tirsdag 1. oktober 2013

Vinballonger til skampris på loppis
Noe av det som gir kriblingen i magen når en entrer et loppemarked er muligheten for å finne fine skatter til en overkommelig pris. Da jeg var innom loppemarkedet i Stokkehallen for et par uker siden, snublet jeg over flere vinballonger. Disse er begynt å bli ganske dyre i bruktbutikker har jeg registrert. I den store gjenbruksbutikken vi har i byen, har jeg sett lignende vinballonger som den minste (på benken) til 250 kr.
Vi hadde et par vinballonger fra før hjemme, men jeg synes disse aqua-fargede er ekstra fine. Far i huset forhørte seg om prisen og kunne fortelle meg at selgeren tok 50 kroner stykket liten eller stor.
Fantastisk pris! Begge hadde flotte brukbare kurver også,  bare det i seg selv var jo verdt prisen.
Den største vinballongen er diger faktisk!
Å gjøre kupp på loppis er toppen!

GLAD DAG!

13 kommentarer:

 1. Perfekt hos deg!
  ...og halve moroa med loppis/bruktbutikker å gjøre slike kupp!
  FIN pris :)
  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Så heldig du var med disse vinballongene! Jeg har også et par i brunt, men er enig med deg at aqua er nydelig! Selv var jeg heldig å finne et gammelt speil med herlig patina til en tier nylig:-)) Slikt kan man like! Ha en strålende fin høstdag!

  SvarSlett
 3. Dear Kaspara,
  as always without understanding what you write: beautiful, beautiful beautiful! I Love these big bottles, and I also love the coral/white combination you showed us yesterday.
  Klem (hey, I've learned something!),
  Karin

  SvarSlett
 4. Veldig fine de vinballongene. Nydelig farge :)
  Fikk en med kurv hos naboen for en stund siden. Kanskje jeg skulle hente den opp fra garasjen?
  Ha en fin dag!
  Jane

  SvarSlett
 5. Hei, flott vinballong og fine flasker. Det grønne osteklokkelokket er nok en gang med . Det tror jeg er laget på Høvik glassverk . Og det er i Nordlysserien , som er designet av Sverre Pettersen i 1932. Høvik glassverk lå der Det Norske Veritas har sitt hovedkontor. Og det var i drift fra 1875 til 1933.

  Hilsen Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne
   Tusen takk for hilsen og spennende opplysninger! JA, jeg elsker det grønne osteklokkefatet som jeg fant billig i en gjenbruksbutikk i Tønsberg for et par år siden,
   Jeg visste ikke noe rundt det, så det var veldig gøy å lese dette du kunne fortelle!
   Fin kveld til deg!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 6. Jeg fant også en fin vinballong med kurv på loppis, kurven er på trappa og ballongen i stua...fineste pris til 25 kr, men den var liten da...men jeg ble også så glad;)) Det fulgte jaggu med både litt støv og vinrester også...hihi...ha en glad kveld;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Nina
   He,he... med vinrester og det hele!
   Fin kveld!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 7. Ååå så heldig du var! Det er jo et kupp og så lekkert. Elsker loppemarkeder :-) Nyt kvelden flinke du!
  klem fra Vibeke

  SvarSlett
 8. Å for et kupp! Synes de er knallflotte og har veldig lyst på en eller kanskje flere slike selv!

  Takk for hyggelig kommentar hos meg
  Ønsker deg en fin kveld
  klem Tonje

  SvarSlett
 9. De er virkelig fine! Jeg er enig, det er ekstra stas å gjøre gode kupp på loppis og gjenbruk. Deilig å finne fine ting til "vanlige" priser også, hvis det er noe man står og mangler, åja! Men ekstra god-følelse å finne de samme tingene til en god pris, gjerne etter å ha gjort en liten jobb med å lete det frem blant skrot og skrald i tillegg ;-)

  Ha en fin uke videre! Og hyggelig du er på Instagram igjen også! <3

  Klem fra Marthe

  SvarSlett
 10. Der var du jammen heldig! Jeg leter også etter den fargen, synes den er helt nydelig! De andre flaskene dine er også vakre!
  Ønsker deg fine høstdager!
  Signe.

  SvarSlett
 11. Åh, så fine de var ! :) Vakker blåfarge. Jeg syns også vinballonger er nydelige, men så vet jeg ikke helt hva jeg kan bruke de til :) Og plass har vi heller ikke så mye av. Det er ekstra kjekt å gjøre skikkelige kupp! Morsomt å se dine loppisskatter.

  God helg til deg og dine.
  Klem fra Lite hi

  :)

  SvarSlett