onsdag 9. oktober 2013

Høyt på en gren.....




























Måtte jo teste papirballene på et lite tre. Det blir fin pynt i desember synes jeg. Så jeg fortsetter klippingen og syingen.




























Jeg har også begynt å sy de sedvanlige julestrømpene jeg pleier å lage rundt denne tiden og noen vil etter hvert finne veien til den lille netbutikken min som ikke er oppdatert for tiden.
Og om noen skulle lure; det kommer John Blund-strømper i ulike farger også.

HA EN SUPER KVELD!

11 kommentarer:

 1. Berre ein ting å seie, Kaspara: knallfint!!
  Diggar kombinasjonen sink, papir og den grove greina!! Er nok ein ørliten sjanse for at eg kjem til å herme;)
  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Alva.

  SvarSlett
 2. Så flott! Denne puten likte jeg også veldig godt! Ha fine dager, søte Kaspara!
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 3. Kjempefine papirballer! Virkelig en knallgod ide'. Har også noen gamle bøker liggende. Det er meget sannsynlig at slike papirballer vil pynte i vårt hjem også om litt :)
  Fin kveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefine, kjenner er klør i fingrane etter å klippe og sy i papir igjen:-) Koser meg veldig med slikt og det gjer tydelegvis du også:-) Klem frå mari

  SvarSlett
 5. Hei og hå...nå er det jul igjen...hihi...ja, uff kanskje litt tidlig da, men når du begynner å snakke om julestrømper asså...og nettbutikk og sånne greier...da er det liksom julestemning;) Gleder meg til å se Kasparadesignet julepynt 2013...jeg vet at jeg kommer til å like det uansett...herre gemmini...snart er det vinter...koselig også da...selv om jeg også nå lurer på om jeg bare vil reise bort i julen...prøver å bearbeide brannmannen litt;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Nina
   Vel... hagemøblene mine står ute enda og jeg nekter å ta dem inn... jeg drømmer om flere dager med helgelunsjer i hagen... så jul er på en måte litt fjernt.... men som sagt jeg syr julestrømper da...
   Vet ikke om jeg får laget andre ting enn julestrømper, men det får tiden vise.
   Å reise bort til varme strøk i julen hadde jeg egentlig gjerne gjort..... en jul har jeg fryktelig lyst til akkurat det.
   Ha en fin dag, Nina! Klem fra Kaspara

   Slett
 6. Dekorativt! Blir helt sikkert kjempefint til jul - i og med at det er fint allerede nå :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Lekre!! :) fikk litt julestemning jeg nå! ;) gleder meg til å se julestrømpene! og kjellerstua blir jo et kjempeflott rom!
  Ha en fin torsdag Kaspara!
  klem

  SvarSlett
 8. Dette blir knallfin julepynt! Kan nesten ikke VENTE til juleinspirasjonen fra deg i år, har enda sug i magen etter fjordårets "home run! :)

  Og kjellerstua under her tror jeg blir vilt fin når den blir malt. Skal bli spennende å se :)

  Finfin lørdagskveld til deg
  //Signe

  SvarSlett
 9. Ååhhh, papirpynt er så utrolig nostalgisk hyggelig! Tror nok at det blir laget noen eksemplarer papirpynt her i huset også frem mot jul.

  Flott og inspirerende blogg du har. Tusen takk!

  SvarSlett