mandag 16. desember 2013

Rolig julepalett enda......Når julen nærmer seg hender det at ting skifter plass i Kasparahuset, (skoleplansjen på bildet hospiterer på ny vegg)  og kanskje må noe til og med hvile på loftet under høytiden. Skal julepynt fram, må litt annet bort føler jeg, ellers blir det litt vel overlesset.
Hver jul i de siste årene har jeg blitt dratt mot naturmaterialer, horn og skinn.
Derfor passer adventsstaken fra Ferm Living inn og de fine tre-trærne handlet på Bohus. Boktrærne jeg selv har laget sklir også godt inn og likeledes  kongler funnet på gata fra naboens hage.
Mens adventstiden ofte er fargemessig litt rolig her... blir det gjerne mer farge jo nærmere vi skrider julen.
Når juletreet kommer opp blir det straks litt mer farge og kulør   i stua med masser av gamle julekuler i ulik fargeprakt, og helt helt på slutten titter noen få nisser fram også i stuene.
 På peishylla i lillestua, står det en hel nissedelegasjon alt forresten. Det er de herlige og sjarmerende nissene ungene mine har laget Når vi sitter og spiser kveldsmat og ser på tv i lillestua,   har vi galleriplass til nissebataljonen.

Neste innlegg tror jeg at jeg skal vie kjellerstua... Jippi, den er ferdig oppusset men temmelig tom enda.


FIN MANDAG TIL DEG!


9 kommentarer:

 1. Åh, så flott du har pyntet til jul! :) Koselig å ta frem ting barna har laget også - har fremme dorullnisser vi også. Blir ikke skikkelig julestemning uten disse ;) hihi

  Smil og klem fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Fantastisk fint hos deg!! :-)

  SvarSlett
 3. NYDELIG! Kjempefint du har det hos deg :) Jeg likte veldig godt trærne dine sammen med barkstjernene og lyset. Jeg blir helt facinert over at det går an å ha det så stilrent og fint hjemme! Håer vi får se juletre og nisser etterhvert, det hadde vært gøy!

  SvarSlett
 4. Hei sveis;) Så nydelig med avdempet julestemning, kjenner jeg nesten er litt lei jeg, blir jo så mye farger og inntrykk overalt i butikker og blader...selv om jeg egentlig aldri må si at jeg er lei av blader, men når julebladene kommer i oktober...nei, neste år skal jeg ikke kjøpe juleblader før i desember...selv om jeg sikkert ikke klarer det...hehe. Så fiiint det kommer til å bli i kjellerstua di da, tenker nok du klør i fingrene etter å komme i gang på "ekte", sofaen var knallfin. Nei, nå må jeg se å vaske opp litt, kjøkkenet ser ut som om det har falt ned en bombe...3 slag kaker på en dag er ikke så lurt;)) Ha en fin uke videre, klem Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ninamor
   Skal huske på at du ikke skal kjøpe juleblader før i desember neste år, he,he. Krever streng selvdisiplin når lekre glansede forsider lokker!!!
   Ja, vi gleder oss til å få litt mer inn i kjellerstua. Sofaen vil ta mye plass, den blir 4 meter lang. Vi kommer til å flyte rundt i den, så stor og så dyp. Trenger et skap i rommet og akkurat det kunne jeg tenkt meg var gammelt og malt i en gråtone, tror jeg.
   Så flink kakebakerske du er! Jeg er jo ikke noe kakemenneske, ikke far i huset eller gutta heller, men noe må vi jo ha i boksene. Disse sviskekonfektene jeg lagde er jeg imidlertid helt vill etter og boksen hadde trengt hengelås!
   Fin tirsdag til deg og dine, Nina!
   Klemmer fra Kaspara

   Slett
 5. Like fint hos deg sommer som vinter! Liker din pastell-jul og alt det flotte du klipper og bretter. Ønsker deg og dine en fortsatt fin advent med mange koselige stunder sammen! Hilsen fra Alexandra

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Alexandra
   Tusen takk for hilsen og fine ord! Blir ekstra varm i hjertet når en anonym leser gir et pip!
   Klippe og brette er sååå morsomt og kjekt å gjøre nede i stua foran tv`n sammen med resten av familien for eksempel.
   Fine førjulsdager til deg og dine og en glad jul!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 6. Så flotte bilder av hjemmet deres Kaspara!! :) Og all pynten din på bordet var supertlekkert! :) Gleder meg til å se kjellerstua! ;)
  Fin dag til deg!
  klem

  SvarSlett
 7. wishing you a wonderful Christmas time

  SvarSlett