torsdag 30. august 2012

2 timer egentid med små sprell

 

  "Denne kan jeg bare ikke leve uten" sa jeg til den blide unge damen på "Rått og Sanselig" i Larvik, da jeg la den prikkete laksefargede julestjernen på butikkdisken.
Litt tidlig å ha jul i blikket tenker vel du, og det gjør jammen meg jeg også. Egentlig har jeg lyst til å ha stjernen oppe året rundt, men på en annen måte er det mer stas å pynte med den til jul. Så det blir nok slik.
Hovedgrunnen til at jeg befant meg i Larvik og var henvist til to timer med selv-oppfunnede sysler, var at jeg hadde fått oppgaven å være far i husets eminente privatsjåfør. Han skulle nemlig laseroperere øynene, hive linsene og få et ungdommelig syn igjen. Alt har forøvrig gåttt bra med han, og nå går han rundt med store sorte briller som han må bruke den første dagen og om nettene.
Vel, det er ingen problem å sysselsette seg selv i nabobyen, men det kan selvfølgelig bli dyrt eller fristelser av dimensjoner kan inntreffe.
Foruten den fine julestjernen (pris 179 kr.)  som er fra www.bungalow.dk måtte et deilig mykt mørkegrått saueskinn bli med hjem. Jeg har bare Luddeskinnene fra Ikea fra før og ønsker flere typer i ulike fargesjatteringer.
  Så da dette saueskinnet i  dyp grått lå der på Kremmerhuset på Nordbyen kjøpesenter skjønte jeg at jeg ikke kom til å forlate butikken uten det. Pris er forøvrig 599 kr.
Jeg finner egentlig alltid noe jeg liker på Kremmerhuset. Her om dagen handlet jeg hyssing på en herlig tresnelle samt en lang grå linduk som jeg har tenkt til å legge over langs på spisestuebordet nettopp på Kremmerhuset.
Nå gleder jeg meg bare til å løfte inn møblene i spisestua søndag. Lover at det skal bli bilder derfra.


HA EN STRÅLENDE KVELD!


14 kommentarer:

 1. Den "julestjerna" kunne jeg gjeeerne tenkt meg å ha oppe hele året, kanskje på prinsesserommet... Den var nyydelig! :D

  SvarSlett
 2. Snasne greier!! Og jeg er enig om at Kremmerhuset har mye bra. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 3. God kveld Kaspara! Så morsomt! Samme stjerna sto jeg med i hånda her om dagen. Jeg vurderer å ha en rosa stjerne hengende i loftsvinduet! Der vil jeg ha den hengende gjennom hele året - og det blir det nok nabo'snakk av det. Håper far i huset "ikke ser stjerner" etter operasjonen, men at han derimot ser stjerneklart etter en visitt i bakkebyen. Klem fra M

  SvarSlett
 4. Ser du har utnyttet de to timene godt *ler*.
  Stjernen var helt nydelig!! Fantastisk fin farge, og til og med med prikker!
  Kan ikke bli bedre:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig prikkete julestjerne!
  :)

  SvarSlett
 6. fantastiske ting du har fått tak i,
  akkurat som jeg skulle kjøpt det selv;)
  helt nydelig alt sammen!
  Jeg har kjørt meg en tur på IKEA i kveld jeg.
  Ikke å anbefale etter en lang dag på jobb, men.
  Men jeg kjøpte en haug med grå håndkler da…
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 7. Nydelig stjerne og det skinnet var jo bare herlig.
  God helg
  Klem Tone

  SvarSlett
 8. Fantastisk julestjerne! Med prikker vet du, perfekt. :) Kaffekopp + morgenstund her i Svingen. Min kjære er på ambulanseoperativt kurs hele uka, så jeg og ungene styrer her hjemme. Skal prøve å få vasket huset omgitt av de to i dag, det kan jo bli interessant. God fredag til deg og takk for inspirasjon, som alltid.

  SvarSlett
 9. Hei Kaspara - først; massevis av god bedring til E - det må jo bli superbra og kunne se bra! Jeg er misunnelig - skulle gjerne ha laserfikset både nærsynthet og skjeve hornhinner selv, men tør ikke ....

  Fine ting du skaffet i "fritiden" din også - Kremmerhuset er bra - jeg har sett en grå strikkepuff der - kjempefin og dyyyr ...:)

  God helg til dere alle - klem fra Bente.

  SvarSlett
 10. Hei Kaspara! Vi sees nok blandt lopper. Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe noe! Men klarer ikke å la være å stikke innom byens store loppesirkus! Det er alltid så mange, hyggelig kjente å treffe,derfor må jeg. Jeg skal til Skien senere på dagen, stikker innom Søstrene, er det flere rosetter i hyllene til søstrene, kjøper jeg til deg. Var det seks rosetter du ville ha? Klem fra M -som har hatt en lang og herlig dag med 10-klassinger. Vi har nemlig prøvd ut nytt formidlingsopplegg. Det gikk suverent. Så jobber jeg også nå med verdens fineste, dyktigste billedhugger fra Tyskland, utrolig hyggelig kar.

  SvarSlett
 11. Kjempefin stjerne!! Nydelig farge:-))))
  Håper den øyeopererte er i fin form!! Har en mann her hjemme som også lurer på en slik operasjon...
  Kjempefin helg til deg!
  Klem Siri

  SvarSlett
 12. God kveld Kaspara! Den stjerna er super! Den hadde nok jeg også kjøpt! Håper det går bra med E! Kos dere med helg alle sammen, og så sees vi snart! Jeg gleder meg! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 13. Very creative idea, I love it. Looks great, maybe I should also try to do next.

  SvarSlett
 14. Herlige ting og elsker stjernen! Håper det går bra med mannen.
  ha en fin søndag! Her er det sol og fint vær og i morgen drar vi til
  Portugal!!! klem Hege

  SvarSlett