torsdag 24. januar 2013

Glad og boblende helg til deg!
Ukene farer av sted i 5.gir, og jammen meg er det alt fredag igjen. "Jeg synes ikke det er annet enn fredager jeg", sier mamma på nitti. Fint, tenker jeg, for da kjeder du deg ikke.
Her hos oss som hos mange andre er fredagen dagen med stor F. På hverdagene samt lørdager og søndager spiser vi felles frokost rundt langbordet med stearinlys og det hele, men fredags-frokostene er litt annerledes. Da dekker vi på i lillestua, spiser frokost henslengt i Ektorpen og har til og med på morgen-tv. Ellers er hverdagsmorgner her i huset tv-frie. Gutta vil helst se opptak av "Americas funniest home-videos" eller fotball-opptak disse tidlige fredagsstundene, mens far i huset og jeg vil helst se på nyhetssendinger. Det blir en kombinasjon som regel.
Det er fint med litt annerledes-frokost. Rekker jeg, lager jeg kanskje en omelett eller eggerøre også denne dagen til frokost. Kanskje vanker det kakao en ekstra kald dag.

Skulle du lure er forresten lyslenken handlet på Âhlens.Søstrene Grenes papirballer er rundt omkring i huset og skaper litt hverdagsfest. Det er tross alt hverdager det er flest av, så de får vi stelle godt med.

HÅPER DU FÅR EN HERLIG FREDAG!


22 kommentarer:

 1. Ja hverdagene er det flest av,Og du har vist oss en fin måte å feire hverdagene på. Kos deg også i helgen.
  Klem

  SvarSlett
 2. Thanks for sharing these useful information! I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  My name is Thanh Le, i am the owner of blog http://www.homedesignlove.com
  I'd be happy if you allow me to list your blog

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi Thanh Le
   Thank you so much for your sweet comment! Of Course you can list my blog.
   Have a nice day!
   Kaspara

   Slett
 3. Hihi herlig overskrift du har på innlegget ditt,er så enig at det går fort,vekene fyker avgårde og eg synest det er godt og eg:)
  Herlige bilder og dei papirballene er så fine,knallskjønne og så pynter dei opp og:)

  Ønsker deg ei kjempefine helg;)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Det er veldig koselig å spise frokost sammen. I helgene har det vært lettest å få til her de siste årene. På ukedagene har det vært middagen.
  Nå er begge barna fløyet ut av redet, og jeg må si jeg virkelig savner disse felles måltidene.

  Koselig å lese bloggen din - takker for inspirasjonen! Legger meg til som følger her, jeg..

  God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 5. Høres herlige ut de frokostene dere har:)Ja det er hverdager det er flest av og da er det viktigst å gjøre mest ut av de synes jeg:)
  fin helg til deg og dine...
  klemklem

  SvarSlett
 6. God fredagsmorgen - så utrolig koselig morgenstunder dere har - godt å ha tid til det! Og fredager skal det gjerne være litt annerledes - jeg skeier alltid ut ved å kjøpe med meg en stor kopp kaffe latte og en scones fra byens beste kaffebar.

  Herlig disse papirballene - har kjøpt en pakke i rød/rosa/hudfarget fra Anne - og nå farger de skikkelig opp i stuevinduet.

  Fin fredag og helg til dere - her skal vi spise sesongens siste (eller årets første - alt ettersom) lutefiskmiddag hos naboen - og så blir det en rolig helg ellers:)

  Klem !

  SvarSlett
 7. Så flott :)
  Ja dagene flyr.....

  Ha en flott helg og nyt livet!

  Klem :)

  SvarSlett
 8. Så flott :)

  Ja, tiden flyr....
  Ha en flott helg og nyt livet!

  Klem :)

  SvarSlett
 9. Sååå fine bilder<3 Hvitt & pasteller=nydelig!

  SvarSlett
 10. Så koselig med slike fredagsmorgener. Imponerende at dere rekker det synes jeg. Her er fredagene like travle som de andre dagene. Men når lørdag og søndag kommer, da er det roligere tempo, rundstykker og eggerøre. :)

  Ha en fin helg! Selv gleder jeg meg veldig til interiørdag sammen med Hviit i morgen. Første gangen jeg skal på en slik messe!

