tirsdag 22. januar 2019

Vårt bittelille renoverte toalett

Fra september til desember hadde vi en hærskare av dyktige håndverkere i huset. Vi hadde ofte fablet og drømt om det; å strippe hele kjøkkenet og sette opp et flunka nytt ett samt renovere det lille toalettet i annen etasje og pusse opp de to yttergangene samt hallen. Denne gangen ble det handling og ikke bare prat. Det var utrolig luksus å hyre håndverkere! Vi har alltid gjort det meste selv. Nå var mannen min midt i verste arbeidsperiode på jobben, jeg styrer med en del ledd-problematikk og kjære svigerfar døde av hjerteinfarkt. Vi sto dermed foran opprydding og tømming av hans store leilighet. Siden far i husets brødre og mine fine svogere bor i Trondheim og Bergen var det naturlig at vi gjorde den jobben alene. Dermed smakte det ekstra godt å sette bort det meste her hjemme.

Dette lille toalettet som er gjenstand for dagens innlegg hadde opprinnelig noen litt slitne hvitgråe gulvfliser og blanke hvite veggfliser satt opp som en brystning. Vi har beholdt dette med brystning og byttet ut de blanke hvite flisene med matte marmorfliser i størrelse 15 * 15. På gulvet har vi valgt noen asfaltgrå små fliser på 9cm * 9 cm. Jeg synes ofte det er fint å velge ulik størrelse på gulv og veggfliser.Vi endte som du ser med vegghengt toalett med luftfilter. Det gjør at det alltid er helt fin odør her inne samme hvilke forretninger folk har vært ute i.
Den lille vasken er jeg sååååå glad for! Liker at den er litt stram i formen og synes sølv-armaturet er så fint.
Før vi pusset opp toalettet, hadde vi ikke varme i gulvet her inne.  Nå er det ren skjær luksus å komme tassende med bare føtter om morgenen. Det eneste som gjenstår i dette rommet er å male døra helt hvitt og matt på innsiden. Vi har hvit matt maling over flisene, mens døra ble malt blank for en del år siden og trenger en ansiktsløftning.

Da er det vel bare på sin plass å si; HA DET PÅ BADET!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar