. Det er nok favorittene.

HÅPER DU HAR GODE HØSTDAGER!
8 kommentarer:

 1. So nice pictures again and wow, what a great idea! One that makes you think why didn't I come up with this?! :D

  Weekend soon! Have a good one!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære du!
   Gøy med hilsen fra deg her inne også! Tusen takk for fine ord og ja, var ikke dette en god, tøff ide?! Herlig med helg snart! Vi starter opp fredagsmorgen med kosefrokost som vi kaller det, en litt ekstra god frokost og beregner mer tid. Ha en herlig helg! Klemmer fra Kaspara

   Slett
 2. Hei, det var en smart ide ja:)) du har tonet ned din fargeskala, og det er nydelig hos deg nå!! Men jeg savner retro-tiden din, det var så mye mer personlighet da:))) du har ikke din gamle blogg, så vi kan få se den.....????? Bare lurer:)))) ha en flott fredag, og ei god helg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Nenne
   Tusen takk for hilsen! Noen vil sikkert savne de frodige retrotekstilene mine, men selv nådde jeg et metningspunkt. Plutselig synes jeg det var godt å ha det roligere rundt meg. Det er jo smak og behag og jeg tror jeg fikk overdose retro, he,he.
   Bloggen her er den samme, men jeg har slettet innleggene fra de første årene jeg blogget. Noen ganger så jeg folk "lånte" bilder fra den tiden og la ut og jeg følte ikke de helt representerte meg lengre.Ha en finfin fredag og glad helg! Klem fra Kaspara

   Slett
 3. For en kjempegod ide. Og så kult det ble:) Liker veldig godt fargene du omgir deg med nå - rolige og avslappende farger.
  Ha ei super helg! Klem

  SvarSlett
 4. Hvor får man tak i sånne runde klistremerker til å henge opp med? de i rosanyanser =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei anonym
   De runde klistremerkene har jeg handlet hos Søstrene Grene. Ha en fin søndag!
   Hilsen Kaspara

   Slett
 5. Det var da en super ide`, den vil jeg sporenstreks kopiere! Nydelige farger hos deg nå også.
  Ha en fin søndag!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett