onsdag 12. februar 2014

Opprydding og salg av mange glade ting
Noen ganger er det deilig å få ryddet opp og luket bort tingene som av en eller annen grunn ikke er blitt brukt i det siste....
Etter vi mistet kjelleren som lagringsplass, har ting hopet seg litt opp her hjemme. Nå går vi gjennom alle skattene og vurderer om de brukes eller ei. Av den grunn har jeg lagt ut en del ting for salg. Jeg synes alltid det er greit å prøve bloggen før Finn.no som jo også er et supert alternativ for salg.

HAR DU LYST TIL Å GÅ PÅ EN FARGEGLAD SKATTEJAKT KAN DU GÅ INN HER. 
(Her finnes Tolixkrakk, lamper, de lekreste retro-blikkting, tapeter, påskestoffpakker i gult osv.)
JEG RYDDER OGSÅ I SYSAKENE MINE OG HAR LAGT UT NOEN KASPARASYDDE TING TIL REDUSERTE PRISER. FOR Å TITTE PÅ DETTE KAN DU GÅ INN I DEN LILLE NETTBUTIKKEN HER. Her er huset endelig friskemeldt etter jeg "freidig" uttalte meg om at vi ikke hadde vært syke på årevis. Det skal jeg nok ikke gjøre igjen, for to dager etter var det bare snufs, host, hark og feber her.
Så vi kan vi også!

HÅPER DAGENE DINE ER FINE! SÅ BLIR DET NOK LIV PÅ BLOGGEN HER SENERE I UKA OGSÅ, TIPPER JEG.

GOD LILLE-LØRDAG!!!!


4 kommentarer:

 1. Ah, så mange nydelige skatter. Skulle ønske jeg bodde litt nærmere Sandefjord.....for den Cathrineholmbollen hadde passet så godt inn i samlingen min :) Si ifra hvis du vurderer å sende den i posten!

  SvarSlett
 2. God morgen, Kaspara! Nå er det altfor lenge siden sist jeg la igjen spor etter meg. Skulle gjerne sikret meg den Tolix-krakken, men var for sent ute denne gangen. :) Hadde vel blitt litt langt å kjøre og hente den også kanskje. Så flott det ble i kjelleren. Herlig med en svær sofa som hele familien kan samles i. Her er det lite tid til oppussing og ordning i år, så det kribler i kroppen etter å gjennomføre diverse prosjekter. Skal på loppemarked i dag, og har noen ting jeg håper å finne.. Men man ender vel alltid opp med noe annet enn man hadde tenkt på loppis. Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 3. Gisp! Har jo helt glemt at sende fugle til dig! Undskyld!
  Jeg sætter det lige på huskeseddelen for denne uge : )))

  SvarSlett
  Svar
  1. Nu er mit brev på vej til dig : ) Undskyld ventetiden : )

   Slett