mandag 3. juni 2013

To supre dager på Bloggbliss i København


Da er min gode venninne Marianne  med bloggen Stilleben og jeg kommet hjem fra to herlige dager i København som var proppfulle av opplevelser, strålende solskinn, verdens koseligste, fine interiørbloggere, spennende foredrag, fristende butikker og kafeer, tunge handlenett, såre tær, hes stemme etter mye prating og masse latter. Å være på tur med andre bloggere er bare SÅ hyggelig. Alle er blide, positive, inkluderende, og ute etter å ha det kjekt. Om du ble hjemme og synes det var en smule skummelt, MÅ du ikke la det stoppe deg ved neste blogg-kalas men bli med i det glade selskap!
Marianne og jeg kom med fly tidlig lørdagsmorgen og skulle rekke sprudlende champagne i glassene kl. 9.00 på Nib-jentenes rom før dagens handletur. Vi har ikke for vane å starte dagen med champagne, så det ville vi definitivt ikke gå glipp av... hvilket vi gjorde...
Vi simpelthen pratet oss bort på togreisen fra flyplassen ... og vips hadde vi reist tre stasjoner for langt!  Helt naturlig for oss som har mange år med formidlingsyrker til sammen og liker å bruke snakketøyet flittig.
Vi rakk så vidt å komme til hotellet og få satt fra oss koffertene før det var klart for byrunde og interiørbutikker. Det ville være rimelig villt å gå 35 mennesker på shopping sammen og synkronhandle, så vi delte oss opp i grupper.
Dette var en fin butikk ikke så langt fra hotellt vårt Stay. Butikken her "Interør & design" og solgte nye og gamle ting i skjønn forening. Jeg skulle gjerne hatt med den store N i vinduet,, såååå nydelig farge. De hadde også et lite veggskap slik jeg jakter på der, men jeg kunne ikke bære på det rundt i byen og butikken var stengt da vi var på hjemtur.
Det var haugevis av lamper i butikken; nye og gamle.
Det er bare å bekrefte at Marianne og jeg aldri fant denne fantastiske  butikken da vi tok en alene-runde vi to. Jeg så for meg at jeg skulle handle noen fine postere her, men akk...(Rykter om en hel etasje med postere)
Jeg elsker grafitti, elsker grafitti og den  store C!!!!
Den hadde vært SÅ hjertelig velkommen i Kaspara-huset.Jeg er veldig fascinert av den industrielle stilen. Denne butikken hadde de fineste ting. Jeg kunne handlet alt!
Husk "No.40"!
Sjekk hotellrommet vårt!!!! Vi hadde tre verandaer (og jeg elsker luft!) Det var helt nydelig å gå barbeint rundt på de hvite gulvene, koke kaffe og ha med ut på verandaen hvor vi kunne se vannet. Jeg nøt synet av Lille My-lamper, Hay-puter og det flotte grå Dot-Haypleddet som lå på sengen.Leilighets-hotellet Stay som ligger på Islands brygge (et rolig område bittelitt utenfor byen men med gangavstand)  var bare helt supert!
Min eldste sønn på snart tolv år hadde ELSKET dette rommet. Han har proklamert at han skal ha ny design i fargene sort, hvitt og grått når han flytter hjemmefra.


Etter flotte, spennende og inspirerende foredrag av dyktige folk i interiørbransjen ( jeg LIKER at det hele tiden påpekes fra det hold at ; alt er lov, at det er fint å leke og oppfordringen om å skape sin egen stil og ikke bare kopiere)  var det duket for god mat og vin og masse masse skravling med gamle kjente og nye fine fjes.
Marthe med bloggen Marsipan og Smilefjes holdt en morsom tale om blogging og May Helen (Kronprinsessene) og Hilde (Hildemorsnorre) underholdt oss kostelig  utkledd i laaaaange parykker.Ikke snakk om å være selvhøytidelig her.
På det ene bildet ser du at jeg har tatt en prat med Tone (Designhund) som jeg kjenner fra før og Ann Margritt som jeg aldri hadde hilst på før. Marianne prater med Live (Lidyll) som vi blant annet  delte bord med under spisingen.Veldig koselig!

