fredag 4. oktober 2013

Nyt helgen!
Ønsker deg en superduper helg! Her på disse breddegrader synger høstferien på siste vers. Helgen skal vi prøve å få vært litt sammen alle fire. Far i huset har jobbet hele høstferieuka og går snart inn i den knalltøffe "perioden sin" hvor det  ikke er rom for særlig mye annet enn arbeid.
Tusen tusen takk for øvrig for alle kommentarer angående kobberlampen!!!! Det setter jeg kjempepris på.
Det er mye snakk om et dødt og spøkelsesaktig bloggland for tiden, derfor varmer det ekstra mye å åpne bloggen å finne mange koselige hilsener!
Selv om jeg har hevet meg over instagram de siste par ukene, er jeg like glad i bloggen. Jeg er jo en relativt verbal sjel, og det kan jeg få mer utløp for her på bloggen. Instagram er gøy, men bloggen er nok hjertebarnet.

KOS DEG ALT DU KAN I HELGEN!!!


13 kommentarer:

 1. Kos deg alt du kan du også gode Kaspara, det er ikke noe som kan overgå Kasparas regnbue bloggen når det gjelder inspirasjon, du må ALDRI slutte å blogge, det er den beste balsam for sjelen å se innlegg her med dine fine og kreative bilder. Klem Nina.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Nina
   Du er nå søt og god, Ninamor! Dere kommer til å ville hive meg ut av bloggland til slutt, når jeg nærmer meg nitti og begynner å surre og røre, hi,hi. Jeg ELSKER å blogge, så det er ingen fare for at bloggen opphører med det første nei.
   Her skal vi slappe av å se "The Voice", et program vi alle fire elsker å se. Så skal vi spise krabber, vi bor jo ved kysten skal vite.
   Glad helg til deg, Nina og tusen takk for at du stadig legger igjen koselig hilsener!
   Stor klem fra Kaspara

   Slett
 2. Deilige bilder med friske farger!
  Love it <3
  God helg til deg også!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 3. Heisan!

  Det var virkelig noen fargesprakende bilder fra deg i dag. Veldig fine - til å bli glad av :)
  Koser meg masse når jeg ser på bilder fra heimen din. Du har det utrolig flott. Ble veldig inspirert for litt siden, og måtte ut å kjøpe en boks maling - en lys nudekasparafarge - til en krakk. Den ble veldig fin.
  Ha ei knallfin helg!

  Klem

  SvarSlett
 4. Riktig god helg til deg også! :-) Selv om bloggen min fortsatt er i dvale så er det et par favorittblogger jeg må innom og følge med på - og din er en av dem.. Alltid hyggelig å titte innom hos deg - håper virkelig du fortsetter å dele inspirasjon og små og store ting fra livet ditt! Jeg er ikke så flink på det verbale, og det er en av grunnene til at bloggen min er i dvale... Jeg brukte ofte så lang tid på å få ned på papiret det jeg ønsket å formidle - men for deg så virker det så enkelt :-) Du har virkelig talent for å formidle ting skriftlig i tillegg til at du tar flotte bilder, og har din egen "stemme" og stil...
  Uansett - jeg vet ikke om du husker det, men da jeg selv blogget var du en av dem som ofte la igjen hyggelige kommentarer, og det satte jeg pris på! Jeg savner faktisk kontakten med et par av dere flotte bloggjentene etter at jeg la bloggen min i dvale. Dersom du skulle få lyst til å vite litt mer om hvordan det går med meg, og hva som har skjedd etter at bloggen min gikk i dvale for to år siden, så kan du lese kommentaren jeg la igjen hos "Lille W" i dag... Der er også litt mer "forklaring" på hvorfor bloggen min har blitt bortprioritert... Kanskje jeg kommer sterkere tilbake en dag, men inntil videre kommer jeg til å titte innom bloggen din og følge deg på veien videre. Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære deg Mia (vet jo ikke helt om det er det du heter i real life)
   Tusen tusen takk for din varmende og koselige hilsen!! Men en ting må jeg "arrestere" deg for; du er da virkelig verbal og flink til å uttrykke deg skriftlig!!! (Stol på meg; norsklærer i mange mange år) Setter for øvrig veldig pris på at du sier dette med formidlingsevne.
   Jeg husker veldig godt deg og jeg husker også veldig godt av vi ofte utvekslet kommentarer.
   Så det er utrolig koselig at du tar deg tid til å skrive til meg, nå som din egen blogg er i dvale.
   Så har jeg vært innom Lille W og lest det du skrev og jeg får bare lyst til å gi deg en stor klem! Det blir ekstra sterkt dette med glede og sorg hand i hand og jeg skjønner at du veldig gjerne skulle hatt moren din til stede i livet og ikke minst delt med henne det som snart skal skje.
   På en måte tror jeg de som er døde følger med oss enda jeg... Akkurat som spurvene jeg har rundt meg som jeg føler har en relasjon til pappa som døde to uker før eldstemann ble født.
   Den sommeren da jeg satt ute med den lille babyen i hagen hadde jeg stadig en spurv sittende på armlenet av stolen sammen med oss. Jeg hadde aldri hatt noe som helst nærkontakt med fugler før, og følte at dette var en slags hilsen fra pappa og at han var med oss videre på et vis.
   Ønsker deg lykke til med den siste tiden av svangerskapet og leg gjerne igjen små hilsener når du har tid og lyst.
   Diger klem fra Kaspara

   Slett
 5. Her har vi akkurat begynt på høstferien. Skal bli delig å ha mannen hjemme en hel uke.

  Liker så godt fargene på bildene dine. Bloggen din er til stor inspirasjon!
  Håper flere kommer fra dvalen, for jeg er enig med deg at blogging er hakket gøyere enn instagram.

  God helg til deg!

  Klem
  Ingrid

  SvarSlett
 6. Kos deg max i helgen og nyt de siste dagene av høstferien : )

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Eg er så glad i både blogg og instagram,med blogg så setter ein seg ned å leser og ser bilder mens instagram klikker ein seg fort rundt med og så er det veldig koselig med alle fine kommentarer ein får:)

  Fin lørdag til deg!
  Klem frA Lillian

  SvarSlett
 8. Blir alltid så glad av bildene du tar. :) Fin helg til deg også kjære Kaspara! :)
  klem

  SvarSlett
 9. God lørdag, Kaspara! Jeg har oppdatert bloggen min selv i ny og ne, men har mindre tid til å legge igjen kommentarer akkurat nå. Ser at instagram er populært - men tenker at bloggingen gir så mye mer. Jeg tenker at det er viktig at kommentarene kommer fra hjertet og at man får lyst til å legge igjen en hilsen, ikke at man gjør det bare for kommentarens skyld, eller for å få kommentarer tilbake... jeg er ofte innom blogger og titter, men bruker ikke alltid tid på å legge igjen spor. Man ser jo gjerne på besøkstallene at folk likevel er innom. Jeg tar videreutdanning i engelsk i år, og er kontaktlærer i tillegg - så den tida jeg har til overs bruker jeg helst på familien, og sånn bør det være. Når jeg har tid og overskudd, er bloggingen en kjær hobby som gir masse positiv energi. Du vet at du er en av mine absolutte favoritter, og jeg blir alltid inspirert og oppstemt av å se innom deg. Takk for Kaspara-bloggen finnes! Lørdagsklem til deg.

  SvarSlett
 10. Fortsatt god helg til deg. Jeg er også på Instagram,men vil holde bloggen for det. Det er noe ekstra med bloggen liksom.
  Klem

  SvarSlett