fredag 28. september 2012

Lite gavetips og fint treverk

 
 
   Jeg er så fornøyd med glasset (til telys eller et lite kubbelys) med grå flettestrikk rundt. Det er handlet på Kremmerhuset til den behagelige pris av 59 kr. En super liten ting å ta med om du skal innom en venninne å spise lunsj, glede en kollega osv. Synes den er så høstlig og fin med det grå strikkete trekket.
Det er blitt litt mer tre i huset i det siste og masser av grove hyssingsneller. Jeg liker så godt de gamle store tresnellene som jeg har handlet i storesøsters butikk  Nr.9 i sommer.
I bruktbutikkene blir det med hjem en trebolle i ny og ne, og Bojesen-dyrehagen min passer jeg godt på. Tenk at jeg arvet hele fire Bojesen-dyr av superenille svigerfar! Dachsen har jeg handlet selv.
Rolig avstemte farger på regnbuebloggen i dag. I blant må jeg ha litt ro for øyet. Når basen er hvit kan man jo skifte på fargevelde og mer rolig miljø alt etter som man lyster.

EN HERLIG FREDAG TIL DEG!

12 kommentarer:

 1. Så fin den lykten var :)
  Og prisen var det ikke noe å si på.
  Godt å ha enkelte områder i huset hvor det ikke er så mye farger..kan jo bli for mye av det gode ;)
  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg !

  God helg :)
  Janne

  SvarSlett
 2. Flotte bilder, Kaspara. Liker bloggen din veldig godt, og er fast leser. Ønsker deg også en herlig fredag:)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder og fin inspirasjon Kaspara!
  Gavetipset skal jeg ta med meg. Synes de har så utrolig mye fint på Kremmerhuset. Jeg er jo vokst opp med det i Trondheim og synes det er flott at kjeden har spredt seg til resten av landet. Var forresten innom og kjøpte en gave til en venninne her. Et fat med en ku på. Skjønneste! Elsker humor i interiør :)

  Forøvrig tusen takk for Danmarkstips. Skal sjekke her inne også. Vi får se om jeg blir med. Formen er litt rusten. De andre tre drar uansett på onsdag. Ungene har jo gledet seg slik til dette. Høstferie her også.

  Ha det fit fine du!
  Klæm Siw

  SvarSlett
 4. Jeg var innom Kremmerhuset og så alt det fine de hadde (sikle), men tenkte at slike lykter ville jeg prøve å strikke trekk til selv...Så får vi jo se om jeg får gjort det ;)

  SvarSlett
 5. Uansett hva du finner og setter sammen så er jeg alltid fan av din stil! Vakre samstemte farger, nydelig! God høstferie til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Hei Kaspara! Ja den lykten er fin. Så den jeg også i dag da jeg var innom for å kjøpe en vinballong til en venninne til bursdagen hennes. Nydelige bilder du viser i dag også, og forresten gratulerer med bildet til interiørmessen! Du er superflink!!
  Ha en fin helg og høstferie.
  Klem :-)

  SvarSlett
 7. Elsker bloggen din og innleggene dine, sitter alltid igjen veldig inspirert med et smil om munnen! Hvitt som base ja, etter å ha oppdaget bloggen din tidligere i år - har mitt kommende syrom blitt, taramtamtam: Hvitt! Har allerede malt speil og hyller i knæsje farger som på et lite palett.
  Har også kopiert ideen din med korktavle med tapet på, resultatet ble flott om jeg kan si det selv..

  Takk for inspirasjon, og god helg!

  SvarSlett
 8. Gode tips og nydelige farger og bilder hos deg !
  Så fint med treverk mot det hvite :O)
  God helg til deg!
  Nina

  SvarSlett
 9. Så flotte bilder! Likte godt lyslykta jeg også, skal jammen kikke etter den neste gang jeg er i byen. Takk for tips!
  Klem

  SvarSlett
 10. I see you are nesting for the long winter

  SvarSlett
 11. Herlige trefarger, ja!
  Elsker hyssing...store og små sneller!

  SvarSlett