Tror Marianne og jeg var nede i frokostsalen før alle de andre. Bragd!
Jeg er ikke så avhengig av mye søvn og her ble det sannelig firetimers søvn to netter på rad ( Vi dro så tidlig på flyet dagen før) Med tre verandaer og utsikt til vannet hadde jeg ikke tid til å sove så mye.  Jeg satt alene på verandaen med kaffekopp i handa og tittet på vannet og filosoferte... deler av natten og fra klokken seks om morgenen. Herlig!
Ved frokostbordet dukket disse opp etter hvert. Fra venste Stine (Interør by Stine Helgesen), Linn
(Home by Linn)  Tone (Designhund), Cathrine (Trettien) og May Helen (Kronprinsessene)
Herlige May Helen som er fotballgæren og jeg hadde en avtale under helgen. Ble det for mye dill, dall og stæsj skulle vi finne oss en fredelig krok og ta en real fotballprat.Flyet vårt gikk ikke før 22.50, så vi hadde all verdens tid søndagen. Vi tilbrakte dagen sammen med Marthe, nr. to fra venstre  (marspian og smilefjes) , Henriette (Designlykke) og Stine (Stines hjem) og Linda
 (Mella og malla ) som ikke er med på dette bildet. Utrolig koselige jenter alle sammen!Hjemmefra hadde jeg sjekket Markedskalenderen.dk for å finne ut om det var noen loppemarkeder i København denne søndagen og JA... det var. Vi var på dette lille markedet i en koselig bygårds-bakhage.
Ikke så mange ting.. men noen små skatter fikk noen med hjem. Marianne handlet den rå hagestolen på bildet. Jeg handlet en gammel medisinflaske. Fire i samlingen min nå; hurra!
Marthe fant en genser hun KANSKJE skal sy pute av. Vi venter spent, Marthe!
Vi pratet masse med supersøte og koselige Linda med bloggen Mella og Malla. SÅ hyggelig å bli kjent med deg, Linda!
Hvorfor handlet jeg egentlig ikke bartekopp? De er jo såååå kule! De var å få kjøpt på Urban Outfitters.
Mange butikker var oppe søndag. Første søndag i måneden er visst alle store handlesentere osv. oppe i Køben. Mellom all butikk-flying må det litt mat og god kaffe til og hviling av trette ben.
Fra venste; Stine, Marthe, Marianne og Linda.
På bildet øverst til venstre har Marianne funnet tonen med Inger Lise (Maratonjenta)

Trivelig å møte på blogghelgens to mannlige innslag Kristian og Lars  i butikken Plint. De hyggelige gutta er selveste keiserne i bloggverden. De har den velskrevne og fine bloggen Keiserens nye trær.

Jeg måtte handle det fine Fill me up-nettet fra House Doctor og ha det som håndbagasje på flyet med den litt mindre vesken jeg hadde med som en del av nettets innhold.
Mye fristende i butikkene og masser av fine gaver i form av "goodiebags".

Det kjennes forøvrig helt naturlig ut for en interiørblogger og stoppe opp å ta et bilde av et korallfarget teppe som får luftet seg i et vindu.....

Tusen takk dyktige, flinke NIB-jenter som arrangerte denne supre turen. Det var et vellykket arrangement fra ende til annen. Hvor var dere da jeg hoppet rundt med kamera...
Tusen takk for fin helg til alle sammen som var med!!!!


FIN DAG TIL DEG SOM TITTER INNOM!

27 kommentarer:

 1. Ser ut dom en flott og begivenhetsrik tur:). Takk for titten!

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere hadde en NydeligFlott tur!
  Det er så gøy å se bilder av dere,
  og sette ansikt på hvem som står bak de forskjellige bloggene!
  Herlig:-)

  SvarSlett
 3. Hvor kan man kjøpe barte-koppen? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan
   På Urban Outfitters.
   Ha en fin dag!
   Hilsen Kaspara

   Slett
 4. Åh, det ser ut som en herlig tur! Skulle begynt med interiørblogging ene og alene for å være med på bloggtreff :p :) Men inntil videre regner jeg med jeg får mange fine rapporter fra helgen fra alle de flotte deltagerne :)

  Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 5. Ååå, det høres ut som dere har hatt det helt fantastisk!
  Får satse på at det klaffer for meg neste gang :)

  SvarSlett
 6. Så moro, så moro! Kjekt at du delte så mange fine bilder og kom både med butikktips og beskrivelse av turen, da føles det bittelitt som om jeg var med ;-)

  SvarSlett
 7. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, magisk;))

  SvarSlett
 8. Hva kommer nå.... LEKESTUE!

  SvarSlett
 9. Det høres ut som dere har hatt det helt fantastisk:))) Neste år blir jeg med:)
  Klem fra mammatamo

  SvarSlett
 10. Takk for en finfin tur!!! Veldig koselig å endelig få snakke litt mer med deg :)

  Klemmer

  SvarSlett
 11. Høres ut som ei perfekt helg, blir nesten litt misunneleg:-) takk for at du deler! Klem

  SvarSlett
 12. Flotte bilder! Takk for et supert opphold med fine jenter! Veldig hyggelig å se deg igjen :)
  Klem

  SvarSlett
 13. Så fint dere hadde det! Skulle gjerne vært der... :)

  SvarSlett
 14. Så ut som dere hadde en herlig tur.
  Klem

  SvarSlett
 15. God morgen - så herlig lesing og herlige bilder - dere må jo bare ha hatt det helt fantastisk:):)
  Supert også med så mange Københavntips - dem skal jeg ta vare på til senere i sommer! Y er faktisk i København i dag, men det er en opp-og-ned-på-dagen-tur i jobbsammenheng, så det er nok ikke mye han får sett - men en sen dansk silde-frokost på et litt brunt sted - dét skal han nok få til;)

  Ha en fin og solfylt tirsdag - klem fra Bente!

