torsdag 25. oktober 2012

Forberedelser...

Jeg har forberedt to ting i dag. Det ene er å gjøre klart for å kunne legge ut juleting i nettbutikken 1.november. Det tar laaaang tid å ta bilder av alle tingene, og i dag har jeg fått tatt bilder av noen av tingene. Sola skinte og det var lyst og godt fotovær på dagtid.
Den andre tingen jeg har forberedt i dag er  guttemamma-festen jeg skal ha her i morgen kveld. Jeg har invitert alle guttemammaene på 5.trinn (minstemanns klasse og parallellklassen) Vi hadde en slik fest i fjor også hos en annen mamma, og det var sååå koselig. Alle tar med en liten ting å sette på matbordet, og på den måten blir det enkelt å dra slike ting i gang. Kan anbefales!
Skulle jo selvfølgelig bedt hele trinnet med jente-mammaene også, men det kunne fort blitt veldig trangt om saligheten. Her i huset er det ikke en jente å se, men derimot dukker gutter fra parallellklassen opp i blant samt at de er lagkamerater på fotball-laget, derfor føltes det mest naturlig med denne oppdelingen følte jeg.
Det kommer nok noen bilder fra klargjøringen til festen og langbordet  i morgen tipper jeg.

HA EN BEDAGELIG SENKVELD!

8 kommentarer:

 1. Så koslig og lurt å ha ein slik "fest", føles så trygt og godt når ein blir bedre kjend m dei andre mødrene, også veldig viktig å ha den kontakten når ungane vert større.... Håper d blir ein vellykka fest!!
  Gledar meg til å sjå i nettbutikken din!! :0)
  God fredag!
  Ib

  SvarSlett
 2. Så kos med fest :) OG lykke til med med slippet i butikken :)

  SvarSlett
 3. Så koselig med guttemamma fest da;) I dag sto jeg og så på disse blomstene på Mester Grønn, minnet meg om Nude fargen...også dukker de opp her på bloggen din...hi,hi...lykke til med den store festen og ha en fin helg videre, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 4. Lykke til med juleåpning i shoppen din!
  Gleder meg til i kveld ;-)

  SvarSlett
 5. Hei og takk for kommentar Kaspara! Ja, det er du som har påvirket meg til å digge gamle dynetrekk - det skal du ha. De jeg viste i da er det skikkelig vintage-sus over det, nettopp derfor er det favoritter. Jeg har tatt meg fri i dag. Utrolig deilig. Kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en slik "feriedag". Skal prøve å få gjort mye, men litt vanskelig å komme igang, he he. Men må. Må bli ferdig med kjøkkenveggene slik at jeg kan invitere folk på besøk! Og du må jo snart ta turen hit! Ha en fin kveld med mødrene, mødretreff er utrolig hyggelig. Fin helg til deg også. Klem fra M

  SvarSlett
 6. Hei på deg, Kaspara!!
  Så gøy med gutte-mamma fest!! Sikkert kjempekoselig å bli kjent med de andre mødrene
  :-))
  Her er det også forberedelser til fest!! Farmor ble 100 år på onsdag! I morgen er den store festen! Blir kjempegøy! Og det beste av alt er at Farmor gleder seg selv!!!
  Kjempefin helg til deg fra meg!!
  Klem Siri

  SvarSlett
 7. Så gøy med en slik mammafest. Håper dere koser dere maks!
  Ha en fin helg! Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 8. Hei og takk for en superhyggelig mamma-fest i går :-)
  Veldig fin blogg med flotte og inspirerende bilder.
  Ha en fin høstdag!
  Ina

  SvarSlett