søndag 13. oktober 2013

Høst i hagenDet har vært en deilig høstdag i hagen, så mild og solrik. Jeg har raket litt løv, bakt snurringser som har blitt spist ute med varm kaffe til og jeg har sittet langstrakt i solstolen og kjent at høstsola enda kan varme i kinna.Det har også blitt plukket epler, noe som gjøres daglig for tiden og kjele etter kjele kokes opp og blir til deilig eplemos fra hagen. Noe som er utrolig godt er hjemmebakte rundstykker med rikelig med maldonsalt på toppen og varm god eplemos på. Salt og søtt mot hverandre er uslåelig synes jeg. Det synes eldstemann også, og vi to er helt ville etter salte rundstykker med eplemos fra hagen.
HÅPER DU OGSÅ HAR HATT EN FIN HØST-SØNDAG!

11 kommentarer:

 1. Nydelige høst bilder. Her er det ett vakkert hav av farger....Koselig. Klem Ann Elin :)

  SvarSlett
 2. Flotte haustbilde hos deg ,Kaspara! Høyrest ut som du har hatt ein perfekt haustdag! Det har eg og mannen også - sette oss i bilen og køyrde etter innfallmetoden med fototur som mål:) Starta i tåke og enda i strålande solskin langt fram i ein ukjent dal, gjekk opp ein bakke,over ei mark og rasta på eit pledd oppe på ein stor stein som to små ungar;) Sola varma og livet var berre godt!! Kan ein bedre ha det!!?
  Og jada - det vart mange fine bilde også!
  Ha ei flott haustveke!
  Klem frå Alva.

  SvarSlett
 3. Jeg tror jeg er bittelitt forelsket i hagen din! <3 Høres ut som om dere har hatt en herlig høsthelg! God uke til deg. :)

  SvarSlett
 4. For noen flotte høstbilder! :) Ser ut som en koselig søndag. Ønsker deg og dine en fin start på uka!
  klem

  SvarSlett
 5. Fine bildet fra hagen din :) Jeg elsker hjemmelaga eplemos med litt kanel i... Høres godt ut sammen med litt salte rundstykker! Fin uke til deg :)

  SvarSlett
 6. Sikke nogle smukke, smukke efterårsbilleder!!! Jeg er vild med de farver efteråret giver - fuld skrald på farvepaletten. (og så er jeg vild med den hvide lampe jeg kan se igennem ét af vinduerne :-) )
  Kaspara, TUSIND tak for den søde kommentar du lagde hos mig den anden dag :-) Det betød virkelig meget for mig...søde ord om mit maleri, og som jeg skrev tilbage i kommentaren til dig er jeg jo HELT klar over at farverne i billedet slet ikke er "dine farver" ;-) Til gengæld har jeg arbejdet en del med fjer og fjertryk som jeg tror er mere "dig". I ramme og på lys. Blandt andet... Og lige nu har jeg faktisk en Give Away igang og jeg ville blive rigtig glad om du ville kigge ind (igen :-) ) Efterårskram Anne-Mette http://gallerilarsen.blogspot.dk/2013/10/noget-med-farver-og-noget-med-fjer-give.html

  SvarSlett
 7. Så nydelige høstbilder,så godt når sola skinner og det er så flott ute i sola med fine farger og alt:)
  Ny fin veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 8. Herlige fine høstbilder. Deilig å sitte ute og spise epler og kanelboller. Klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 9. Fine haustbilder! Kanelbollane skulle eg gjerne smakt på :-) klem

  SvarSlett
 10. Wow!Autumn on your pictures lokk so beautiful!!!!

  SvarSlett
 11. Det e så fint når høsten komme på den måten! I hagen vår e det også høst, men mest i form av klissvåt plen og trer som blåse sidelengs... ;)

  SvarSlett