fredag 10. mai 2013

Collage-lek med favoritt-farger
Nei, jeg blir ikke lei... Jeg er og har lenge vært hektet på grått i ulike nyanser, korall, nude, neon, litt slitt treverk, små sorte detaljer, kobber og en dæsj gull. Påvirket av trender i tiden?  Jeg  har alltid har likt grått og toner som går mot rosa-oransje og der sklir jo korall og nude godt inn, men kobber, gull og neontoner er definitivt impulser fra noen kilo lagrede interiørbilder på min indre harddisk. Man snapper til seg det som roper på en, og plutselig blir en gammel kobberkanne i en bruktbutikk sett på med nye øyne.


Jeg ELSKER  å lage collager på Picasa og sette ting jeg liker sammen. På en måte blir de enda finere sammen med andre ting og skinner litt ekstra synes jeg.

Kan du like noen av disse kollasjene og i tilfelle hvilken liker du best?

I dag er det Idol-finale, og vi er klar. Her heies det på Eirik, selv om Siri er supersøt og flink. Vi går vel bare  for det litt mer uforutsigbare og mest lekne her i gården.

HERLIG FREDAG TIL DEG!
11 kommentarer:

 1. Den i midten var den lekreste. Ser for meg at det rosa hadde vært lyseblått, hihi :-)
  Ha en fin helg. Jeg er på hytta i Kragerø. Det er vel like grått i Sandefjord som her, men det går fint å kose seg likevel.
  Du har veldig mange fine ting, og enig med deg, det ser lekkert ut å sette de sammen. D

  SvarSlett
 2. Hei Kaspara
  Nydelige farger, det er det ikke noe å si på :-) Det er klart man plukker med seg inspirasjon fra både her og der, og jeg synes det er så gøy å se hvordan man gjerne tolker de samme farge-kombinasjonene på forskjellige måter, og så blir ens personlige stil skapt. Pasteller og neon er jo veldig i vinden, men allikevel fremstår det forskjellig alt etter hvem man er, og hvordan man velger å bruke det i hjemmet. Jeg synes du har klart å skape din helt egen Kaspara-stil, nydelig avbalansert, som alltid! Digger!!

  Ha en fin fredag, med Idol i kveld! Eirik er best, synes vi også ;-)

  Klem Marthe

  SvarSlett
 3. Jeg synes du har mange fine kollasjer, Picasa er jo veldig grei å bruke, vanskelig å finne en favoritt... Bildene dine matcher godt hverandre og fargene er rolige for øyet :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Nr 2. er fin...det er liksom deg det;)) heia Eirik i kveld...klem Nina

  SvarSlett
 5. Kjempefine kollasjer! Liker fargene! Synes nummer tre var finest,jeg!!Kanskje fordi jeg har endel av de tingene som du viser på bildene selv...
  Får besøk av ei venninne som er idolfan, så da blir det idol på meg for først gang denne sesongen....Jeg får huske navnene Eirik og Siri, så jeg ikke virker helt utenfor;-))
  GOD HELG!
  Klem Siri

  SvarSlett
 6. Så nydelige collager og du har så masse flotte ting og herlige farger:)
  Ønsker deg ein fine kveld!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. ..til å drømme seg bort Kaspara..
  Jeg elsker fargebruken!
  Liker kanskje det siste aller aller best. Tøft gammelt skilt og kule kontraster :)

  Her er det total avslappning etter 2 dager med tøft arbeid!

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 8. Liker alle æ :) ser på idol her også:)

  SvarSlett
 9. God morgen Kaspara og takk for i går. Det var hyggelig som alltid og lille, ville Figur storkoste seg og han sprø stadig etter deg! Vi dro på shopping, fikk handlet både sko og noen fine ting på nr.9. Nydelige bilder du viser, jeg likte alle tre! Ha en fin lørdag. Klem fra M som gleder seg til at vi snart skal på storbytur!

  SvarSlett
 10. Herlig inspirerende! Du har jo hatt sans for korall lenge, og nå har resten av verden endelig fått opp øynene - meg inkludert :) Jeg har en liten korall/kobber-drøm for min nye stue, så vi får se om jeg får laget til en liten forandring i fargespekteret hos oss!

  SvarSlett