tirsdag 18. september 2012

Et par nye skumle spikerhull..

 
To nye skumle spikerhull er herved laget i den nydelige nymalte veggen. Spikerhull har fått høyeste skummelthetsgrad her hjemme i disse dager. Det er helt på høyde og sidestilt med både "The Shining" og "Exorcisten".
De nye spikerhullene holder en liten tallerkenhylle oppe. Jeg fant hyllen i en bruktbutikk en gang for lenge siden, og jeg har beholdt den blågrønne fargen på den.
Var litt usikker på om denne fargen ville "slå i hjel" sakselampen og ellers bli tung på  den hvite veggen, men nå henger tallerkenhyllen der på prøve.
Jeg synes tallerkenhyller er topp veggpynt. Med enkle grep kan inntrykket bli helt annerledes ved bytte av tingene som er plassert i den.
 
 
 
 

Har du og din kjære møbler dere er uenige om livets rett? Her hjemme er skolestolen du ser på bildet et slikt fenomen. Med 18 års fartstid bak kateteret har jeg en ekstra forkjærlighet for skolesaker. Far i huset synes den er HELT FORFERDELIG....
Vel, denne storyen er ikke helt ferdigskrevet.......
 
Sola stråler og lager høstdager på sitt beste.
Litt middag ,og så er det klart for å ta kaffen på sidelinja og krysse fingrene for eldstemanns fotball-lag.
FIN TIRSDAG TIL DEG OGSÅ!
 

11 kommentarer:

 1. Hei på deg, nå var det godt med et livstegn fra deg igjen asså...ble rent bekymret jeg nå. Petroleumsblå tallerkenhylle var knall, alltid så flink til å style du Kaspara. Selv er jeg på forsker-kurs i fjellheimen...en uke på hotel og gutta boys styrer hjemme...brannmannen truer med at han skal style hjemme når jeg er borte...hi,hi...han sier nemlig at han lever i et dukkehus av små jente duppeditter...så nå er det hans tur...hjelp...

  SvarSlett
 2. Fantastiske billeder
  Kh Charlotte

  SvarSlett
 3. Enig med deg - tenker på alt stolen har "sett" og "hørt" - alle barna som har sittet der ....
  Mannen min lar seg som regel overtale :)

  SvarSlett
 4. Tallerken hylla burde absoulutt få sin faste plass der synes nå jeg da. Likte den veldig godt.
  Håper dere finner ut av det med skolestolen.
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Super skøn og sikken en fantastisk petroleumsblå!

  SvarSlett
 6. Vi lider av samme spikerhull frykt her i huset...

  Syntes hyllen din ser fin ut der den henger, liker godt fargen også :)

  Og ja, min kjære og jeg er nok uenige i møbelvalg o.l. iblant. Som regel vinner jeg he he men da vi får noen år siden skulle ha nye spisestuestoler måtte jeg gi meg... irriterer meg litt ennå...

  Ha en fin fin kveld,
  krysser fingre for eldstemannen din jeg også :)

  SvarSlett
 7. Hei:-)
  Eg syns den hyllo passa kjempegodt hos deg. Men mest av alt villeeg si tusen takk for oppskriften på kasparas rugbrød, det har blitt ein skikkelig slager her i heimen.
  Linda :-)

  SvarSlett
 8. Hei Kaspara - tallerkenhylla er flott - flott i fargen - og gjorde seg godt fortjent til de to spikerhullene. Så dere diskuterer skolestolen - jeg syns den er kul, men jeg tror nok at far i huset hos dere ville hatt en frende i mannen her om han visste om dette - har hørt noen utbrudd om sittekomforten etter noen foreldremøter han har deltatt på!

  Ha en fin kveld - her er det unaturlig tomt - T er vel installert i Brighton og trives heldigvis så langt - og K er i Wien på klassetur. Hun kommer heldigvis hjem på fredag. Det er litt rart og sårt med barn som flytter hjemmefra, men også helt naturlig:)

  Klem!

  SvarSlett
 9. It is always so good to look at your blog, very beauteful pictures:-) knus og kram MAS

  SvarSlett
 10. Du skriver så levende!

  Veldig gøy å lese dine innspill her inne!

  Og en ting jeg bare elsker med din stil er hvordan du kombinerer herlige farger med svart. Det er så delikat!
  Takk for herlig inspirasjon.

  Og du.. Den skolestolen er jo bare så fin. Hos oss er jeg og min kjære nesten skummelt enige om interiøret. Men så er han jo en skikkelig metrofil kar da ;)
  Men han synes det blir litt MYE ting innomellom forde om de er fine. Så han har innført ny regel for oss begge. For hver nye ting som skal inn skal to ut... Vet ikke helt om jeg klarer å følge opp den. Men det er jo deilig å få ryddet litt opp innimellom også og når vi bor i leilighet uten lagerplass er det jo ikke så dumt ;)

  Ønsker deg en fin fin dag videre!

  Klem fra Dina!

  SvarSlett