fredag 31. mai 2013

Klar for Køben!
Jeg er klar for en spennende og sosial helg i Køben med mange fine bloggere. MÅTTE bare melde meg på Nib`s bloggbliss i  den herlige danske hovedstaden.
Jeg flyr sammen med en god venninne som jeg "lurte" til å begynne og blogge en gang i tiden. Rundt halv fem i morgen tidlig kjører far i huset to morgenfriske bloggere (forhåpentligvis)  til flyplassen.
Morgendagen skal romme både interiørbutikker, spennende foredrag, hilse på gamle kjente og helt nye mennesker, god mat og drikke og et stort rom på hotellet Stay.
Jeg GLEDER meg!
Denne hotell-leiligheten ser virkelig tiltalende ut, ikke sant??

Tipper vi skal innom denne fine butikken....

Kommer selvfølgelig tilbake med fyldig reportasje fra turen og bilder!

ØNSKER DERE ALLE SOM ER INNOM EN HERLIG HELG!

21 kommentarer:

 1. Dere kommer til å få det så koselig! Neste gang blir jeg med!

  SvarSlett
 2. Riktig god tur, unødvendig å be deg kose deg masse!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 3. Kos deg masse i Køben, Kaspara!
  Klem fra Sølvi :-)

  SvarSlett
 4. Jeg tar privatfly i morgen og kommer ned, greit at jeg ligger på soffaen vell? Dere må også ta turen innom et bakeri og spise en hindbærsnitt da;)) Klem

  SvarSlett
 5. Høres kjempegøy ut - ta meg med i lomma ;) Vel, får vel heller kose meg med innleggene som kommer :)

  SvarSlett
 6. Superkoselig :-) god tur ! Mvh Anita

  SvarSlett
 7. Weeeee!!
  Snart ses vi :D
  Det gledes!
  Klæm

  SvarSlett
 8. Koooos dere masse! Køben er nok den perfekte destinasjon for en slik tur. Jeg var der i fjor vår. Dro avgårde helt alene, la inn alle interiørbutikkene på Stay-appen og brukte tre dager på å gå løypa. Herlig!

  SvarSlett
 9. Dere kommer til å få det så koselig:). Kos deg masse i Køben, Kaspara!
  Klem fra mammatamo

  SvarSlett
 10. Jeg hadde såååå lyst!!! Men turte ikke...
  Nå kan jeg angre meg.
  Neste år kanskje?

  Men jeg håper dere har det riktig så deilig der nede ;)
  Har aldri vært i København men ønsker meg tur dit. Kanskje jeg får lurt med meg sjefen sjøl en gang..?

  KoS DERE!!!!

  Juniklemmer :)

  SvarSlett
 11. Hjelp! Fikk helt hjertebank av det fine stoffet (en kjole eller en topp kanskje) på henger øverst i innlegget her! <3 Kan den lilla herligheten kjøpes noe sted, eller har du sydd den selv? :) Riktig god tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Ann
   Tusen takk for hilsen. Det lilla stoffet er en lang kjole jeg har og som jeg hadde på meg lørdagskvelden i Køben. Jeg har kjøpt den superbillig på ferie i Bulgaria. Handler alltid med mange kjoler hjem fra sydenturer; ofte billig og noe en ikke finner helt makent til hjemme.
   Ha en fin dag!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 12. Åhhh, kjenner jeg får skikkelig reisefeber av disse bildene dine. Heldige deg og dere! Købehnavn er jo byen over alle å være på bloggblisstur! Så masse flotte butikker og nydelig design. Neste år er jeg kanskje mer modig og slenger meg med. Virker jo utrolig koselig å møte andre kjente og mindre kjente bloggere på denne måten. Kos dere oppad og i mente. Klem fra Beate

  SvarSlett
 13. Er sikker på at du storkoser deg i køben, gler meg til å få oppdatering på turen:-) Klem frå mari

  SvarSlett
 14. Håber du har haft en fantastisk tur her i København.
  Hilsen en Københavner;0))

  SvarSlett
 15. Håper du koser deg i København, Kaspara! Det hotellet så utrolig flott ut - gleder meg til å høre hvordan det var. Neste gang jeg skal til Køben, skal jeg vite hvilke butikker jeg skal besøke før jeg drar. Klem

  SvarSlett
 16. WOW !!! de lyse skinn skoene på første bildet var bare såååå kule. Heldige deg. Ser ut til at turen var bra. Masse fine bilder.
  Ha en strålende uke
  Hilsen Siv :)

  SvarSlett
 17. Hei sjømannsdatteren!
  Visste det var noe kjent med den lilla kjolen, vi erklærte jo at du var litt av et støkke i den for en stund tilbake, og sannelig stemte det live også. Maken til fargerik dame på både innsiden og utsiden er det lenge siden vi har møtt. Hurra for at slike damer som deg finnes!
  Så stas å endelig få møte deg, håper det ikke blir for lenge til neste gang. Hils Marit, og ta for all del kontakt om dere skal besøke familien i Trøndelag.
  Stoor keiserklem

  SvarSlett