torsdag 17. januar 2013

Stig inn....Stig inn, ta et rundstykke og nyt min sjarmerende stige! Jeg er igjen "rampete" og prøver den slitte stigen som  holder hus i garasjen på nok et nytt sted. Kjenner jeg liker kombinasjonen av stige, vifte, skilt og grov hyssing samt en dæsj av yndlingsfargene.
Vel, dette blir nok bare et midlertidig stunt. For husfredens skyld må nok stigen slukøret finne vei til garasjen igjen. Kjekt at den sporadisk kan "skinne" litt for meg og bli beundret.

ØNSKER DEG EN STIGENDE MORSOM DAG FOR HVER TIME SOM GÅR!
12 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! De rundstykkene og marmeladen (eller er det honning?) så fantastisk nydelig ut!

  Ønsker deg en flott dag, Kaspara :) !

  SvarSlett
 2. heihei:) det rosa bordet ditt, hvor har du fått tak i det:)?
  //Karoline//

  SvarSlett
 3. Veldig fin kombinasjon! Inspirerende å se hvordan du mikser forskjellige stiler:-) Ha en fin dag videre!
  Beste hilsen fra Berit

  SvarSlett
 4. Såå Inspirerande Bilder..
  Kram/Ellinor

  SvarSlett
 5. Haha, morsom tekst, Kaspara! Ser for meg at mors definisjon av "interiørskatter" ikke alltid gir umiddelbart samme tolkning hos resten av de mannlige beboerne nei. Knis! Godt at du i alle fall tidvis kan riste litt i deres verdensbilde da om ikke annet! :-) Bon apetitt forresten! Klem fra Beate

  SvarSlett
 6. Stigen var jo kjempekul der, men forstår at det vi ser på som skatter har de andre i familien helt andre tanker om. ;) hehe!
  Fin torsdag til deg Kaspara!
  Klem

  SvarSlett
 7. Hi! I have exactly the same kind of old cupboard, only instead of white it's painted with light grey colour. :) I store my fabrics in it but it looks great with plates and other beautiful things in it also! :)

  (Tried very hard to understand your text and just maybe got a few sentences right! ;))

  Have a nice Thursday evening,

  Sari

  SvarSlett
 8. Herlig som alltid hos deg! Og de rundstykkene så bare utrolig deilig ut! Tror jeg må lage en deig i morgen og kaldheve i løpet av natten slik at det kan bli ferske rundstykker til frokost på lørdagen! :)

  Litt tidlig, men god helg! ;)

  Klem

  SvarSlett
 9. Fine bilder som alltid :) Og de rundstykkene så veldig gode ut!! Hvordan gikk det med arbeidslampa? Ble den kastet ut eller har den fått henge? Stigen er kuuuuul :)

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem fra Nina
  http://drommevillaen.blogg.no

  SvarSlett
 10. Ha, ha, jeg så stigen før jeg leste teksten, og tenkte at nå hadde du fått tillatelse :) Men det er jo lov å prøve seg :))
  Rundstykkene så helt fantastiske ut, her må det nok bli baking i helga :)
  God natt :)
  Klem

  SvarSlett
 11. Hi,hi...smart å ta inn stigen på besøk innimellom da, uff, kanskje du kunne spørre far i huset om den kunne få stå inne nå som det er så kaldt ute, stiger trenger varme de også må man vite...hi,hi...ha en fin helg som kommer...og rundstykkene ser bare så gode ut...klemmer fra W

  SvarSlett