søndag 18. oktober 2015

Jeg maler løv ....
Med fingre som hadde spor av svartmaling entret jeg familieselskapet og bemerket selv at jeg ikke hadde rukket å få av alt med white sprite før jeg dro. "Hva har du malt nå da?" spurte interiørsøsteren min (hun med butikken Nr.9, vet du)  "Jeg har malt løv"svarte jeg, vel vitende om at svaret ville vekke en smule oppsikt. "Malt hva for no? " spurte hun forundret. "Løv og blader", svarte jeg henrykt, samtidig som  et morsomt bilde poppet opp i hodet mitt der en crazy dame virvlet rundt i hagen og malte høstløvet og bladene på trærne sorte.Det finnes så mange lekre print for tiden, og en del av dem har botaniske motiv. Det går fint an å lage noen hjemmesnekrede også! Jeg fant fram en liten tube med oljemaling handlet for lenge siden hos Søstrene Grene og malte friske  blader fra treet på baksiden. Jeg synes det er så vakkert når disse nervene i bladet kommer fram. Så trykket jeg bladet mot et fint, tykt papir (det finnes slike fine blokker på Nille)  Det er lett å søle litt, men øvelse gjør mester, og det er supermorsomt  og koselig å gjøre en mørk høstkveld.


Kanskje en aktivitet å gjøre med ungene en lun høstkveld inne?

HA EN GOD SØNDAGSKVELD!

10 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte de ble! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eli
   Tusen tusen takk for det! Hyggelig å høre. Glad tirsdag til deg!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 2. Nydelig! Minner litt om bildene fra ert&ris. 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lene
   Tusen takk! Dette var jo gjort i en fei og såre enkelt. Takk for sammenlikningen med flinke Ert &ris, som jo bor i samme by som meg.
   Ha en herlig dag!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 3. Svar
  1. Hei Joan
   Tusen takk for det! Lett som en plett og ganske dekorativt. Ha en glad helg!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 4. Takk for tipset - de ble kjempefine :)

  SvarSlett
 5. Har plukket inn noen små blader og tenkte å prøve å lage til og fra lapper med denne teknikken. Takk for inspirasjon, og så kjekt at du er i gang med bloggingen igjen!
  Fortsatt fin helg til deg og dine :)
  -Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Linda
   Til og fra-lapper blir sikkert superfint med løv! Hadde også det litt i bakhodet. Det er så koselig med litt omtanke bak innpakningen. Egentlig liker jeg blogging best med tanke på IG. Det er fint å kunne bruke litt flere ord og ta bilder med ordentlig kamera og ikke mobilbilder. Ha en strålende søndag! Klem fra Kaspara

   Slett
 6. Disse ble kjempefine!!! Ser du ellers også har mange fine plakater i huset ditt, så jeg tenkte å tipse deg om min nye nettside med barneromsplakater. Ta gjerne en titt på wendelborgdesign.no
  Hilsen Kristine:-)

  SvarSlett