onsdag 12. juni 2013

Aldri lei en neon-dæsj

Det er lenge siden neonfarger kom inn i interiørbildet med stor tyngde, men jeg er ikke lei. Jeg blir trukket mot neonfargene som en magnet og gjerne i kombinasjon mot sort og hvitt.
På Køben-bloggtreffet fikk vi både gaver og gavekort i nettbutikken Keiserens nye trær på 200 kr. hver i goodiebagen fra generøse keisere.
Jeg har alt brukt opp gavekortet mitt.  Jeg måtte la det inngå i denne ryen som snakket til meg. Hadde den vært bare sort/hvit hadde den nok ikke ropt på meg med samme styrke men med tre glade neonstjerner, ble fristelsen for stor simpelthen. Utrolig hva små liten fargeklatter kan utrette!!!
Med i bestillingen la jeg også ved en kobber-lysestake- Kobber og neon er også noe jeg liker i kombinasjon.
Jeg er super-fornøyd,  også er det alltid kjekt med rask levering som det var i dette tilfelle. Et smil om munnen fikk jeg av det koselige takk-for-sist-kortet keiserne hadde lagt ved også.

Her har sola gjemt seg i dag og det blåser friskt.  Vi er klar for eldstemanns nest siste fotballkamp denne sesongen. Nå begynner jeg snart å drømme om fotball om natten, så mye fotball hverdagene i det siste har vært fylt med!
Vel, jeg er så indoktrinert nå, at jeg gnir meg i hendene på kveldstid når tv`n slåes på  og spør mine tre menn "Ja, hvilken kamp er det som går i dag da?"  (Vi har egen fotball-kanal selvfølgelig) Når jeg til og med kan stor-tute av glede når Torres scorer etter måltørke og bli opprørt over at Lampard ikke får fornyet kontrakt av Chelsea-manageren er man kanskje kommet langt. Nå har det ordnet seg for Lampard etter manager-skifte og Jose` Mourinho har styringen. Nattesøvnen min er igjen sikret!
Tror det er mulig å bli engasjert i alt mulig, bare man begynner å lære litt om ting.
Jeg har til og med vært så helskrudd og gal at jeg har vært super-interessert i lett-metallfelger jeg!!!
Dette var da far i huset og jeg skulle kjøpe flunka ny bil (det kommer aldri til å skje igjen, påkjenningen ble for stor for far i huset) Det var mange avgjørelser som skulle taes siden vi var de første eierne og bestilte bilen med det utstyr vi ønsket. Far i huset ville ikke overkjøre meg selv om han hadde mest peil og la fram alle valg og alternativer for meg. Ikke alt betydde like mye for meg; farge var selvfølgelig viktig( jeg skiftet fargeønske 5 ganger.... sort- rød- sort- rød- sort-)  og så til slutt hvilke lettmetallfelger bilen skulle ha. De måtte for all del ikke virke "harry". Jeg begynte å kikke på felgene biler på gata kjørte rundt med "Aha, Borbet.14" kunne jeg tenke.
Jeg til og med la meg på hjul etter biler med fine felger for å se nærmere på dem.
Jeg må medgi at på denne tiden hadde vi ikke barn, og jeg kunne bruke energi og tid på den slags etter lærerjobben. Det var DA jeg tenkte, at sannelig tror jeg man kan bli interessert i absolutt alt på denne jord.

HA EN STRÅLENDE DAG MED ELLER UTEN FOTBALL OG LETTMETALL-FELGER!
9 kommentarer:

 1. Hei
  Takk for sist! Hyggelig å møte deg. Skulle bare brukt så mye mer tid til å prate med dere som jeg ikke kjente!
  Herlige bildet! Kjenner det er en farge jeg blir veldig glad av;)

  Ønsker deg en fin dag
  God klem Tonje

  SvarSlett
 2. Morsom historie og fine bilder :-) Du har nok rett i at man kan bli interessert i absolutt alt :-)

  SvarSlett
 3. Hei på deg!!! Synes også neonfarger frisker opp i rommet, liker neon på klær også... Veldig fine bilder du viser, så utrolig stilig du har det hjemme!! Den rya kommer jeg nok til å bestille selv, så fin med de stjernene!!! Her fosser regnet ned, håper virkelig det snart slutter.... Ha en fin kveld!! Klem Siri

  SvarSlett
 4. Kom inn på bloggen din via Keiserene på FB! Fine bilder og så artig du skriver. Smiler for meg selv her jeg sitter.
  Fortsatt fin kveld!
  Ruth M.

  SvarSlett
 5. Ah, den rya har jeg også! Jeg tror muligens den er det ENESTE rosa i hele huset vårt, men jeg digger den! :-D Og hjemme hos deg passet den jo RETT inn. :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin rye - tøft med de stjernene :) Likte også godt de potetvaflene under her - de fikk jeg lyst til å prøve :)

  SvarSlett
 7. Hehe.. felger du da! Der får nok ikke æ velge her i huset :) morsomt skrevet Kaspara! Liker å lese teksten dine:)

  SvarSlett
 8. Hehe.. Dette var bare herlig :D Selv kan jeg nok styre meg både for rosa og fotball, men interiør og farger, pluss felger er jeg definitivt med på. Rart med det, men blir man interessert i en spesiell ting, ser man dt rundt seg plutselig hele tiden. :)

  SvarSlett
 9. Kjære Kaspara! Jeg drar på smilebåndet, som vanlig. Ble småkomisk å lese dette av mange grunner akkurat nå. Noen drømmer om fotball på nattestid (jeg er definitivt IKKE en av dem, hehe) men fakta er at jeg i natt faktisk drømte at jeg var på besøk hos deg! :-) Du var minst like hyggelig og koselig in real life, som alle blogginnleggene du skriver. Men, og her kommer det et STOOORT MEEEN, - huset ditt, KAspara! O´gubban! Det så alt annet ut i "virkeligheten" enn det gjør her på bloggen din i alle fall! I beste fall kan det vel beskrives som en kombinasjon av ekstremt grå, spartansk og minimalistisk industristil i skjønn forening med inventaret på søndagsskolehytta jeg besøkte i min barndom. Virkelig IKKE bra altså... Heldigvis har jeg ikke vært sanndrømt før, og har vel aldri vært mer sikker på det etter denne drømmen heller akkurat, haha! God torsdag til deg. Her står det Oslo - og jentetur på kartet på meg i morgen og lørdag. En skikkelig etterlengtet og liten husmorferie. Planlegger å slenge fra den ene kafeen til den andre, avbrutt av et lite besøk til Hay i Hegdehaugsveien, kanskje. Klem til deg! :-)

  SvarSlett