lørdag 18. januar 2014

De bittesmå ting...
Gleder meg over de bittesmå ting som er nye å hvile øynene på. Den runde fine kjeksboksen som lå i vaskekjelleren har fått geometrisk  tapet på seg handlet av Fjeldborg og en ølflaske har fått en av mine favorittfarger.
Tapeten limte jeg enkelt og greit på med limstift, og den virker til å sitte fint.  Jeg er glad i at ting ikke tar altfor lang tid!
Nå trenger jeg  en boks maling med nude-fargen, så jeg får sluttført mitt lille ølflaske-stunt. Jeg skal mikse flaskene sammen med noe jeg har handlet på Kremmerhuset som jeg falt grundig for.

Myk snø har krøpet oppetter vinduene våres nå, og det gjør det ekstra deilig å krølle seg sammen i sofaen på kveldstid. I går kveld fikk vi "lurt" Gutta Boys til å sitte i lillestua igjen ( i stedet for madrassene i  kjellerstua) og så behagelig og godt har vi ikke sittet på lenge. Bare velstand!
Fra kjellerens indre gemakker hører jeg nå hamrelyder. Det er driftige far i huset som monterer en lyslist i gjesterommet. Vi fryder oss over hver lille ting vi kan huke av på to-do-lista!

FIN LØRDAGSKVELD TIL DEG!

12 kommentarer:

 1. Hei på deg, så flinke dere er som krysser av på to-do listen, her i huset blir den bare lenger og lenger. Asså nå har jeg også kommet til det at jeg vil ha sol og vår...selv om jeg egentlig liker å se på vinterlandskap og kose meg inne med fyr på peisen...men NÅ er jeg LEI...vil planlegge ferie jeg nå. Blir spennende å se på ølflaske stuntet ditt da, du er sååå kreativ...lurer på om kreativitetsgenet mitt har gått i dvale eller fått et lite virus jeg...hihi. Ha en god lørdagskveld videre fineste deg, klem Nina.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ninamor
   Vi er ikke alltid like flinke til å krysse av på to-do-lister, la det være sagt! Men akkurat kjelleretasjen har vi vært veldig gira på å få i orden, og det føles deilig for alt som er i boks.
   Jeg er med i din Fram for våren-organisasjon! Elsker at det går mot lysere tider. Vakkert med snøen ute, men er ikke det store vintermennesket.
   Gode dager, kanskje det hjelper med litt spennende ferieplanlegging?
   Klemmer fra Kaspara

   Slett
 2. Gleder meg masse over de små tingene jeg også. Prøver å ikke samle for mange av de, men vanskelig å la være når øyet liker så godt det det ser :-) Masse snø her også og jeg ønsker deg en fin lørdagskveld!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Herlige bilder! :) Hihi, jeg tenkte faktisk på flaskeprosjektet ditt i dag, og lurte på om du hadde skrevet noe mer om det. Det blir spennende å se hva du har funnet på denne gangen :)

  Ønsker deg og fine en fin lørdagskveld.
  Stor klem fra Lite hi

  SvarSlett
 4. Ah, jeg blir henført av alle de nydelige fargene du omgir deg med. Du lever opp til navnet på bloggen din :)

  SvarSlett
 5. Blir gøy å se ølflaskeprosjektet ditt:-) Håper lørdagskvelden har vært fin! Fortsatt god helg:-)

  SvarSlett
 6. Og en ting til, lurer på fargen på veggen i bildet til venstre:-) LOVE!

  SvarSlett
 7. Fine farger! Gleder meg til å se flere bilder:)

  SvarSlett
 8. Hej jag tänkte fråga dig om den söta zebrabilden du har uppe i din högra header, den är så söt och skulle så gärna få flytta in i vårt kommande barnrum;) Ha en fin söndag. Kram Johanna

  SvarSlett
 9. Fine farger og fine detaljer! Dere er flinke som stadig krysser av ting på to-do lista! Det er en herlig følelse..! God søndag til deg!

  SvarSlett
 10. Gleder meg til å se hvor ølflaske prosjektet ditt ender :)
  Her i huset har vi akkurat kastet ut julen, så det er veldig "nakent" akkurat nå og jeg leter etter inspirasjon til ny pynt. Kanskje jeg "stjeler" noen av ideene dine!!!

  SvarSlett
 11. Nydelige farger, som alltid!!
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett