onsdag 11. september 2013

Sjokkert og veldig inspirert!!!!For noen dager siden fikk jeg en hyggelig mail fra media-researcher Anna Maria Dornell Sørum som kunne fortelle at jeg hadde kapret en plass på Cisions topp-ti-liste over norske interiørbloggere.
Listen var utarbeidet ut fra ulike kriterier som ; inlinks, relevanse, oppdateringsfrekvens, antall leserkommentarer (TUSEN TAKK TIL DE HERLIGE LESERNE MINE) , aktivitet i sosiale medier, antall blogger i bloggrullen osv. (Med andre kriterier var det kanskje andre som hadde hatt min plass.)
 Jeg ble selvfølgelig både veldig overrasket og fryktelig glad. Wow!!! Så utrolig mange dyktige interiørbloggere det er nå for tiden, var det jo alldeles surrealistisk og en stor ære å skulle stå på en slik liste.
I mitt hode begynte jeg stille og telle opp bloggere jeg  ganske sikkert mente ville være blant de ti. Min konklusjon var at jeg med sterk sannsynlighet var på 10. plass. og det var jeg strålende fornøyd med.
Så ble listen fremlagt i dag HER
Med et IIIIKKKKK!!! og nesten ramling ut av stolen kunne jeg finne Kasparas Regnbue ranket til 4.plass på denne ti-på-topp-listen over norske interiørbloggere. Det hadde jeg aldri, aldri ventet!!! Ungene kom løpende og lurte hva var på ferde...
Jeg er fremdeles  i sjokk og veldig oppskrudd og  naturligvis glad!!! Tenk at en enkel blogg som min  med mest bilder fra eget hjem og mine lage-ideer kunne havne så høyt opp!
Jeg må også si at det er mange av dere gode bloggvenner der ute jeg hadde ventet å se på listen... Det har poppet opp så fantastisk mange dyktige interiørbloggere samtidig som det også  finnes noen gamle flinke ringrever som er utrolige bak kamera og veldig flinke med styling.
Navnene som befinner seg på listen er det forøvrig en stor ære å få stå blant. Dette gjorde virkelig dagen min!!! Og jeg er mer motivert enn på lenge... trusselen om å slite med meg til jeg blir godt opp i 80-årene lever i beste velgående!
Kanskje får det bli et glass iskald hvitvin i kveld.....

ØNSKER DEG EN FINFIN KVELD PÅ EN HISTORISK SETT TRIST DAG! (11.september i dag)17 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kjære Balbinus
   Tusen tusen takk for dine søte ord!
   Glad dag til deg!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 2. Veldig fortjent, din er en av mine absolutte bloggfavoritter

  SvarSlett
 3. Kor artig! Eg er absolutt ikkje overraska over at du er høgt oppe på den lista.
  Gratulerer! Klem frå Mari:-)))

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye, søteste Kaspara! Håper du er frisk igjen etter skjokken :)
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 5. Så gøy! VEL fortjent sier nå jeg:)

  SvarSlett
 6. Så utrolig morsomt! Gratulerer, det er vel fortjent! Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 7. Kjempegøy, gratulerer så mye, den plasseringen skjønner jeg godt!!!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 8. Gratulerer og hurra! Vel fortjent :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym
   Så utrolig koselig av deg å skrive dette, tusen takk!
   Ønsker deg en fin dag!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 9. God morgen Kaspara - og en stooor gratulasjon - så utrolig velfortjent og hyggelig:) Det er noe helt spesielt med din blogg!

  Ha en fin torsdag - solrik og varm - klem:)

  SvarSlett
 10. Woop woop!! Stort tillykke og meget velfortjent!! :D

  SvarSlett
 11. GRATULERER!! Så moro!! Jeg er heller ikke overraska over at du er å finne på den lista! Verdens fineste blogg :D Klem!!

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye! Kjempe kjekt :-) Men kan ikke si at jeg er overrasket, men en så herlig blogg med nydelige farger som du har! Er selv innom deg hver dag ;-)

  SvarSlett
 13. Så kult! Og veldig enig med den listeplassen jeg da, du er en av få jeg MÅ innom med jevne mellomrom uansett bloggtørke hos meg ;)
  Nyt plasseringen den er vel fortjent :)

  SvarSlett
 14. Så fantastisk gøyalt! Gratulerer så mye! :D Det er vel fortjent.

  SvarSlett