søndag 30. desember 2012

Avdemping pågår.....

Hos oss følger julepyntingen nærmest en syklus. Den starter med dempet pynting i adventstiden for så å kuliminere like oppunder julaften hvor en dose røde elementer trekkes inn og det som måtte befinne seg av nisser på loftet avlegger en liten visitt i stuene. Det er egentlig ikke store samlingen når det kommer til stykket.
Så avtar pyntingen igjen jo nærmere vi kommer nyttårsaften, det mest røde og julete sier takk for seg i spisestua og salongen. MEN.. i lillestua hvor vi ofte sitter kveldstid er peishylla full av ungenes herlige selvlagede nisser helt til jula takker for seg. Ungenes pynt er det beste!
Bildene i dag er først og fremst fra salongen hvor avdemping har funnet sted. Lerkekvister, gamle julekuler, trestjerner, adventsstake og stjerne i vinduet blir stående til over nyttår, mens noen røde elementer har tatt snippsekken og gått.

ØNSKER DEG EN LUN KVELD!


8 kommentarer:

 1. Veldig fint er det, i alle grader hihi:)
  Ha en lun kveld du og ;)

  SvarSlett
 2. Hej Kaspara!

  En riktigt fin fortsättning på det nya året som kommer, till dig önskar jag dig! Så fint du har det hemma. Gillar färgerna i inredningen.

  Kram!
  Petra

  SvarSlett
 3. Hei skjønne deg:)
  Alltid fint hos deg og det røde har nok måtte vike her og,juletreet og stjerna får stå til 1.januar men då er det ut,gleder meg til er nytt år og gleder meg til å følge deg med dine flotte bilder og fine ord gjennom 2013:)

  Ønsker deg et godt nytt år!!!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. ja fint er det hos deg uansett:)
  elsker bildene dine om dagen..
  kos dere med ennå noen fridager og ha en nydelig nyttårsfeiring!
  klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Kjære Kaspara,
  Akkurat sånn er det hos oss også! Og i morgen skal vi ha gjester , og jeg vil egentlig ha vekk all julepynt inkludert juletreet før gjestene kommer! Der er Harald veldig uenig, så jeg har faktisk gitt meg, en svært sjelden situasjon her i huset! Jeg har spurt sikkert fem-seks ganger de siste dagene, om ikke juletreet bør ut for å få bedre plass på nyttårsaften, alle gode argumenter er tatt i bruk, men Harald nekter å kaste ut treet... Vi blir 11 barn og 10 voksne i morgen. Det blir tapas og Kasparas osteiskake til dessert. Min søster skulle også servere Kasparas osteiskake til dessert i morgen. Den er jo så god, alle elsker den! Tusen takk for treffene vi har hatt i 2012, Kaspara. Det har jo faktisk blitt ganske mange, men jeg kunne fint orket flere, hihi! Håper på like mange koselige treff i 2013, du er alltid hjertelig velkommen til meg. Ha en koselig nyttårsaften i morgen! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 6. Hos oss prøver jeg å få til en gradvis oppjustering mot jul, men det blir aldri helt sånn. Det blir mest eksplosjon lillejulaften ;0)
  Og så holder vi full jul til 1. elller 2. helg etter jul :0)

  Men planen for jula 2013 er grqadvis opptrapping (men er redd det blir eksplosjon da også)

  Likte den nedtrappingen, det var kanskje noe å prøve...

  Godt nytt år!!

  SvarSlett
 7. For noen fantastisk vakre bilder! Ahh... Dette var godt å se på altså. Jeg har hatt skikkelig pause fra bloggverden i juleferien jeg, så nå har jeg litt å ta igjen ser jeg.
  Takk for mange fine øyeblikk her inne hos deg i året som har gått. Jeg gleder meg til å følge deg videre i dette nye året. Kanskje vi møtes "live" igjen også? :)

  SvarSlett