mandag 8. desember 2014

Interiørting som gir hjertebank

Siden kameraet er til reparasjon må jeg ty til inspirasjonsbilder på dette innlegget (men HURRA kameraet er klart for henting nå, og jeg gleder meg vilt til å gå amok med det!)
Tenkte jeg skulle vise dere noen ting jeg får litt ekstra hjertebank når jeg ser. Det ene er printet "Pine Cone Rose" fra det svenske designstudioet " Form us With love". som selges i nettbutikken .www.hviit.no  eller Paper-Collective i København. Jeg kan røpe at det alt er i hus her og venter på en hvit ramme. Dere som kjenner meg, skjønner sikkert at dette printet kom jeg bare ikke forbi.
Mitt største juleønske dette året er det digre pleddet "The Grid"  som selges i An Magritts nettbutikk pilogbue.
Det var kjærlighet ved første blikk fra min side. Pleddet minner meg om de lekre marrokanske berberteppene Beni Quarain.
Her er to andre ting som jeg alltid stopper opp ekstra ved. Hay J110-stolen har jeg stadig stevnemøter med i min søsters interiørbutikk. Jeg elsker den i tre, mens far i huset liker den veldig godt i grått. Gutta Boys vil hundre prosent sikkert gå for grått de også, De elsker paletten; grå, sort hvit.
Salt og pepperdrøssene fra Menu er annen favoritt hos meg. Jeg synes fargene er til å spise opp!

Jeg har en forkjærlighet for cognacfargen. Den demper det søte inntrykket i stuene her som en del innslag av nude gir. Jeg er vill etter Arne Jacobsens designstoler både Grand Prix-stolen (øverst til venstre) og velkjente Syver`n.
Jeg er også veldig betatt av mønstrene du her ser på koppene fra House of Rhyme. (kan handles blant annet på Keiserensnye.)
Ja, takk til et spann av denne malingen fra Jotun! Og grafiske print kan blir jeg sjelden mett av. Liker denne fra Hviit.
Jeg elsker Syver`n i sort også...... 
Også var det disse vakre teppene da, som jeg tror hadde passet godt inn her. Dette er av det dyrere slaget, men www.ellos.no har noen inspirerte tepper av disse til en langt rimeligere sum.

Fint å drømme seg bort litt blant fine ting...
Kjekt å vite hva man ville kjøpt om man plutselig ble lotto-millonær også. (vel, sier en som aldri spiller eller gambler..)

HA EN LUN,FIN DESEMBERKVELD!

            

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar