lørdag 22. desember 2012

Engler daler ned i skjul...Om du er av type langtidsplanlegger og sitter og tvinner tommeltotter nå dagen før lillejulaften (gjelder IKKE meg selv)  kommer her en siste lage-ide. Papp-engelen fant jeg i en bruktbutikk for et par år siden. Jeg synes kombinasjonen papp og litt blonde fra en gammel gardin, tyll eller lignende er så fin.
Det sorthvite papiret er hamstret på Søstrene Grene og den superfine tapeten( som også har lilla og sort i seg) kan du handle metervis Ingrids nettbutikk www.fjeldborg.no

Nå er stemmingen på semifinalistene til Blog Awards i full gang, og skulle du ønske Kasparas Regnbue  eller noen av de andre fine kandidatene til finaleplass kan det stemmes ved å gå inn på knappen øverst til høyre.
Når du er kommet til oversikten av semifinalistene med bilde av alle, må du høyreklikke ved siden av bildet og deretter gå til "åpne kobling". Så er det bare å stemme. Tror det er slik at det er en stemme pr.mail-adresse som registreres.
Finalistene avgjøres ved at lesernes stemmer teller 50% og fagjuryens stemmer teller 50%
Liker ikke å be deg stemme på meg, men er det slik at du har lyst til det og vil ha Kasparas Regnbue videre blir jeg selvfølgelig veldig glad og opprømt om du gjør det!

Her er juletre kommet i hus men er i skrivende stund upyntet på fot. Vi satser på at det står ferdig når vi hopper i våres respektive loppekasser i natt. I år hadde jeg kapitulert over far i husets gode argumenter for å handle plasttre. Hans iver etter dette er først og fremst på grunn av min sterke jule-allergi som gir utslag i nyse-tirader og tårevåte øyne. Vi kom så langt at vi hadde med et stort 1000 kroners tre hjem fra Plantagen.
Etter to minutter i Kasparahuset var juletrefoten som følger med brukket tvert av og far i huset er ikke en uvørn kar i så måte. Hele stuegulvet var fullt av grønne kunstige granbarnåler og det hele så ganske trøstesløst ut. Treet ble kjørt tilbake til Plantagen som var helt supre og ga oss pengene tilbake umiddelbart og kunne fortelle at det var første reklamasjon på dette treet. Det var nok et skikkelig mandagstre....
Vel, den ivrige plast-forkjemperen her hjemme som trakk inn miljøvern og og andre fornuftige og kloke tanker i juletre-debatten var nå blitt desillusjonert. Da jeg sa " vi handler en ekte edelgran i år også" sto han alt med ytterjakka på og bilnøklene i handa.
Snipp snapp snute... edelgran i Kasparas stue!

ØNSKER DEG EN FREDFULL KVELD!

14 kommentarer:

 1. Hei skjønne deg:)
  Eg satt og vurderte alle finalistene og synest det var litt vanskelig å velge kven eg skulle stemme på men så begynnte eg å vurdere litt kva dei ulike bloggene fremstiller og litt sånt,hihi sikkelig arbeid,men stemmen min gjekk til deg for på den måten du lager ting,gjenbruk ja alt talte virkelig for deg,synest du virker så utrulig ekte og flott menneske og det at du skriver kommentar tilbake synest eg er så flott,du har ein flott og fargerik heim,digger stilen din :))håper du vinner virkelig!!
  Så godt dere fekk et tre som passa hos dere:)så koselig å få inn i hus for då er det jul.

  Ønsker deg og dine ei god og fredfull jul:)
  Klemmer fra Lillian

  SvarSlett
 2. Nydelige engler! Herlig kombinasjon av materialer!
  Morsom historie om juletreet, håper du ikke nyser og sliter for mye gjennom julen da :)
  Klem

  SvarSlett
 3. God kveld Kaspara, Det er visst ikke meningen at dere skal ha plastikktre! Vi har vårt hvite som vi kjøpte i fjor, men det står nå i 2.etasje. Det er meningen at vi skal ha et ekte tre i 1.etasje i år, men i skrivende stund har vi fortsatt ikke handlet tre, og mannen har blitt syk, og jeg føler meg ikke helt bra jeg heller. Vi får se hva som skjer. Gratulerer så mye med nominasjonen, forresten, min stemme går til deg, sier jeg, før jeg har sett hvem andre som er med, hihi! Nå skal jeg ta en kjapp titt og stemme, før jeg pakker inn de siste presangene, og prøver å gjøre huset litt mer julete. Og tusen takk for den hyggelige konvolutten med det fine i (har åpnet den, satset på at det var lov...)! Jeg hadde pakket klart overraskelser til både deg og flere på søndag kveld, men fikk jo aldri overrakt det! Og så tenkte jeg ikk på å sende med til deg med Ingrid!! Vel, vel, da blir det en liten nyttårspakke etterhvert! Nei, nå må jeg sette igang her! GOd jul til deg og dine! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 4. hurra for ekte juletre :)
  god jul til deg og dine!! <3
  jeg har stemt på deg :)

  SvarSlett
 5. Hihi, håper dere fikk treet ferdig?
  Uansett så er det jo en hel dag igjen til jul ;)

  Ønsker samtidig deg og dine en riktig fin feiring ♥
  Signe

  SvarSlett
 6. Herlige du!:)

  Så søte!:)
  ....og gratulerer så masse som semifinalist i Vixen! Fantastiskt:)
  Du er flink, fine!:)

  Her har vi fartet fra Oslo til hjembyen Skien for årets julefeiring:) Gaver er i boks, og i dag er det siste hånden på verket av julepynt i mine foreldres hus, før vi i ettermiddag samles og pynter juletreet. Noen tradisjoner er hellige og hos oss er det juletrepynting sammen lillejulaften, og i år når julelysene tennes koser vi oss med julegløgg og julefreden senker seg:)

  Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år, flinke!:)

  Vi blogges, og så krysser jeg fingrene for at jeg se det fine blide fjeset ditt igjen på nyåret engang:)

  Juleklemmer fra meg og Ferdinand-pusen

  SvarSlett
 7. Hei på deg!!
  Lykke til med avstemmingen, har akkurat vært inne og stemt, på deg:-))

  Vi endte opp med to "fake" trær i år. Et hvitt nede i hallen og et stort grønt oppe.....
  God jul til deg og dine!!
  Klem Siri

  SvarSlett
 8. Herlig engel!
  Ønsker deg og dine er riktig fin jul!
  klem Hege x

  SvarSlett
 9. Kära Kaspara! tittar in mitt i förkylningar och julfixande för att önska dig och de dina en underbar Jul. väldigt fina änglar. måste kika vidare sen nu när jag får lov..mellandagarna är fina att se fram emot. God jul till dig och de dina vill jag önska *+*+***

  julkramar Lycke

  SvarSlett
 10. Ønsker deg og dine gode og fredfulle dager i julen!
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 11. Med ønske om en fin jul til deg og dine! :) Gleder meg til å følge deg og bloggen din neste år!!
  klem

  SvarSlett
 12. Kjære Kaspara! Endelig får jeg satt meg ned og gratulert deg med nominasjonen til Blog Awards! Så ufattelig gøy - og la meg legge til, svært så fortjent etter min mening. Tror jeg har sagt det til deg før også (gjentar meg selv uansett gjerne), men er sikker på at du skårer høyt på din personlige, originale og hjertevarme profil. Det er jo stadig en utfordring i denne bloggverden å ikke bare bli en "tro kopi av alle andre", både når det gjelder trender og motebilder i interiørverdenen, spør du meg. Så lett det er å la seg fange av materialismen og handle stadig nye dyre møbler og pynteting, fordi det er trendy. (Et tema jeg forøvrig har tenkt på mange ganger, og kunne tenke meg å gjøre et eget blogginnlegg på etterhvert, men det er et annet kapittel..). Uansett: Du går til stadighet dine egne veier. Der er du i alle fall et forbilde for meg! Håper du vinner! Min ubestridte stemme går til deg! Gode adventsdager til deg og dine. klem fra Beate

  SvarSlett
 13. Å, de englene var helt nydelige ! Takk for nok en inspirerende stund her på bloggen din. Jeg koser meg altid når jeg tar en runde her. Fortsatt god jul til deg og dine !

  SvarSlett