onsdag 22. mai 2013

Dynamisk bloggtips!

 
Fine Beate som er psykolog av yrke og superflink med gjenbruk har bloggen Dynamisk salong.
Den er verdt et besøk om du ikke kjenner den. Jeg har fulgt med Beate siden hun startet opp bloggen og hun handlet julestrømpe av meg i den lille nettbutikken min.
Jeg går ut fra de fleste av dere som er bloggere, har fått med dere at Beate vant Nib`s utfordring denne måneden, den såkalte "Brukt-duellen", men jeg tenker at en del ikke-bloggere kanskje ikke kjenner Beates blogg. Dette tenkte jeg å rette på nå.
Beate vant med dette lekre bildet fra sin dynamiske salong. Jeg synes bildet er så utrolig vakkert. Miksen av cognac-farge og nudetoner sammen med grått gulv og mye hvitt er fantastisk synes jeg.
 
Grått og regntungt i Sandefjord i dag.
Tenk så heldige vi var med pinsen!
 
ØNSKER DEG EN SUPER DAG!
 
 

10 kommentarer:

 1. Åjaaa, er så enig! Denne damen har den nydeligste stua og fargemiksen er helt herlig! EN verdig vinner, heia heia!! Fortsatt fin dag til deg, Kaspara :-)

  SvarSlett
 2. Å ja! Hun har en helt skjønn stue!
  Definitivt en verdig vinner, når du ikke skulle gå av med seieren ;)

  Ha en fortsatt deilig dag der syd!
  Jeg sitter på jobb og nyter en liten kaffepause og inspirasjon i blogglandia... Mmmm...

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Ja, jeg oppdaget denne nydelige bloggen på grunn av NIB-konkurransen og stemte på henne så klart:-) Fantastisk bilde!

  SvarSlett
 4. Den bloggen har jeg nettopp oppdaget:)
  Bildet må rett og slett være det fineste bidraget noen sinne!!
  Virkelig en verdig vinner ja!

  Fin dag til deg! :)

  SvarSlett
 5. Tack för bloggtipset!

  Ha en härlig dag!
  Annelie

  SvarSlett
 6. Sikke et smukt billede : ) Den blog må jeg da lige besøge! Tak : )

  SvarSlett
 7. Kjære,skjønne Kaspara. Her sitter jeg mellom en haug av uskrevne journalnotater og datatrøbbel an mass på jobb i dag, og så tikker altså dette nydeligste blogginnlegget fra deg inn på mobilen min. Hjelpes, er det virkelig mulig? Du verden så rørt og utrolig glad jeg ble nå. For en anerkjennelse, for en positivitet, for en delt glede jeg kjenner på akkurat nå! Dette var rett og slett usigelig hyggelig gjort av deg. Ennå bedre reklame å havne på førstesiden hos selveste K A S P A R A enn Finn.no, spør du meg - hvis jeg skal være helt ærlig. Også så hyggelige ting du skriver om meg :-) Tenk at du liker bloggen min sååå godt da. Det tar jeg som et enormt kompliment fra en så etablert blogger som deg. Vet du, jeg kjenner at jeg blir mer og mer sulten og nysgjerrig på de gulrotkake-muffinsene som serveres i de lekreste utgaver på denne Sandefjord-highway-kafeen altså, hehe!En vakker dag, kanskje på sensommeren en gang?, så kommer jeg kjørende. God klem til deg. You made my day! :-)

  SvarSlett
 8. Så enig ho har ein flott blogg og at ho vant det var s flott for ho var virkelig ein verdig vinner med sitt mix:)
  Heilt fantastisk!

  Fine dag til skjønne deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 9. Oppdaget den nydelige bloggen for noen uker siden.
  Vakkert bidrag og helt fortjent en verdig vinner.
  Det fikk min stemme:-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei Kaspara,
  Dynamisk salong er en finfin blogg! Jeg fikk faktisk hilst på Beate her om dagen, en veldig hyggelig dame! Jeg skjønner godt at du ikke kan få til å komme på kveldsåpent på 13! Det skjer jo noe nesten hele tiden med barn i huset, P skal på fotballkamp i dag hun også, så hun og H må til Larvik, mens jeg har hyret inn en stk lillebror som barnevakt for E og L. Han er heldigvis en liten tur hjemme fra Bergen, og blir umiddelbart hyret inn som barnepasser :)! I går var han barnevakt hos søsteren vår, hihi! Håper vi får til å møtes ganske så snart, neste uke tror jeg er ganske rolig for oss. Jeg sender deg en mail i løpet av helgen! Ha en super dag! Klem fra Anne.

  SvarSlett