onsdag 17. oktober 2012

LillestuaDagens innlegg er viet et kjært rom hos oss, nemlig lillestua som vi kaller rommet. Her planer vi ut når mørket senker seg, fyrer i peisen, brenner stearinlys,  ser på tv-programmer og spiser ferske brødskiver med godt pålegg og frukt.
Gutta Boys elsker disse kveldsstundene hvor vi er samlet. De kommer kanskje hjem fra fotballtrening eller kompisbesøk og nyter å dale ned i Ektorp hjørnesofaen. Etter en regnfull eller kald fotballtrening hender det at det vanker kakao og eldstemann på 11 år er blitt omelett-spesialist til glede for oss andre. Han har lært kunsten på skolekjøkkenet og elsker å kokkelere på kjøkkenet her hjemme.
Da vi hadde familiebesøk fra Trondheim for en tid siden sto han opp og lagde tre omeletter til frokostbordet. Det var herlig for mamma`n som stort sett er den som ordner i stand frokost her i huset. Det har sine fordeler å få større barn!
I lillestua har vi enda ikke fått opp noe taklampe etter oppussingen og veggene er riktig minimalistiske. Jeg er så spikerhull-redd for tiden så jammen meg er det flott det finnes noe som heter washi-tape. Bildet på veggen er bare klistret opp med det. Noe mer veggpryd blir det nok etter hvert.

I dag har jeg handlet et nytt  malingsspann i malebutikken nede i gata, og jammen meg er jeg spent på hvordan malingen tar seg ut på et nytt stol-offer. På tide med strøk nr. 2!!

LUN; FIN KVELD TIL DEG!


13 kommentarer:

 1. Hørtes herlig ut med mer hjelp på kjøkkenet når guttene blir større :)
  Ser ut som ei lun og koselig stue, fin onsdag til deg :)

  SvarSlett
 2. ..jeg ELSKER stilen din. Fantastiske inspirerende bilder du byr på idag!
  Plakaten på veggen er sååå kul! En slik en kunne jeg tenkt meg :)

  HERLIG!!

  SvarSlett
 3. Nydelig farger og nydelige bilder fra det fine hjemmet ditt! Virkelig til inspirasjon:)

  SvarSlett
 4. Ja, da er dommen klar; DU HAR DEN FINESTE STILEN I VERDEN. klemmer fra meg;))

  SvarSlett
 5. Kjempekos stue..alltid herlig med sofakos og fyr i peisen når det blir kaldere og mørkere ute..lykke til med stolprosjektet og en fin kveld videre til deg : )

  SvarSlett
 6. Kjekt med kokkehjelp:)Koslig i stova di, likar veldig godt den blå kassa!
  God onsdagskveld til deg:))

  SvarSlett
 7. God kveld Kaspara - så koselig å plane ut i lillestua deres! Det er så fint - sånne gode hvile-øynene-på-bilder. Og så har dere fått egen omelettkokk - husker godt at skolekjøkkentimene her i huset ga bra avkastning på oss her hjemme - du får det tilbake i 9. klasse også:)

  Kos dere videre i lillestua - her kaller sofaen også - og hekletøyet. Y spiller badminton med en kamerat, mens jeg bare har ruslegått en liten Frøyaluftetur.

  Hils til omelettkokken og Frøya-vennen og tallknuseren som sysler med statsbudsjettet:) Klem fra Bente.

  SvarSlett
 8. For en nydelig liten stue, Kaspara! Ikke rart dere liker dere her. Herlige farger å hvile øynene på. Jeg er enig med de over, du har den fineste stilen :-) Her i huset har vi vært på lommelykttur i skogen med klassen til storebror, stor stas å spise kveldsmaten ute i mørket! klem til deg

  SvarSlett
 9. Å, Kaspara, Kaspara...! DU er så flink, du!! Og dere har det så nydelig og flott, ja, jeg har ikke ord. Vakkert, rent, stilfullt, personlig, sjarmerende, unikt, spennende, balsam for sjelen, you name it! TAKK, søte du, for alltid like god inspirasjon og eye-candy!

  Ønsker deg og dine flotte høstdager!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett
 10. nydlig du har det :)

  henriette

  SvarSlett
 11. Det er lett å se at lillestua er et godt sted å være. Der jeg kommer fra er det mange hus som har slike små stuer med fyring, gjerne ved siden av kjøkkenet. Og det kalles kammers. Jeg husker at min farmor alltid satt i kammerset, stua var vi bare i når det var selskapeligheter. Koselig!

  SvarSlett
 12. Dear blogger
  I like your blog
  It really is very useful and great

  --------------------------------
  welcome to my blog
  http://www.homedesign9.com/
  Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

  SvarSlett
 13. For et nydelig rom! Du er superflink med detaljer! Jeg likte spesielt godt de gamle apotek-flaskene. Har noen selv også nå, og liker så godt den rolige brunfargen i dem :)

  SvarSlett