torsdag 13. juni 2013

Små gleder fra hagenHer plukkes det daglig inn små gleder fra hagen i form av rhodedendron i vaser og krukker. Skårne butikkblomster er ikke i mine tanker, og jeg fryder meg over de vakre fargeplettene plassert i gamle brune melkeflasker på alle bord.
Titt i den lille skålen; der ligger husets eneste søtsaker som er  polkagriser fra Søstrene Grene handlet for leeeenge siden. Jeg er ikke spesielt søtmoms av meg, men her om dagen raidet jeg huset på jakt etter noe søtt. Jeg flykter til dette hjørnet med skinn, puter og det lille bordet (har ikke fargekoden, mange har spurt. Jeg har blandet fargen selv av annen maling) når det er ting på tv`n i lillestua som  blir for sterkt for meg. Jeg klarer ikke se sterke bilder fra krigsområder, dyr som blir dårlig behandlet  osv. Jeg lytter med stive ører men bildene vil jeg helst ikke ha på netthinnen min.

To innlegg på en dag!! Vel, det skjer ikke så ofte, men ingen regel uten unntak som kjent.

GLAD DAG TIL DEG!13 kommentarer:

 1. Så lekre og fargerike bilder du byr på Kaspara!! Blir alltid så glad av å titte innom hos deg. :) ha en super fin torsdag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hjemmet ditt er helt herlig :) Kjekt når man kan ta med blomster inn - helt gratis :)

  Ha en super kveld. Klem fra Lite hi.

  SvarSlett
 3. Å- så lekkert det lille bordet ditt var! Flotte bilder :-)

  SvarSlett
 4. Det er så herlig å kunne ta inn blomster fra Hagen og andre plasser uten å måtte kjøpe,heilt ypperlig og så gratis og masse varianter:)
  Nyt kvelden!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Herlige farger som vanlig og bordet var bare så nydelig...skikkelig delikate bilder. Og glassballongen med kun en grein.. fint!

  SvarSlett
 6. Hei Kaspara. En fryd for øyet,herlig!
  Jeg blir alltid glad av å titte innom hos deg.
  Ha en fin helg:)
  Klem fra mammatamo

  SvarSlett
 7. To innlegg??? På en dag!!?
  Nei nå altså!
  Fysjom!
  Hehe.
  Iler gladelig innom her flere ganger daglig for inspirasjon jeg *smileridenmanglendebarten*

  Jeg er enig med deg når det gjelder å stikke av fra diverse programmer, spesielt krigsprogram er hardt å svelge for meg... Og barn og dyr som lider... Derfor skal jeg få gjort ferdig kjellerstua til høsten. Lage den til min oase hvor jeg kan trekke meg unna og nyte litt roligere liv. Der har jeg allerede hobbykroken min under trappa, så jeg skal flytte. Flytte ned for meg selv. Og når dreneringen er ferdig vil jeg t.o.m. ha fjordutsikt fra kjelleren :)

  Ha en videre deilig dag og helg!
  Klemmer :)

  SvarSlett
 8. Love the colors in your home, so joyful :)

  SvarSlett
 9. Jeg har også en skål med polkagriser som har stått en evighet. Tar en innimellom når søtsuget er som verst, men det minker sakte.

  Ha en finfin helg til deg og dine :-)

  -Lottemora-

  SvarSlett
 10. Du er så utruleg flink til å kombinere gammalt og nytt, gjere alt personleg og til din egen stil. Egentlig berre veldig flink ;-) Nyter bileta dine. Ønskjer deg ei vidare god helg.

  SvarSlett
 11. Hei,
  Fargen på det lille bordet er nydelig. Hva heter fargen og hvor er malingen kjøpt?

  Hilsen Cat.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Cat.
   Jeg har blandet til fargen selv og har derfor dessverre ingen kode på fargen på det lille bordet.
   Ha en fin kveld!
   Kaspara

   Slett
 12. Så fine bilder. Så herlig å se ett så personlig hjem!! *inspirert*

  SvarSlett