søndag 6. april 2014

Spennende lunsjgjest: Dynamisk salong

I løpet av årene jeg har blogget har jeg truffet mange spennende, kreative og vanvittig koselige medbloggere enten på større bloggtreff eller simpelthen som på tirsdag; en liten lunsj for to.
Noen medbloggere får en under tiden mer kontakt med enn andre, og er ikke den geografiske avstanden så stor, kan det være utrolig morsomt og treffes "live".
På tirsdag hadde jeg besøk her hjemme av Beate, bloggeren bak den fine og inspirerende bloggen  Dynamisk Salong.  Jeg får alltid litt hjertebank når jeg ser Beates lekre stue med kombinasjon gjenbruk og nytt. (Bildet under)

Søte og gravide Beate kom inn døra med et stort smil om munnen og var lett å like. Det ble ikke de lange pinlige ordløse pausene og desperat leting etter temaer å snakke om kan man si.
"Jeg håper ikke jeg snakket hull i hodet på henne..." sa jeg ettertenksomt til far i huset,  mens vi  gumlet på rester fra dagens lunsj. "Om DU undrer det på DET,  kan jeg bare si en ting; det HAR du!" sa husbonden min med ettertrykk! og jeg vet han har rett.......
Jeg blir såååå opprømt og giret når jeg treffer nye mennesker, men Beate..... jeg kan være en roligere utgave av meg selv, he,he.
Etter timer med mat og prat  måtte Beate sette kursen for Telemark igjen. Håper du ikke fikk knakende hodepine og varig men`, kjære bloggsøster!
Tusen takk for besøket
                                      TIL DERE ANDRE: KOSELIG SØNDAGSKVELD!7 kommentarer:

 1. Hihi...koselige deg og dere...fine damer asså;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Nina
   Tusen takk for det! Skulle jo vært der du også, men det hadde kanskje blitt vel gresk for meg når to terapeuter kom i tale. Glad dag! Sender deg en mail i løpet av onsdag.
   Klem fra Kaspara

   Slett
 2. Næmen, åhh, - for en koselig hilse da, Kaspara! :-) :-) Så glad jeg blir av det du skriver. Jeg koset meg sånn på besøk og gleder meg allerede til neste gang vi treffes. Så herlig det er å stifte nye bekjentskap med likesinnede. Du er særskilt! God søndagdkveld til deg.

  SvarSlett
 3. Så koselig:-) Spennende og gøy å treffe andre bloggere!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hihi! Det var morsomt å lese! Han ha rgod humor, husbonden din :)))
  Storklem fra PillePalle

  SvarSlett
 5. Så hyggelig med slikt besøk og ikke minst nye vennskap. :) Mange jeg kunne tenkt meg å møte som jeg har blitt "kjent" med her i bloggverden, som du, kanskje en dag vi er så heldige. :)
  Ønsker deg en fin onsdag!
  klem

  SvarSlett
 6. Hei, jeg har nettopp lest bloggen din, jeg likte .... Jeg ombord allerede utdelt et nettsted som dette http://deco-bapteme.blogspot.com

  SvarSlett