  SvarSlett
 16. Så koselig innlegg! Hva heter hotellet dere bodde på? Det må besøkes neste hang i Køben.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan anonym
   Tusen takk for hilsen!
   Hotellet heter Stay og ligger på Islands brygge i Køben.
   Ha en fin dag!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 17. Åååå som jeg angret hele helgen på at jeg ikke turde melde meg på!!!
  Hadde vært helt smashing ut fra bildene her i alle fall!
  Og bartekopp MÅ jeg ha meg! Sånn er det med den saken ;)

  Ha en videre deilig uke!
  Sommerklemmer :)

  SvarSlett
 18. Så utrolig koselig å hilse på deg. Du er en fantastisk sprudlende dame som man blir glad av å ha i nærheten :-) Vi fikk ikke snakket så mye denne gangen, men det kommer flere anledninger. Mange fine prosjekter på bloggen din som inspirerer og som jeg skal prøve meg på sammen med datteren min :-)

  SvarSlett
 19. Hei kjære reisefølge! Tusen takk for herlig Københavntur! Jeg storkoste meg! Fine bilder du har lagt ut! Jeg lengter tilbake til muntert selskap med blide jenter, shopping, herlige butikker og strålende sol! Hverdagen kom så vanvittig brått på for meg - og nå i lunchen måtte jeg ta en liten pause for å se på innlegg fra bloggbliss!
  Og stolen jeg kjøpte - ja, du kan jo bare forstille deg hva DIB mente om den!!!! Jeg har ikke rukket å trekke den om, men det kommer - også et innlegg fra turen. Men nå må jeg hive meg rundt - vi har utstillingsåpning til helgen og jeg må nå hjelpe til. Vi skrives/snakkes/sees kjære du. Klem fra M

  SvarSlett
 20. Åh, et innlegg til å bli GLAD av- akkurat sånn som deg!! Tusen takk for helga, det var helt fantastisk moro. Det begynner endelig å synke litt inn og gå opp for meg hvor heldig jeg er som får omgi meg med så mange flotte mennesker. Ser ut som du og Marianne var innom flere butikker enn oss på lørdag, kjenner det kribler bare av å se mange av disse bildene. Skatter, som får et besøk ved neste anledning.

  Her har jeg hengt opp alle de flotte Kasparatingene jeg fikk- og jeg tuller ikke, det var det fineste jeg fikk med meg hjem. Jeg elsker det du lager, punktum!

  Ha en nydelig dag, her har jeg prøvd å sove litt etter at Anna var tullefrøken store deler av natta. Noen har savnet mammaen sin;-)

  Gode klemmer til deg

  SvarSlett
 21. Det har vært så utrolig kjekt å snakke meg deg! Merker at jeg leser innleggene dine på en litt annen måte nå som jeg kjenner mer til hvilken entusiasme som ligger bak teksten. Tusen takk for fine og morsomme historier! Håper vi treffes igjen :) Stor klem!!

  SvarSlett
 22. That sure sounds fun! Love the photos and experiences in here. Got my eye on your next posts.

  SvarSlett
 23. Uten tvil en gøy og vellykka tur! Heldige dere! Lett å få lyst på noe lignende!
  Riktig fine junidager til deg!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 24. Ser bare fantastisk ut!
  Hadde utrolig lyst til å være med..
  neste gang!
  klem hx

  SvarSlett
 25. Tally ho, Kaspara! Tusen takk for fyldig og herlig skildringer fra bloggturen deres til København. Ser ut som det ble en minneverdig tur, med kreativ shopping, inspirasjon, loppemarked(!), sprüdelvann, skravling og gamle og nye bekjentskap. Blir så glad av måten du skriver på. Så personlig, humoristisk og lekent. Skulle virkelig ønske at jeg hadde dratt når jeg leser dette, men, men.... neste gang - NESTE GANG! Har faktisk en søster som bor i tykkeste sentrum av København, så er der rett som det er, - men det er jo noe annet å dra med en helfrelst gjeng av glade og inspirerende medbloggere (gubban, - har nesten ikke vent meg til navnet BLOGGER ennå, - hvor lang tid tar det egentlig? Hehe...). Veldig hyggelig at du la ut så mange koselige bilder av ansiktene bak bloggene forresten. Er jo ikke så ofte vi ser hverandre på den måten, - in real person mener jeg, plutselig blir det hele mer personlig og virkelig at det faktisk er ganske så vanlige folk bak alle de fantastiske, inspirerende og engasjerende bloggene der ute. God onsdagskveld til deg! Klem fra Beate

  SvarSlett