torsdag 28. februar 2013

Et bra og nytt hotell i London


Det er ikke så viktig for meg at et hotell er råflott, men jeg liker faktisk best nye hotell. Det sier jeg som bor i et hus fra 1930. Særlig i London er jeg kanskje litt små-allergisk for eldre hotell med rosa, skitne vegg til veggtepper og tunge tekstiler i mønstrede brokadeaktige stoffer. En del av de eldre hotellene i området Bayswater er nok slik. (har selv opplevd det)  Hotellet vi bodde på i London denne gang var et firestjerners hotell i Novotel-kjeden. Det ble åpnet bare for et halvt år siden og ligger ikke langt fra Blackfriars bridge. Navnet på hotellet er Novotel Blackfriars.
Fellesområdene var stilig møblert og også rommene var pene men ikke superstore når man er en familie på fire. Allikevel er vi jo ikke mye på hotellrommet på en slik tur, så det gikk helt fint.
Frokost fulgte med og det var ulik varm-mat som speilegg, tomatbønner, grønnsaksruller, potetkaker, pølser osv. foruten om greit pålegg og brød og baguetter. Ungene elsket at det hver morgen sto nylaget smoothie på bufe`-bordet og var små drikke-youghurtflasker å forsyne seg med.

Gutta var imponert over dette langbordet i frokostsalen med montert Ipad til hver plass.
Vi havnet riktignok  ikke på dette bordet noen av dagene.

Det deiligste av alt var at hotellet har et svømmebasseng, boblebad og badstue. Hvilken rekreasjon er ikke det for slitne storbyføtter! Gutta elsket å gå ned  og boltre seg i vannet på kveldstid og vi fikk benyttet bassenget tre ganger. Herlig!


Ingen brokade men kul stram grafisk look!

Ville du ikke bevege deg ut i Londons vinterkulde (ja, det var bikkjekaldt!) kunne du benytte deg av hotellets restaurant når middagen skulle inntas. Vi gjorde det en kveld og da var det bufet. Deilige foretter og desserter (nydelig Tiramisu blant annet) men relativt enkle hovedmåltider. Vi synes det var topp å bade, slappe av og hvile beina en kveld.

Vi gikk flere ganger fra hotellet til knutepunktet Liverpool Street Station, ikke noe problem, så vi synes det lå veldig greit til.
Betjeningen var vennlig, flere av de mannlige ansatte var franske (fransk hotell-kjede) Sånn sett kjente ikke alle i resepsjonen like godt til alt ved London.
Hva betalte vi for en uke på dette hotellet? Prisen ble på 8300 kr. for seks overnattinger med frokost.
Da var det et lite tilbud ute og gikk, men det skjer sikkert flere ganger. Det spiller jo også inn om det er hverdager eller helgedager man bor på hotellet.

For egen del bestiller jeg gjerne dette hotellet på nytt og er således ikke redd for å anbefale det.
Og til slutt; sengene var supergode! Jeg synes altfor ofte hotellsenger er for harde.

FIN TORSDAGSKVELD TIL DEG!


3 kommentarer:

 1. Så lekkert, enig med deg, nytt er best.Vi bodde i et upstairs/downstairshotell med brokade og vegg til vegg, steinhard seng og knøttlite bad i Kensington, fin beliggenhet. Frokosten var ok. kaffen var god, men teen var vond. Vi måtte vente lovlig lenge på toast, treg betjening, men da Freddan veltet kakaokoppen utover bordet, var de raske med å tørke opp. Fin bar i engelsk stil, men det passet ikke for oss med barn Hyggelig betjening.Vi betalte i overkant av 6.000,- for 3 pers i 3 netter, så neste gang skal jeg sjekke ut ditt tips. Herlig med svømmebasseng.

  SvarSlett
 2. Takk for fint tips!
  Alltid greit å vite om alternative hoteller man kan prøve ut i London.
  Vår neste tur skal vi prøve St. Giles. Har ingen tro på at det er det fineste, men det er iallefall sentralt.

  SvarSlett
 3. Takk for tips:) vært på Novotel i andre land og så og de har samme stil

  SvarSlett