søndag 19. august 2012

Første heklepute klar og mer stuebilder       
     Endelig har jeg fått i havn et hekle-prosjekt, for hekleriene mine har en tendens til aldri å bli ferdigmontert i motsetning til sy-prosjektene. Det er utrolig koselig å ha et hekletøy i hendene mens man følger halveis med på tv-programmer.  Det er runde puter jeg har hevet meg over nå, og i sofaen kan du se første pute ut heklet i farger jeg mente ville kle den nymalte stua.
I den røffe trebollen fra Bulgaria ligger mer bomullsgarn og venter,og den observante leser ser kanskje at jeg så smått er på vei med en ny pute i hudfarge/fersken-toner.
Ved siden av den gamle sorte ovnen kan du se et av mine seneste bruktfunn, en trekrakk funnet i den store gjenbruksbutikken i byen. Den var kledd i et skikkelig rosemalingsaktig (for et ord!)  hyttestoff som jeg raskt rev av. Nå har jeg strikket en bit med grått garn som skal monteres skikkelig på krakken.
Tv-skapet er også en nykomling. Det var opprinnelig en mørkebrun skjenk funnet i bruktbutikken for 400 kr.
Vi fjernet noen pyntelister som vi synes ble i overkant "dillete" og malte skapet hvitt, og nå har det fått en Anne Black-knott på seg også. Har hatt Anne Black-knotter liggende i over et år, og endelig ble en brukt.
Det er deilig med et fint gammelt møbel å putte alle tv-tingene inn i og bare ha tv`en synlig på toppen.
Det kommer snart litt bilder fra lillestua også, men vi har ikke fått puttet så mye inn i den enda. Lamper mangler osv. Vi lurer på om den sorte Dell- sakselampen skal henge der eller i stua på bildene her. Mange valg å ta, og vi er livredd for feilslåtte spikerhull på de fine glatte veggene nå.

I dag har vært en herlig siste skoleferie-dag. Vi har alle fire syklet oss en god tur på landet med bringebær-pauser og hilse-på-kuer-pause. Etter et par mils sykling og middag under parasollen i hagen kjørte vi til nærmeste strand og tok et forfriskende kveldsbad. Tror vi må forlenge sommeren på den måten, når vi er så priviligerte å ha utallige strender å velge mellom innen rekkevidde.

FLOTT NY UKE TIL DEG!


12 kommentarer:

 1. SÅ inspirerende Inger Lill! Det ser helt smashing ut, den grønne lampen er nydelig sammen med nude og fersken + grått og hvitt - I Like!
  Her flyr dagene avgårde, og helgen likeså, kan nesten ikke fatte at den er over allerede.

  Sees plutselig:)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 2. Her var det masse fine detaljer, og alt kjem så godt fram med kvite veggar og golv. Slik vil eg også ha det:-) Du tek så fine bilder, elsker stilen din! Den heklaputa er kjempefin. Kjenner til det med halvferdige prosjekt, og her gjeld det dessverre både sying og hekling. Må skjerpe meg:-)
  Ha ei fin veke!
  Klem frå Mari

  SvarSlett
 3. Så herlig pute og flotte bilder.
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder! Elsker kombinasjonene og kontrastene! Trebollen er skikkelig fin! Har sett de får inn noen lignende på Ikea nå, som jeg tror jeg MÅ ha :) Hadde ikke sakselampa blitt veldig fin over sofaen ved siden av det hvite skapet?
  Fin uke! Klem fra Marie

  SvarSlett
 5. Så fin puta ble, du får ting gjort, altså! Mitt hekleprosjekt fra tidligere i sommer, ligger et eller annet sted halvveis ferdig, hihi! Og det grå trekket til krakken ser supert ut! Nå er det lunsjpause her, før jeg fortsetter på min kjedelige rydde-og-vaske-huset-dag. Veldig deilig med skolestart i dag, fysøren den skoleferien er veeel lang :-D! Ha en fin uke! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 6. Fin hekla pute :) Jeg har hekla et overstykke til en liten kjole, men å få sydd på bunnen tar visst til neste sommer :)

  SvarSlett
 7. Nam..nam..nam! Skikkelig godtepose med bilder!
  Tusen takk for all inspirasjon du sprer rundt deg :)

  e l s k e r fargene!!!!

  HUGS

  SvarSlett
 8. Herlige bilder vfra den glade stua:) Finfin heklepute, jeg har strikka en jeg, må vise når jeg har fått orden på hvor jeg skal laste ned og lagre bilder:) Er fullstendig ubrukelig til databruk jeg....tror jeg;)
  Klem fra Trine, som liker at hverdagen er her:)

  SvarSlett
 9. Sikke nogle dejlige farver. Smukt med forskellig farvede stole... Jeg er vild med din blog. Dejlige billeder.

  SvarSlett
 10. Smukke farver du bruger i din indretning. Dejlig og indbydende blog du har. En lille hilsen fra Danmark. Venlig hilsen Gitte

  SvarSlett
 11. Åå, gurimalla, bare ELSKER fargepaletten!!

  SvarSlett