fredag 18. september 2015

Hei september

Hei september og hei du som stikker innom bloggen! Velkommen inn i høststua, for jeg må vel selv om jeg ernergisk  stritter i mot avfinne meg med at sommeren er ugjenkallelig forbi. Jeg leker med tanken på late, varme stranddager når jeg ser Yr melder finvær, og sommerkjolene henger fremdeles i klesskapet og peker nese til meg når jeg napper ut et plagg.
Innerst inne har jeg nok forstått det... der jeg bærer bunkevis av stearinlys hamstret på Ikea ned fra loftet og der jeg pisker krem til varm kakao en sen kveld.
Det er mye kos med høsten, og kanskje er jeg litt på vei til høstmodus...
Her om dagen handlet jeg en fin, dekorativ sorthvit rye på Europris til behagelig 198 kr. (Nei, jeg er ikke sponset av Europris) Vi er ikke bortskjemt med tepper her i huset, så vi måtte prøve å hvile føttene på det alle fire. Da vi malte gulvene lysegrå for noen år siden synes vi det var så vakkert, at vi kunne ikke skjule dem bak tepper.
Pleddet "The Grid" er jeg superfornøyd med. Fikk det i julegave, og det seilet raskt opp som favorittpleddet. Det er ikke dårlig, for konkurransen er beinhard i havet av pledd her hjemme. Jeg er pleddoman, må vite. Jeg liker å strø dem rundt i nær sagt alle rom, og la dem ligge å innby til kos og estetisk godfølelse.
Muligens har det litt å gjøre med at vi bor i uisolert hus fra 1930 også......
Lenge siden sist synes du kanskje, det synes jeg også. Tok meg en lang og god pause fra sosiale medier i sommer. Nå som høsten er her (sa jeg høsten?) kiler det i blogg-nerven igjen og jeg tror det vil bli mer liv her inne framover enn det har vært på lenge.

FREDAGEN ER HER OG DU, JEG HÅPER HELGEN DIN BLIR SUPER!

15 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusen takk!!! Så koselig å høre! Herlig søndag til deg!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 2. Heisann kjæreste Kaspara!
  Det var godt å få et livstegn fra deg :) Var litt redd av det kunne ha sjedd noe hos deg.
  Her har det faktisk skjedd noe....1 dag etter en lang fin ferietur falt jeg ned fra ca. 2 m høyde under hagearbeider.....4 uker med høyre arm i gips...rehabilitering siden 3 uker...fortsatt store problemer og smerter. Men heldige jeg, det kunne ha vært nakken min som brak. Da foretrekker jeg armen.
  Håper du har de bra. Klemmer deg ordentlig. Hilsen fra PillePalle

  SvarSlett
 3. Så koselig med innlegg her igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei anonym
   Tusen, tusen takk for at du forteller meg dette! Blir så glad og kommer tilbake!
   Ha en super søndag!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 4. Endelig!!! Skjønner at du har hatt en liten (men litt vell lang) bloggepause!! Gleder meg til kasparainnlegg utover høsten! Klem fra Bergen

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan anonym bloggleser fra Bergen
   Så glad jeg ble for kommentaren din!! Tusen takk! For en del år siden rant det inn med kommentarer på blogginnlegg både hos meg og andre, men her har nok trenden snudd litt. Det gjør at en setter ekstra stor pris på at noen gidder å ta seg tid til å kommentere. Det er bensin på motoren det, og jeg kommer tilbake med nye innlegg. Ha en super søndag! Her er det fårikål på komfyren og høstduft i huset.
   Klem fra Kaspara

   Slett
 5. Det er så gøy når man finner SÅ fine ting til en så ålreit pris! Da kan man jo virkelig ikke la være :) Koselige bilder!

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 6. Der er du! Endelig! 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan anonym
   Sååååå koselig å høre!!! Tusen takk! Det gjør meg boblende glad.
   Jeg har jo truet med å blogge til jeg blir nitti, så selv om jeg tar noen pauser nå og da, må dere nok belage dere på å slite med meg leeeeeenge! Ha en flott høstuke!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 7. Godt med ferie fra bloggen iblant, det har jeg også hatt i år. Tenkte på deg her forleden, da jeg såvidt var innom bloggverden igjen. Så kjekt å se at alt er bra, og like koselig som alltid!
  Og det teppet var fint, kanskje jeg må innom Europris selv...

  SvarSlett
 8. Koselig om du blogger litt mer - du var jo en av de første bloggene jeg begynte å lese :)

  SvarSlett
 9. Åh, åh, åh!! Her er du jo, selve bloggdronningen, inspiratoren, energibomba, multinunsteren:-) Hører du hvor glad jeg ble nå? Knis.. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har kikket innom deg de siste månedene, ble nesten bekymret for om avtalen vår om å blogge til vi er minst 80 ikke gjaldt lenger. Nå gleder jeg meg til høst(!?)inspirasjon fra dine kanter. Usj, ja, høst, du vet at vi er solmennesker begge to. Men vi skal nok få en bra høst også.

  Ha en strålende dag!

  Varme klemmer fra vest

  SvarSlett