onsdag 26. desember 2012

Avslappende...

2.juledag er ofte en avslappende dag hos oss, en dag som alle tumler med det de vil. Etter koselig julekveld  med gjester og 1.juledag med tradisjonsrik brunsj hos interiørbutikk-søsteren min hvor konkurranse-gløden når uante høyder i leker/spill er det deilig med en slik sløve-dag. Jeg må smile når jeg tenker på den høylydte familie-diskusjonen under gårsdagens spill  (Gruble)  om hvorvidt jule-is var et søkt ord eller et godt innarbeidet begrep i det norske språk og om marengs kan gå under temaet dessert. Gutta Boys tittet på sine voksne kusiner med et glis rundt munnen der de diskuterte så fillene føyk. Engasjement er bra!

Med på dagens bilder er det sneket med seg noen nye ting i huset. Søte Bente med bloggen "Hjemmescenen" har sittet hjemme i sofakroken og trimmet strikkepinnene som resulterte i kluter og håndkle i mine favorittfarger. Et tantebarn har løpt rundt i butikker og speidet etter nude-toner som hun har blitt oppdatert via blogg er innertier hos gamle-tante. Hun har funnet de lekreste skinnende sopper mens et annet familiemedlem har fått med seg at jeg er svak for den sorthvite nyproduksjonen av Cathrineholmbollen.
(Handlet på 13 i Tønsberg)
Søte, oppmerksomme familiemedlemmer og venner!

Håper du har fine dager og senkede skuldre!10 kommentarer:

 1. Hei og hopp!
  Håper du og familien din har en herlig slumredag!! Det er samme her gitt, er i skikkelig pysjemodus idag -ler-
  Så utrolig skjønne ting du har fått/viser frem!
  Perfekt i Kasparahuset!!

  ..og du! g r a t u l e r e r så mye med nominasjonen til beste interiørblogg!
  Guri malla!! det må være stort!!! Heier på deg :)

  Kose dere masse i romjula!

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Titter innom for å ønske deg fine romjulsdager :)
  Og gratulere med nominasjonen -stas!
  Her rulles det ut marsipan for n'te gang denne julen hi, hi.
  Og snart kommer mormor og morfar på taco!
  Utradisjonelt, men utrolig godt ;)
  Juleklem May Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan May Helen
   Det er vel kanskje ikke trolig at du går tilbake og finner dette svaret, men jeg kan fremdeles ikke få lagt inn kommentar på bloggen din.
   Tusen takk for hilsen og selv gratulerer! Veldig morsomt å se at det var noen andre kjente med også! Tro om du skal til Oslo den 10.1.?
   Taco er godt jul eller ei, kos dere masse i dag!
   Klemmer fra Kaspara

   Slett
 3. Nydelig søte gaver, som hadde gått rett hjem her også! Så koselig med oppmerksomme familiemedlemmer som leser bloggen din :-)
  Fortsatt god romjul til deg og gutta!

  SvarSlett
 4. Hei. Her i huset er det også sløvedag i dag, deilig med fri og lange dager. Tenk i går holdt hele Wilhelminebloggen på å forsvinne, plutselig var den gamle malen borte...og jeg som bare skulle ordne en bitte liten ting...phu...godt den overlevde. Så masse fint du har fått da, flinke Bente som har strikket de fine klutene;) Kos deg resten av dagen, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 5. Så deilig! Nydelige gaver :) Her har alle vært på ski i dag, det var bare så godt! Så nå kan jeg med god samvittighet tilbringe resten av dagen i sofaen ;) Ha en fortsatt god jul!

  SvarSlett
 6. kort innpå...nå ser jeg at det stod Fabian Solberg, hm...bare rot på min blogg i dag...får legge inn en kommentar til å se om det står Wilhelmine da...hi,hi

  SvarSlett
 7. Hei skjønne deg:)
  Så nydelige bilder som alltid og håper dere har hatt ei fine julafta med god mat og masse fine gaver:)
  Godt med slike avslappandes dager isammen der ein får god tid til å være sammen,så herligt å ha familiemedlemmer og venner som kjøper det dei veit du har sansen for:)

  Forsatt ei fin romjul til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 8. Hei Kaspara og gode romjulsdager til dere:) Tusen takk for flotte midt-i-blinken-gaver! B-koppen er den nye faste latte-koppen min, og serviettene skaper forventninger....;)

  Fint at strikkegavene falt i smak også - lett fargevalg:)

  Kos dere i disse gode dagene - vi har vært gjennom vårt sedvanlige juledagsprogram med jul-og bursdagsfeiringer. I dag tror jeg at det må bli en skitur for å motvirke siste dagers matinntak!

  Vi 'snakkes' - hils dine!

  Klem fra Bente.

  SvarSlett