lørdag 14. september 2013

På tampen av dagen..På tampen av dagen serverer jeg noen små detaljbilder til nattmat.
Som barn synes jeg "nattmat" hørtes fantastisk eksotisk ut. Kanskje har jeg fortalt det før, men jeg ble gresselig skuffet og desillusjonert på nattmatens vegne en Sankt Hansaften som barn. Farfar hadde lovet nattmat på skjæret nedenfor den gamle  rødmalte hytta,  og jeg hadde stor tro på varm-mat.
Stor var skuffelsen da nattmaten var en pakke tørre Mariekjeks...
Tror nesten aldri jeg har spist Mariekjeks i etterkant....

GOD NATT OG DRØM MORSOMT!7 kommentarer:

 1. Nattmat har litt mer over seg enn en kjekspakke her i Trøndelag, så Mariekjeks vil ikke stå på menyen om du tar turen hit altså ;)

  Jeg blir så glad hver gang jeg stikker hodet innom her. Delikate bilder og farger, ro for sjelen! Vurderer hver gang gi opp min sorthvite tilværelse... ;)

  Ha en videre nydelig helg! Jeg skal se om jeg kan få tatt noen bilder og lagt ut et par annonser på Finn i dag... Skummelt. Ikke gjort det før!

  SvarSlett
 2. Ja, dette er noe HELT annet enn tørre Mariekjeks ;-) Fine ting, og vakre farger. Jeg kikker meg litt rundt på bloggen din etter fargekoden du har brukt her til et par små maleprosjekter her hjemme, kan jo ikke unngå å bli inspirert av deg, vet du :0)

  Ha en fin ny uke, Kaspara!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett
 3. Definitivt bedre nattmat dette, enn kjipe Mariekjeks!

  Jeg er nok et nattmenneske, så skikkelig nattmat er i grunn en favoritt her i huset. Men helst bør det være varmt, og med noe godt å drikke til.:)

  God søndagskveld til deg!

  SvarSlett
 4. Hadde jeg fått Mariekjeks til nattmat hadde jeg blitt direkte muggen, hehe. Nattmat for meg er noe varmt og godt.
  Det er noen herlige bilder du tar, en fryd for øyet! Ønsker deg en finfin uke!

  SvarSlett
 5. Hei hei!!

  Nydelige bilder! Jeg er bare så glad vi fikk komme til deg igjen fine. Jeg ble både inspirert og fikk en deilig dose injeksjon av Kaspara - IngerLill ånden, og det er bare så GODT.

  Lei for at vi bare reiste videre inn i masse jobb og ikke fikk takket ordentlig for besøket, det er jo sånn typisk kaotisk når en jobber for seg selv, og alle ting skal gjøres, hihi.

  Mitt eneste møte med nattmat i selskap var da jeg fikk servert ertesuppe i et "bondebryllup" her i Østfold etter at festivitasen begynte å ebbe ut. Det var virkelig fantastisk koselig! Hadde ikke blitt det samme med mariekjeks, hihi;)

  GOD høst! Her er det kaldt på tottan i dag:) Sol

  SvarSlett
 6. Så mye fint å hvile øynene på!
  :)

  SvarSlett