mandag 13. mai 2013

På toppen av et skap..."Vi har stor plass men plass til lite" sier far i huset i blant. I gamle hus er det ofte mange dører og vinduer som stjeler møbelplass. Hos oss er det ikke så mye  plass i stuene til  å sette fine ting, da blir toppen av skapene desto viktigere!
Stadig prøver jeg ut nye ting på de gamle skapene våres. Her om dagen MÅTTE jeg prøve det gamle kobberfatet fra pappas sjømannsliv på pidestallskapet. Det fikk selskap av min samling av marmorvaser/lysestaker funnet i bruktbutikker samt Bojesen-elefanten.
Kofferter er jeg forøvrig avhengig av å ha på toppen av skap. De påminner meg om reiser til fjerne strøk og jeg  elsker å reise! Kofferter er dessuten en praktisk ting man kan fylle med ting for å rydde litt unna. I mine kofferter kan det være formingssaker, fotoer, albumer osv.
Bokstaver, gammel industriell lampe, skoleplansje, Bojensen-dyr og selvfølgelig en koffert fra min sjømannspappa.
Gamle vinballonger er dekorativt på skap synes jeg. Skilt, sjarmerende vifte og grove tausneller kan jeg også like.
Gamle medisinflasker, karafler, en gammel globus fra loppis, mer skilt og skoleplansjer. Me like!

HAR DU NOE GØY/FINT PÅ TOPPEN AV SKAPENE DINE???

FIN SENKVELD TIL ALLE SOM TITTER INNOM!

12 kommentarer:

 1. Chociaż w ząb nie wiem co Pani pisze, jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem doboru kolorystyki :) Wyglada to pieknie! <3
  Pozdrawiam

  SvarSlett
 2. Åh så mycket fint!! Inspiration när den är som bäst...

  SvarSlett
 3. Det er så flott med slike kofferter, kunne tenkt meg en slik jeg også :o) Nei, lite spennende på toppen av mine skap :o)Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Såååå mye fint, heldig er de som får stå på toppen av et Kasparaskap;)) Ha en glad tirsdag, klem;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du gjort bloggen din "lukket", Wilhelmine?

   Slett
 5. KOSER meg med hvert eneste innlegg du kommer med:)
  Jeg har dessverre ikke så mye spennende oppå skapene mine. Når jeg tenker meg om har vi kun ett skap i hele huset, hehe. Men et gammelt lintøyskap, DET ønsker jeg meg:)

  SvarSlett
 6. Så mye fint) Ble så stilig med det kobberfatet!!! Og god senkveld til deg også))

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig Marimekkokommentar. Det blir aldri feil, spør du meg. Leiligheten vår er fremdeles ganske tom, men jeg har mange fine, gamle møbler i huset vårt i Son som skal selges i løpet av høsten, håper jeg. Det blir for mye for meg å ta vare på alt og da skal en del av møblene med sjel få friske opp i den minimalistiske leiligheten. Jeg er alltid inne hos deg og ser på hva du gjør og jeg blir sååå inspirert. Ha en riktig hyggelig 17.mai og pinsehelg. Klem Lisbeth

  SvarSlett
 8. Hei skjønne:)

  Skvatt litt til da jeg leste kommentaren din inne hos oss i stad - jeg hadde jo GLEMT å legge inn ditt bildet i galleri! Selvskrevent:) Nå ligger det øverst, og får skinne litt i hvert fall.
  Nå er det ikke lenge til vi sees:))

  KLEM; A

  SvarSlett
 9. Sukk, så vakkert!! :) Herlig inspirasjon!! :) Jeg har blitt så glad i bloggen din, må innom støtt og stadig! La også merke til en morsom detalj. Vi har lik kakeboks! Den rosa, med gulldetaljer. Den er så skjønn! Vår står dessverre i et skap og rommer medisiner, men nå fikk jeg lyst til å ta den frem :)

  Ha en superduper dag, Kaspara.
  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 10. ME LOVE! Du får det til å se så enkelt ut, superfint :-D Jeg er inspirert..igjen ;)

  SvarSlett
 11. Godt å se at kobberfatet fremdeles er med på reisen rundt i huset ditt. Liker det fatet så godt! Gratulerer forøvrig med virkelig vel fortjent galleriplass! :-) :-) Klem fra Beate

  SvarSlett