mandag 15. april 2013

I nattens mulm og mørke...
Jammen godt ikke far i huset har to hundre reisedager i året!
Når far i huset er bortreist på seminar og lignende valdrer jeg nemlig oppe store deler av natten. Jeg har så vanskelig for å sovne i kun mitt eget selskap, at jeg like godt kan gjøre noe nyttig eller trivelig; bake ferskt brød til morgenen etter, blogge, sjekke ut mulige sommerferie-reisemål, male et møbel eller kose meg ved symaskinen. Siden far i huset er på seminar i sin fødeby Bergen nå om dagene, får jeg utrettet masse natterstid og tumler i seng sånn rundt tre-halvfire-tiden.
Jeg pleier ikke ha behov for altfor mange timer søvn,    så det går helt fint i hvertfall for noen dager...
I natt sydde jeg mange oppbevaringsposer som etter hvert kommer i mini-nettbutikken.
Synes det var artig å eksperimentere litt med det fine avis-stoffet mitt. Et Picasso-bilde på en pose eller skrift kan jeg selv like.
Så har jeg jammen meg handlet nok et prikkete skjerf/tørkle. På Nille har de mange fine, store  og rimelige skjerf. Tror dette kostet rundt 89 kr. Jeg har det med mørkegrå bunn også og lyse prikker, og bruker det masse.
Gutta er i seng, og jeg har mange timers sy-tid foran meg og litt blogging.

GOD OG KREATIV (?) NATT TIL DEG FRA EN NATTERANGLER!
(Godt far i huset kommer hjem i morgen... kanskje jeg hadde blitt veldig blå rundt øynene etter hvert..)10 kommentarer:

 1. Kjære Kaspara
  Jeg kjenner meg litt igjen i beskrivelsen din, og ønsker deg gode krea-timer i natt ;-) Så fine oppbevaringsposer du har sydd, N-Y-D-E-L-I-G-E farger!

  Klem fra Marthe (med-natterangler ;-)

  SvarSlett
 2. Kjempefine poser du har sydd. Avisstoffet var stilig og passet jo veldig godt sammen med de friske fargene. Jeg har dessverre ikke samme "problem" som deg, men sover godt uansett. Dermed får døgnet for få timer og jeg får for lite gjort og sydd i forhold til hva jeg ønsker. God natt.
  Ellen

  SvarSlett
 3. Høres litt kosellig ut også. Kos deg du.
  Klem

  SvarSlett
 4. Synes jeg ser deg for meg, der du sitter bøyd over symaskinen eller knar deigen:) Sikkert trivelig også da, siden du sikkert ikke er veldig husredd:)
  De posene ser fine ut, lekkert avisstoff:)
  Håper du får hvile når mannen kommer hjem:) Skal på trening idag jeg, har begynt på intervalltrening....effektivt skal jeg si deg;)
  Fin dag.)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 5. Var det mannen i huset som tok med regnet hit til Bergen??? ;) Sjarmerende oppbevaringsposer! Jeg kan vel ikke si jeg er særlig kreativ om natta, min beste tid er nok om morgenen... Sov godt!

  SvarSlett
 6. Herlig!
  Flere nattevandrere når mannen er borte!
  Min hadde over 220 reisedøgn i året da barna var små. Ikke noe problem, foruten de så berømmelige blå ringene under øynene da... Hehe. Studerte med to barn, pusset opp leilighet og var like flittig med hendene da som nå. Da var det jo ikke noen som klagde på støy fra meg nattestid, *knis*.

  Mannen er blitt landkrabbe igjen og jeg ønsker meg ikke tilbake til alle reisedøgnene, men er veeldig glad med et par dager for meg selv så jeg 'kan få gjort noe'... Hahha!

  Ha en videre kreativ uke, og pleie skjønnhetssøvnen kan vi gjøre når vi blir gamle!
  Klem :)

  SvarSlett
 7. Hei Kaspara:O) Godt med kreative timer om natten når man først er litt natterangler når mannen er borte:O). Godt han er hjemme igjen i dag:O).Viktig å ha "bamsen" sin når man skal sove:O).

  Så gøy du ble med på giveawayen. Du skal ha tre lodd lodd du Kaspara når du følger meg:O). Jeg er overrasket over at så mange allerede henger seg på den giveawayen:O). Morro:O).

  Blir spennende å se hva du har sydd nå:O)!

  Klem til deg fra meg :O)

  SvarSlett
 8. Fine bilder Kaspara!! :) når jeg jobbet mange nattevakter på rad, slet jeg med å legge meg på fridagene, noe som resulterte i sene kreative kvelder! ;) du får sove godt ikveld Kaspara! :)
  fin tirsdag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 9. Hjelpe meg, skal si du er driftig!
  Knallfine oppbevaringsposer du har laget!
  Det avisstoffet var utrolig stilig!!

  Får håpe du får sove godt i natt:-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei! En uvant problemstilling, har problemer med å holde meg oppe om kvelden, høres deilig ut å kunne jobbe da! hvor har du fått tak i det fine Picasso-stoffet? Fine poser! Hilsen Signe.

  SvarSlett