torsdag 16. januar 2014

Blågrønn
Fargerike har som sikkert mange av dere alt har fått med dere kåret blågrønn til årets farge.
Det er alltid morsomt å høre hvilken farge som har stukket av med seieren og om det er en farge en selv kan like. I år er det absolutt det. Jeg har likt blågrønn/petroleum lenge.
Jeg har jo litt småtrøbbel med noen farger. Jeg er ikke så overbegeistret for gult og har et litt  heller anstrengt forholdt til mange grønntoner.. Ikke er jeg så blå av meg heller (Vel, og jeg kaller meg Kasparas Regnbue!) MEN.... det er et stort unntak og det er BLÅGRØNN som jeg LIKER!
På bildene øverst er det en gammel og en ny ting. Strieputen har jeg kjøpt på salg hos Kremmerhuset og hyggelige Marit. Jeg LIKER Kremmerhuset også.  Det er alltid noe fristende der.
Den fargenyanserte skålen har jeg funnet i en gjenbruksbutikk og merket er Stavangerflint. Er så heldig å ha to av denne skålen.
En gammel tobakks-blikkboks fra et svensk loppis, vinballong fra norsk loppemarked, herlig lite Playtype-kort fått i nestsiste Boligmagasinet og den nye puta.

Her i Sandefjord snør det myke filler, og ute er det vakker vinter-idyll. Gutta Boys er ikke så veldig opprømt over snøen. De bekymrer seg mer over avlyst fotballtrening. Min søte gamle mamma med rullator er heller ikke opprømt over det hvite som nå legger seg som et teppe på bakken. Det skaper vanskelige forhold for kjøre-doningen hennes. Selv er jeg super-sommermenneske, men må medgi at det er vakkert ute nå, og jeg kjenner en bitteliten trang til å lage engler i den urørte snøen.
Dessuten smaker det ekstra godt med varm kakao foran peisen nå.

HERLIG TORSDAG TIL DEG!


7 kommentarer:

 1. Lekre bilder Kaspara! :) Årets farger er fin, har ikke så mye av den i hus. Men hvem vet, kanskje den tar seg en tur iløpet av året?
  Jeg er også sommermenneske, så lengter etter vår og sommer. Men som du sier, det er faktisk vakkert når det daler snø. :)

  Ønsker deg en fin torsdagskvel!
  klem

  SvarSlett
 2. Jeg liker godt denne fargen. Fine skåler. Kjekt med sånne gamle ting. Her har vi bare litt snø, men har faktisk hatt noen fine dager nå uten regn her i Bergen.
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, blågrønt er vakkert, ble så glad da jeg så den kåringen, har alltid vært svak for blågrønt i alle varianter!
  her er det et vær for viderekomne, sterk kuling og våt snø/sludd, da er det bare å være inne og kose seg, det skal jeg gjøre hele helga!
  Fin torsdagskveld til deg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. Ja...har og har hatt en del i den farven ja:) fin dag til deg :)

  SvarSlett
 5. Blågrønt er fint- og ellers så er jeg en veldig blå person.. men det er godt at vi er forskjellige;) Koser meg inne på den fine og fargerike bloggen din;)

  SvarSlett
 6. Fine bilder hos deg, som alltid.
  Jeg har samme trangen som deg - jeg vil ut å lage snøengler!
  Vi får bare gjøre det, og etterpå er det inn i varmen og spise noe godt.
  Gla for helg her i sør :)

  SvarSlett
 7. Ah, jeg drømmer om å finne en slik vinballong i nydelig aqua farge. Men disse Oslo loppemarkedene kryr ikke akkurat av slikt. Jeg får nok ta meg en tur utenfor Oslo når neste loppesesong banker på døra skjønner jeg :) Nydelige bilder forresten!

  SvarSlett