torsdag 4. april 2013

Snik-titt
Jeg har laget mange småting til den lille nettbutikken som jeg satser på å få lagt ut i morgen ettermiddag.
Selv ble jeg veldig fornøyd med gull-pinnetrærne. Det vakre gull-brokadestoffet er nok noe min sjømannspappa har tatt med seg fra det fjerne østen og hjem til gamlelandet en gang i tiden. Jeg har ofte tenkt at det skulle blitt sydd en nydelig selskapskjole av stoffet, men nå har jeg stjålet littegrann av det. Skal imidlertid sørge for at det blir nok til et klesplagg også.
Det er morsomt å leke, fornye seg litt  og eksperimentere med farger, materialer, mønstre osv. som er i tiden. Gull er jo i vinden nå, og det er naturmaterialer også. Selv likte jeg kombinasjonen  av gull, tre og hyssing godt.

 
ØNSKER DEG EN HERLIG TORSDAG!
Juju, som denne uka har flydd..... snart helg i sikte..


14 kommentarer:

 1. Aww søteste pinnetreet. Gratulerer med nettbutikk ;D Nå skal jeg jammen inn å ta meg en titt! Fortsatt fin uke til deg. Klem

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg stort til å titte innom butikken din når du har lagt ut alt "småtteriet"!!
  Har linket til butikken din på min facebook profil idag forresten.. Håper det er ok!
  http://www.facebook.com/pages/Sukkertøy-for-øyet/213354638734981

  Snart helg nå ja.. Skal bli digg :)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 3. Det brokadestoffet var helt nydelig! Minner meg om overdelen på en kjole min mor hadde i ungdomstiden men som dessverre er blitt borte for oss... Kjolen altså ;)

  Gleder meg til å se hva du lager av dette vakre stoffet!

  Ha en videre strålende vårdag der sør! Her har det vært snø- og haglstorm i dag. Glad gummimerra og jeg valgte å ta en rolig start så jeg kunne krype inn i bilen til jobb i dag.. Hihi :)

  Klem fra FjordBy :)

  SvarSlett
 4. Fin kombinasjon av farger og materialer i det pinnetreet! De søte pinnetrærne dine har jo funnet vei til rom123 denne måneden også. Gratulerer med velfortjent omtale!

  Håper denne torsdagen din blir fin. Snart ny helg er det også!

  SvarSlett
 5. Hei hei Kaspara!
  Lenge siden jeg har gitt lyd fra meg, men jeg er innom deg, og går ikke glipp av noe ;) Finfint brokadetre, har to brokadekjoler etter bestemora mi. Den ene er litt for stor, dessverre...En litt sånn kongelig sus over brokade, synes jeg :)
  Her i gården er jeg lite kreativ for tiden, leser for det meste ;)Strikka meg et par høner som ikke tova som de skulle...søpla ;/, men har kjøpt meg nytt garn, og skal til med friskt mot igjen! Så er de klare til neste vår da <3
  Du viser oss så fine bilder, med flotte fargevalg, og finfine kreative puslerier, takk for det:) Ha en fortsatt solrik og vårfin dag, her er hønene,hanene og eggene på vei ned i esker.
  Solfylte klemmer fra Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Irene
   Så koselig å høre fra deg! Så du er fordypet i bøkenes verden. Å istte ute i sola med en god bok og kaffekanna er topp synes jeg. Sola skinner hver dag her nå selv om det kan vvære litt kjølig. Vi har dratt fram et par solstoler og satt dem i le akkurat innenefor utestua. De må testes en dag.
   Skal si du er tålmodig som strikker nye høner etter tove-fiasko! Hadde jeg hatt tålmodighet til det? Neppe!
   Strålende dag til deg, Irene!
   Klem fra Kaspara

   Slett
 6. Dejligt guld-træ med flotte mønstre :-)

  SvarSlett
 7. Spennende!! Gleder meg til å se inn i butikken din når du legger ting ut der etterhvert:O) Kjempe stilig med gull og tre sammen:O) Det blir nok et veldig fint plagg ut av det gullstoffet der. Du er så kreativ og jeg blir inspirert hver bidige gang jeg er innom:O)! KLem fra Iren :O)

  SvarSlett
 8. Kjempe søtt tre!! Og lekkert stoff :) Den puta er jo også helt nydelig :)

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 9. Fine, deilige Kasparafarger!!
  Likte prikkeputa i nude veldig godt!
  Tenkte på deg faktisk da jeg heklet i den fargen nå, se siste innlegg hos meg.
  Kos deg med gullstoffet som din pappa har brakt med seg hjem :O)
  Klem fra Nina

  SvarSlett
 10. Hei kaspara, tenk og være så kreativ som deg da! Det må være deilig og kunne sy og lage ting. Jeg hadde bare karakteren Godt på ungdomskolen, hehe...alle de andre jentene Meget. Ja ja...jeg har klart meg godt på andre området;)

  SvarSlett
 11. Ingen tvil om at du er kreativ. Lykke til med nettbutikken :D

  SvarSlett
 12. Que bonito!!!! Me gusta mucho!!!
  Anna

  SvarSlett
 13. Kjempesøtt! Og flott stoff! Forstår godt at du ser for deg en fin kjole i gull :)

  SvarSlett