fredag 1. april 2016

FredagssolSol på en fredag er dobbel-bonus! I dag flommer solen inn stuevinduene og bader rommene i lys. I hagen er det vårfølelsen som teller. I ren begeistring har jeg slengt ut badmintonsett på gresset og hengt dartspillet i det gamle store eiketreet. Om jeg får med ungdommene mine på en runde dart eller badminton gjenstår å se, jeg er i hvert fall klar!


Til utestua har jeg hentet fram puter og pledd, og jeg har inspisert tulipanløkene som har stukket nesa i sky og hilst på våren. Jeg har også sett at muren på utestua må få et malingsstrøk i år igjen. Det er fast prosedyre hver vår.


Det har blitt et par kaffekopper i utestua i dag akkompagnert av yrende fuglekvidder.
Da er livet ekstra godt!
HÅPER DU FÅR EN VÅRLIG OG GLAD HELG!


2 kommentarer:

 1. En virkelig flott dag, var det på fredag. Får lyst til å begynne i hagen, jeg og, når jeg ser dine inspirerende bilder. Men jeg må nok vente litt på sola først. Ha en fin søndag☀️
  Anne-Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne-Lene
   Tusen takk for hilsen! Ja, fredagen var fantastisk og ganske langt unna den grå dagen denne søndagen har vært værmessig. Gleder meg til neste hagestund! Det er jammen meg litt rekreasjon i å rake løv også. Har en del sekker igjen enda. Våre tre gamle eiketrær bærer utrolig med løv. Koselig søndag til deg! Så satser vi på sol snart!
   Klem fra Kaspara

   Slett