onsdag 30. januar 2013

Nude og gråttInteriør og klær henger visst sammen for meg. Kanskje ikke så overraskende fargevalg på skjerfet som henger der over stolen. Hadde du tatt en titt inn i klesskapet mitt, tror jeg du hadde trukket på smilebåndet og nikket bekreftende.
Bente med bloggen Hjemmescenen som sender meg den nydeligste indiske kaffe med jevne mellomrom, hekler ofte søte lapper som hun binder til den velduftende kaffen. Man kan vel si at hun har valgt farger med omhu..

Jeg løper i bursdager for tiden, og snart skal jeg gjøre meg klar til min onkels 85-årsdag. Han er uforskammet sprek og flott og trener hver dag. Ingen problem for han å pynte litt på alderen om han føler trang for det. Gutta Boys synes det er litt spennende med denne onkelen som er min pappas lillebror. De fikk jo aldri treffe den fargerike faren min, så dette blir liksom det nærmeste de kommer bestefaren de aldri fikk møte.

FIN ONSDAG TIL DEG!

3 kommentarer:

 1. Ingen tvil om hvilke farger du liker nei. He he, du har et klart signal og et klart uttrykk på bloggen din om hvilke farger du liker. Nude og korall er jeg nyskjerrig på, men bruker dem ikke mye hjemme hos meg, forløpig iallefall. Grått er jo alltid en sikker vinner. Ha en fortryllende onsdagskveld, hjemme eller i bursdag. :-)

  SvarSlett
 2. Vilken härlig färgkombination!

  SvarSlett
 3. Det er så mange flotte innlegg og bilder hos deg om dagen Kaspara! Herlig :)
  Jeg har aldri møtt min farfar, men vi har også en "gammelonkel" som igrunn fungerte som en bestefar da vi var små :)
  Håper dere har en flott kveld! Klem,R.

  SvarSlett