lørdag 12. april 2014

God helg
Bare en liten tur innom, før jeg menger meg med gutta mine i kjellerstua.
I dag har jeg svingt malekosten på en vegg og hei og hoi; jeg er så spent på hvordan det ferdige resultatet blir. Som alltid styler jeg mens jeg maler... så snart veggen er litt tørr, kommer det noe halvveis opp, slik at jeg kan få et inntrykk av hvordan det vil bli.
Kan vel si så mye at som at jeg har tatt farvel med en viss retro-vegg i huset. Kjente at denne veggen hadde hatt sin tid her og gjort oss glade og ønsket gjester velkommen... men nå gikk jeg bare og skulte på den....
Bilder kommer etter hvert!

HERLIG LØRDAG!

6 kommentarer:

 1. Oi, oi, oi, Kaspara! Det aner meg hvilet prosjekt du nå hodestups har kastet deg ut i. Jommen godt jeg kom i tide og fikk foreviget den vakre retroveggen før malekosten gjorde sitt inntog, hehe! Far i huset løper etter med terpentinkluten, pussepapir og hodepinetabletter nå da, formoder jeg? Hehe....!

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Fine helgebilder fra deg. Så spennende med nymalt vegg. Har også en vegg som skulle vært malt. Malingen er kjøpt inn, men orken til å gjøre det er ikke helt på plass... Likte veldig godt nyputa og printet. Passet fint inn hos deg.
  God søndag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Spennende! Jeg har en vegg her hjemme jeg ikke blir helt venn med. Vi malte den i kalkmaling i forrige uke, men tror ikke det passer helt for oss, så det blir nok en ny farge om ikke så lenge. Tusen takk for hyggelig kommentar på bidraget mitt i NIB-utfordringa! Det er kanskje høytideligheten som blir litt for mye for meg med mange bilder, og jeg ville nok hatt et uformelt bryllupsbilde om vi skulle gifta oss. Samtidig så er jo det en høytidsdag og sånn sett så passer det jo med litt pomp og prakt, du får leite bildet fram og se om du får det til. Det går nok an å få laget en svart/hvit-kopi. Eller så kan det jo hjelpe bare å ta det ut av ramma også! God søndag! Lina

  SvarSlett
 4. Så spennende! Gleder meg til å se mer. Går og skuler på en vegg her jeg også, blir glad for litt inspirasjon :-) Håper du har en deilig påskeferie!!

  SvarSlett
 5. Så spennende og kjekt med maleprosjekter på gang :) Jeg gleder meg også til å se resultatet :) Herlige bilder ovenfor her, nydelige fargekombinasjoner.

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 6. Spennende! Og nå lurer jeg på om du har fargekoder på krakken og det lille bordet, ja om du vil dele de da...?
  Nydelige farger! God søndagskveld!

  SvarSlett