onsdag 9. januar 2013

Den tøffe, sølvfargede viften....
     

         Den sølvfargede gamle viften fra den superfine nettbutikken www.inmyhouse.se er kommet i hus og funnet seg vel til rette. Jeg synes den er en sjarmerende gammel sak og angrer ikke et sekund på at jeg hjalp den med å skifte statsborgerskap.
Gutta Boys synes moren er temmelig smågal som gleder seg over en gammel defekt vifte! Er det mulig, liksom???
Ellers flytter ting rundt for tiden. Etter julepynten har tatt bolig på loftet,  det hvite skapet er blitt mørkegrått  og noen nye ting er kommet innenfor husets fire vegger må ting prøves ut her og der.
Skoleplansjene er ofte på vandring. Det tøffe nesehornet barsker seg nå  på det isblå skapet og sebraen har funnet tapet-kompiser og syringfarget kommode.
Forandringer fryder!

Jeg tror jeg alltid forandrer mest rundt på nyåret etter huset igjen er blitt luftig og tomt for julepynt.
Gjør du også det?

HA EN SPENNENDE DAG!


10 kommentarer:

 1. Hei på deg, her ligger jeg på soffaen og er influensasyk...det har jeg ikke vært siden jentene var små og det var akkurat like ille som jeg husket...ikke gøy å være svinesyk. Da er det godt å ha bloggen og pinterest på Macèn i fanget. Du tar så fine bilder om dagen og styler det så fint, må si det hele tiden jeg...hi,hi...men det får du tåle;)) Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Må virkelig si at jeg bare ELSKER den lampa!
  NydeligFlott farge på den!!!
  Vakre bilder av et vakkert hjem!
  Ha en NydeligFlott onsdag!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 3. hei kaspara!
  jeg gjør det jeg også, flytter rundt på ting, prøver ut nye muligheter (les:muligheter for 40 kvm. ;)) rydder, vasker, gir bort, kaster, drømmer om nytt skap på stua, osv osv... :-)
  den vifta er rett og slett vakker, jeg synes ikke du er det minste gal..
  jeg prøvde å skrive til deg tidligere idag også, men vet ikke om det gikk?
  uansett, så skulle jeg bare ønske deg en nydelig dag og si at jeg er helt enig i at kobber passer perfekt hjemme hos din fragepalett, og at det nymalte grå skapet er elsk.
  du er så flink du.
  klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Åh, det er så fint hos deg! Digger den grøne lampa og vifta! Stiiiilig!!
  Sjølv om du har ein anna stil enn meg synest eg det er knallfint hos deg!
  Eg må også alltid forandre på noko etter at jula er pakka vekk. Ikkje alltid så mykje som skal til - i år er det ein stol som ikkje har komt tilbake på plass(måtte flytte den for å få plass til juletreet) og det vart såååå luftig og fint! Elles er det eit par lampar som er flytta rundt på.
  Superfin onsdagskveld til deg:)
  Klem frå Alva

  SvarSlett
 5. Hei!

  Så stilig da!!! Ja, de får vel bare synes du er sprø! ;)
  Her er det mest rydding det går i og uten de store endringene. Men det er nå kjekt å flytte litt rundt på det man har da!
  Du må ha en fin onsdagskveld!

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Ja, det der med at flytte om i januar kender jeg rigtig godt. Dejlige billedet. Jeg er vild md din stil :-)
  Mvh. Kate

  SvarSlett
 7. Herlige fargesammensetninger.
  Fin-fin blogg du har.
  Klem,Anette

  SvarSlett
 8. Hei Kaspara! Så urolig fine bilder. Helt nydelig. Viften er også sjarmerende! Heldige eier. Nå har jeg stemt på deg. Det blir så spennende! Takk for at du sørger for litt spenning i hverdagen! He he. På meg er det bare jobb for tiden og dessverre få timer til renovering og forandring og det gjør meg litt frust, for jeg er full av pågangsmot når det gjelder nettopp forandring - som alltid fryder! Ha en fin dag. Klem fra M

  SvarSlett
 9. Bildene dine, stilen din og farge- og mønsterkomboene dine er bare helt fantastiske. Og den mintgrønne lampa di kunne jeg nesten dødd for ;-)

  Alt det beste til deg i det nye året, Kaspara. Måtte du fortsette å inspirere masse dette året også :-)

  God helg,
  klem fra Trude

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Trude
   Tusen takk for søte ord og hilsen! Det inspirerer! Den mintgrønne lampa fant jeg i et sporadisk åpent bruktutsalg i Tønsberg og betalte 50 kr. Var jo litt i himmelen da, kan man si. Det er utrolig gøy å gå på skattejakt!
   Ønsker deg og dine et spennende, opplevelsesrikt og herlig nytt år, Trude!
   Klemmer fra Kaspara

   Slett