tirsdag 31. desember 2013

Godt nytt år!Så var vi jammen meg kommet til årets siste dag. Om noen timer kan vi skrive 2014 og gå inn i et nytt år fylt med uskrevne blader. Jeg har en forkjærlighet for å slike nye starter; det er noe herlig befriende ved det synes jeg. Dessuten får jeg nesten alltid  vår-feeling når vi har gått inn i januar. Det går mot årstidene jeg liker aller best; nemlig vår og sommer!
Med asfalt og ikke spor av snø på bakken, skal du nok se at det ikke er lenge før jeg bærer med meg kaffekoppen ut i hagen en dag sola stråler.
I Kasparahuset dufter det kalkun, og Gutta Boys gir uttrykk for at de gleder seg til middagen.
Vi har to sett ulike nyttårsaftener hos oss.Det har vi hatt siden mamma ble enke.  Annet hvert år ber vi mamma og søsteren min om det passer for henne, opp til oss på nyttårsaften. På menyen står alltid ; kalkun.
De andre nyttårsaftenen feirer vi sammen med tre andre vennepar og deres barn/ungdommer.På menyen står; alltid kalkun. Nyttårsaften er den dagen i året vi spiser kalkun, og kanskje er det den eneste dagen i året vi gjør det også. Nettopp derfor er det litt ekstra stas med en slik stor fugl i ovnen.
Dersom du tror det kommer bilder av lekkert nyttårsdekket bord nå, tar du dessverre feil. Jeg er så imponert over all fantastisk borddekking på blogger og instagram, men jeg har nok ikke sort belte i borddekking.
Der er jeg ganske enkel av meg. Men med granbar fra hagen og kongler fra naboens hage (funnet på gaten vel og merke) levende lys og de skjønne arveasjettene i mintgrønn, fløtefarge og gull blir det nok bra.
Jeg har faktisk ikke dekket bordet enda, men jeg skal gjøre det nå. Om en time ringer søte gamle mamma og søsteren min på døren, og da er det hyggelig om det står klart.

SÅ ØNSKER JEG ALLE SOM TITTER INNOM EN GOD NYTTÅRSAFTEN SAMT ET HERLIG; BOBLENDE 2014!12 kommentarer:

 1. Ønsker deg et riktig godt nytt år:)
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Happy New year!

  You posted some beautiful pictures there!

  X Colinda

  SvarSlett
 3. Godt nyttår til deg!!

  Gleder meg til å følge med på bloggen din i 2014!

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Önskar dig ett härligt nytt år!
  Må så gott!
  Kram Evelina

  SvarSlett
 5. Godt nytår og tak for din hilsen : ) Må jeg ikke forære dig en fugl? : )

  SvarSlett
 6. Godt nytt år - gleder meg til fortsettelsen i 2014 :)

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder og jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 8. Herlige bilder - som alltid!
  Godt nytt år til deg også :)
  Klem Jane

  SvarSlett
 9. Godt nyttår!! Jeg synes borddekkingen din høres veldig fint ut, ser det for meg i hodet :)

  SvarSlett
 10. Godt nytt år fine du :) Her står juletreet fortsatt godt plantet i stua og det ble ikke dekket noe bord på nyttårsaften. Vi spiste kalkun foran TVen med et glass sjampis ved siden av. En rolig og avslappet start på det nye året, måtte resten bli like bra!

  Finfin lørdagskveld til deg
  //Signe

  SvarSlett
 11. Godt nytt år, og takk for inspirerende blogg. Her er det alltid koselig å se innom, og masse inspirasjon :)

  SvarSlett
 12. Åh, bildene dine er så vakre og inspirerende! :) Tusen takk for at du blogger - jeg gleder meg stort til å følge bloggen din i 2014 også :) Godt nyttår, kjære "Kasparas regnbue".

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett