torsdag 2. april 2015

Glad påske!Glad påske fra Kaspara-huset! Her er det hjemmepåske som gjelder. Vi pusser jo opp eldstemanns rom og skal rett i gang på yngstemanns rom, så snart  vi får sluttført det første rommet. Gutta liker godt hjemmepåske, da kan de sykle til fotballbanen og tilbringe timevis der. Mellom jobbing får jeg sneket meg til litt tid i hagen med kaffekoppen og nesa mot sola. På kveldene er det gode middager, spill (kortspillet Juger`n, og brettspillene Scrabble, Ubongo, Brainstorm samt Junior Alias  ) og kos. Dette kan vi leve med!


Og så skal du få en liten titt på eldstemanns rom igjen;

Panelet har fått et grunningsstrøk og to omganger med hvitmaling. Vinduet har fått opp listene og blitt malt. Nå er det øvrige lister og to strøk med gråmaling på gulvet som gjenstår.
 Du skal selvfølgelig få følge med videre på rommet. Nye sengetøy er innkjøpt ( moren er glad i detaljene..) og alt på rommet blir etter podens egne ønsker i hvitt, grått og sort. Om ikke lenge må vi ta en Ikea-tur, der gutta skal plukke ut taklampe,  nattbord, skrivebord samt svingstol.


HÅPER DU HAR FINE PÅSKEDAGER OG AT SOLA SKINNER PÅ DEG!

5 kommentarer:

 1. Kjære beste Kaspara! Synes at gutterommet blir kjempefint! Det er veldig spennende å følge med :)
  Ønsker deg og dine herlige fine påskedager.
  Storklem fra PillePalle

  SvarSlett
 2. TUSEN takk for koselige påskehilsner!!! Leste kommentaren din etter jeg skrev til deg :)
  Så koselig at din kjære snille Mama skal bli på plass i Kasparahus.
  Klem igjen, PillePalle

  SvarSlett
 3. Hei igjen kjære deg, 1000 takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min! Jeg ble faktisk litt rørt jeg... Det er et par stykker som har gjort spesielt inntrykk på meg etter å ha fulgt dere på bloggen gjennom flere år, og som jeg nesten føler at jeg kjenner litt, selv om vi jo aldri har møttes. Og du er jo en av dem. Og da betyr det jo litt ekstra at man selv blir husket :-) Ser ut som om dere har en koselig påsek, og det har vi også. Synes vi har fått mye ut av den hittil, og skal klemme ut siste bit i morgen :-) Ønsker deg en fortsatt god påske. Gleder meg til å se rommet ferdig! Klem

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint det rommet blir! Gleder meg til å se det ferdig møblert:)
  Og som alltid, koselige bilder fra huset ditt.
  Håper dere hadde en fin og arbeidssom påske:)

  SvarSlett