  SvarSlett
 11. Jeg har netop fundet din blog via http://karlssonskludeskab.blogspot.dk og jeg er breathless.. SÅ mange smukke sager på dit site.. Jeg er stor fan!! :D

  SvarSlett
 12. Så herlig med fellesfrokoster og ekstra koselig fredagsfrokost! Det er vi dårlige på her i heimen, vi spiser litt på skift i hverdagene men koser oss i helgene. Eldstejenten synes det er "så kjipt" å bli vekket til lørdagsfrokost når hun endelig kan sove lenge, men hun kommer nå alltid tuslende opp til oss andre likevel ;-)

  Når det gjelder lykkefølelsen; jeg drømmer heller ikke om fet lommebok og takterrasse i NY, hihi, akkurat nå drømmer jeg bare om litt varmere vær og ferdig nytt kjøkken, juhuuu!

  God helg!

  Ps: Kjenner jeg har veldig lyst til å se flere helhetsbilder fra huset deres, hva med å ta oss med på en rundtur?

  SvarSlett
 13. Å så herlig å spise frokost sammen hver dag! Det har vi kun tid til i helgene... Men da er det til gjengjeld veldig koselig :) Stilig lysrekke!

  Ønsker deg en strålende helg :)

  Klemmer fra Nina
  http://drommevillaen.blogg.no

  SvarSlett
 14. Jeg elsker bildene dine. Så friske og deilige :) Og den lille kaninen var helskjønn!

  Finfin helg ønsker jeg deg :)
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica
   Tusen takk for det, så flott å høre!
   Den lille søte kaninen er designet av Kaj Bojesen med den herlige apekatten.
   Glad helg til deg!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 15. For en koselig tradisjon med den fredagsfrokosten! Er så fan av å skape gode tradisjoner for gode relasjonelle møter. Dette var en ny vri som jeg ble veldig inspirert til å kopiere her hjemme også. Takk for din kreativitet, Kaspara, både for ånd, kropp og sjel! :-)

  SvarSlett
 16. Dina Vackra Inspirerande Bilder måste man ju bara kika in på.
  Ha En Skön Helg
  Kram/Ellinor

  SvarSlett
 17. Ja, sant det. Det er hverdagene vi har flest av, så da må vi verdsette dem:) Koselig!

  SvarSlett
 18. Deilige farger!
  Fredagsfrokost hørtes utrolig deilig ut, jeg ser dere for meg :)
  Vi spisser sjelden frokost sammen på hverdagene. Papsen drar på jobb før vi står opp, men jeg og guttene spiser sammen da. Så lenge jeg ikke har vært på nattevakt, da er minstemann gått med pappa til barnehagen, og eldstemann følges til skolen av meg. Men i helgene.. JA, da er det ikke snakk om å spise frokost hver for seg. Det er så deilig å stå opp, tenne stearinlys, lage noe som lukter litt ekstra godt.. ja.. som du nevner f.eks eggerøre eller kakao.. eller pannekaker.. da er det fest her hjemme ;-D
  Jeg må visst på søstrene grene og sjekke om papirballene er kommet inn igjen.
  Jeg aner ikke hvor jeg skal ha dem.. men jeg kjenner på følelsen av at å ha dem i hus er mer enn nok ;-D

  GOD HELG:)
  Stor klem fra Ida

  ps. jeg jobber ikke med Christine.. hihi.. vi er i samme bransje.. men jeg jobber med mammaen hennes ;-D

  SvarSlett
 19. God helg til deg, nyt frokosten;)) Klem

  SvarSlett
 20. Høres deilig ut med frokost-harmoni! Mine gutter er 9 mnd og 3 år, så her blir alle forsøk på rolige stunder oppstykket annethvert minutt, eller kanskje hvert minutt. Men dette innlegget fikk meg til å drømme fremover til en tid da man kanskje kan få drikke litt varm kaffe samtidig som barna er våkne :-D
  (Samtidig som jeg også gruer meg til småbarnsperioden er over)

  God helg fra Linnosaurus!

  SvarSlett